Lilutkowo to my.I tymczasy. Maksiu ma nowotwór, Lili astmę:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 10, 2008 21:45

sanna-ho pisze:8O 8O 8O 8O 8O

wow. Czytam o Waszych futrzastych, i się dziwię. Frida choruje, więc jej mała waga jest uzasadniona, ale zdrowa i dorodnie wyglądająca Bestia waży 3,7 kg.... A ma takie urocze fałdki na brzuszku i mięciutka jest jak pluszak.... To gdzie się mieści na kocie 6,5 kg??? 8O 8O 8O

:lol:

A z drugiej strony - Alusia nie wygląda na pulpecika, tylko na zdrową, szczęśliwą kicię. Więc może i 6 kg też się da? :wink:

Bo Alusia jest sczęśliwą kicią :lol: :lol: Leży właśnie na moich kolanach brzuchem do góry :lol: :lol: bo to jest najlepsze miejsce na odpoczynek :lol: :lol: i najlepsza pozycja :lol: :lol:.
Ze zdrówkiem jest lepiej, powoli zdejmujemy kubraczek, ale kiedy nie ma mnie w domu i w czasie zabawy z Maksiem - panienka występuje jeszcze w kubraczku. Wczoraj Alusia sama zaczęła się bawić piłeczką, co mnie niezmiernie cieszy, bo ona prawie zupełnie nie bawi się. No, ewentualnie odpowiada na zaczepki Maksia.
A Maksio... :lol: :lol: kochany chłopak :lol: :lol: liże pysio Alusi.......

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw sty 10, 2008 21:46

zuzia96 pisze:Benni, rozszyfrowałaś imiona, przedstaw teraz swój zwierzyniec :roll: :roll: czas najwyższy :lol: :lol:

A nie pokazałam ich w poprzednim waszym wątku, co go jeszcze Femka założyła 8O 8O 8O
Aż taką sklerozę mam 8O 8O 8O
No to będzie trzeba sie poprawić.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Czw sty 10, 2008 21:53

[...]
Ostatnio edytowano Czw gru 08, 2011 1:51 przez sanna-ho, łącznie edytowano 1 raz

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Czw sty 10, 2008 22:12

U mnie o klawiaturę to bardziej zazdrosny jest Maksio :lol: :lol: bo on nie umie na kolanach spokojnie siedzieć ani leżeć, tylko bez przerwy we wszystko barankuje........ :lol: :lol: w klawiaturę też :lol: :lol:

zuzia96

Post » Czw sty 10, 2008 22:14

zuzia96 pisze:U mnie o klawiaturę to bardziej zazdrosny jest Maksio :lol: :lol: bo on nie umie na kolanach spokojnie siedzieć ani leżeć, tylko bez przerwy we wszystko barankuje........ :lol: :lol: w klawiaturę też :lol: :lol:

taki całuśny kotecek :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw sty 10, 2008 22:57

A moja Jusia nie lubi siedzieć na kolanach Obrazek, a mnie tego tak brakuje Obrazek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt sty 11, 2008 21:16

Nie tak dawno powiedziałam (nie pamiętam, czy na tym forum :lol: ), że jeszcze kiedyś będę miała... :lol: trzeciego kota i że to będzie...bura kotka :lol:
Ale muszę to odwołać :roll:
Ostatnio stwierdziłam, że jednak nie mogę mieć trzeciego kota, bo ....wtedy ja nie będę miała gdzie spać. My śpimy w trójkę: oczywiście Alusia na uprzywilejowanej pozycji - i ten przywilej nadała sobie sama :twisted: , Maksio trochę bliżej nóg. Oczywiście koty rozwalone do granic możliwości......łóżka, a ja biedna wciśnięta gdzieś w kącik między tymi pootfforami i to jeszcze uważająca, żeby nie przygnieść :twisted: kota. Ciekawe gdzie śpi Femka przy czterech ( a w porywach pięciu) kotach???
A może to tylko ja jestem tak niezorganizowana, że u mnie koty rządzą????

