Be

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Be pisze:To ja poproszę ten numer
Be pisze:To może umówmy się tak... że ja wirtualnie zaadoptuję Bródkę. Tylko proszę o sygnał, gdzie słać pieniądze... czy na znane mi konto iwonkowe czy może od razu na mar. I oczywiście, o żadnym zwracaniu mowy nie ma.
A tego transportu nie dało by się za pieniądze? Jakaś taksówka z wyrozumiałym panem taksówkarzem, a któraś z dziewczynek tylko w charakterze osobistego głaskacza kocurki? Wiem, że to kawałek drogi, ale chyba udźwignę to finansowo?Pomyślcie nad taką opcją.
Bo dla tej czarnej dziewczynki każda chwila w schronie więcej to za duzo...
mar9 pisze:Be pisze:To może umówmy się tak... że ja wirtualnie zaadoptuję Bródkę. Tylko proszę o sygnał, gdzie słać pieniądze... czy na znane mi konto iwonkowe czy może od razu na mar. I oczywiście, o żadnym zwracaniu mowy nie ma.
A tego transportu nie dało by się za pieniądze? Jakaś taksówka z wyrozumiałym panem taksówkarzem, a któraś z dziewczynek tylko w charakterze osobistego głaskacza kocurki? Wiem, że to kawałek drogi, ale chyba udźwignę to finansowo?Pomyślcie nad taką opcją.
Bo dla tej czarnej dziewczynki każda chwila w schronie więcej to za duzo...
Be - JESTEŚ WIELKA![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Google Adsense [Bot], kasiek1510, puszatek, smoki1960 i 1531 gości