zuzia96

Post » Pt sty 11, 2008 21:26

[...]
Ostatnio edytowano Czw gru 08, 2011 1:53 przez sanna-ho, łącznie edytowano 1 raz

sanna-ho

Post » Pt sty 11, 2008 21:27

Zusiu, u mnie to jest tak, że ja już nauczyłam się wślizgiwać pod kołdrę lawirując między rozwalonymi Szczypiorami. Zdarzają się noce, po których kołdra jest prawie nieruszona. :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pt sty 11, 2008 21:43

[...]
Ostatnio edytowano Czw gru 08, 2011 1:54 przez sanna-ho, łącznie edytowano 1 raz

sanna-ho

Post » Pt sty 11, 2008 21:43

sanna-ho pisze:
zuzia96 pisze:Nie tak dawno powiedziałam (nie pamiętam, czy na tym forum :lol: ), że jeszcze kiedyś będę miała... :lol: trzeciego kota i że to będzie...bura kotka :lol:
Ale muszę to odwołać :roll:
Ostatnio stwierdziłam, że jednak nie mogę mieć trzeciego kota, bo ....wtedy ja nie będę miała gdzie spać. My śpimy w trójkę: oczywiście Alusia na uprzywilejowanej pozycji - i ten przywilej nadała sobie sama :twisted: , Maksio trochę bliżej nóg. Oczywiście koty rozwalone do granic możliwości......łóżka, a ja biedna wciśnięta gdzieś w kącik między tymi pootfforami i to jeszcze uważająca, żeby nie przygnieść :twisted: kota. Ciekawe gdzie śpi Femka przy czterech ( a w porywach pięciu) kotach???
A może to tylko ja jestem tak niezorganizowana, że u mnie koty rządzą????

Zuziu, bardzo wyraźnie widzę, gdzie jest miejsce na jeszcze conajmniej jednego kota: na Tobie :lol: U nas tylko jeden kot śpi obok człowieka, drugi - na człowieku ;) Musisz tylko uważać, żeby ani nie przygnieść kota, ani nie zrzucić kota 8)

Widzisz, na to nie wpadłam :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sty 11, 2008 21:50

sanna-ho pisze:
Femka pisze:Zusiu, u mnie to jest tak, że ja już nauczyłam się wślizgiwać pod kołdrę lawirując między rozwalonymi Szczypiorami. Zdarzają się noce, po których kołdra jest prawie nieruszona. :twisted:

Femka, a one wtedy na Ciebie nie polują? 8O
Bo jak ja próbuję sztuki wślizgiwania się pod kołdrę, to w moich futrach budzi się instynkt łowczy i polują na poruszające się wybrzuszenia kołdry......

:lol: :lol: :lol:

na szczęście nie polują
podnoszą tylko głowy w chwili, jak się wślizguję
potem wracają do spania :D
Obrazek

Femka

Post » Pt sty 11, 2008 22:12

Femka pisze:Zusiu, u mnie to jest tak, że ja już nauczyłam się wślizgiwać pod kołdrę lawirując między rozwalonymi Szczypiorami. Zdarzają się noce, po których kołdra jest prawie nieruszona. :twisted:

Rozumiem, że wtedy śpisz na baczność??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt sty 11, 2008 22:16

zuzia96 pisze:

Rozumiem, że wtedy śpisz na baczność??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry:

właściwie tak
z boku na bok przerwacam się niemal wokół własnej osi :D
natomiast Guzik się nie szczypie, tylko pakuje mi się na głowę i tak śpimy :D
Obrazek

Femka

Post » Nie sty 13, 2008 11:47

No dobrze - przedstawienia czas zacząć:

Najstarsza Kita, zwana często Księżniczką a ostanio Grubaską.

Obrazek

Obrazek

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

[poprzednia][następna]