jesli się z tym zabierzesz

ok, wychodzę z domu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
*anika* pisze:a co do przebiegu łapanki.... Kociareczka, na pewno osiem? a nie sześć?![]()
*anika* pisze:biorę kociaki!![]()
![]()
a co do przebiegu łapanki.... Kociareczka, na pewno osiem? a nie sześć?![]()
no tak:
złapały się same kocury.płakały przerażliwie, że "miały wolność i jajka"
w piwnicy jest jeszcze karmiąca kocica z trójką, na razie zdrowych, kociaków. buraski prześliczne
będą do oddania za ok. 2 tygodnie (teraz jeszcze za małe) więc
POTRZEBUJEMY DOMKÓW TYMCZASOWYCH DLA NICH!!!
Aia pisze:w sumie nie ma o czym więcej pisać
poza tym że dużo![]()
i bure![]()
*anika* pisze:
czy ja dobrze widzę (w piwnicy było ciemno) że to MARMURKI są???![]()
a nie "jakieś" burasy![]()
e, naprawdę, wyraźne duże cętki (moze to cętkowane będzie? nie takie "zwyczajne" bure?) i ułożenie marmurkowate
tak czy siak - cuda.
![]()
Kto chce? Kto chce!Chrupiące Ciasteczka, jeszcze ciepłe
prosto z pieca!
![]()
![]()
kto się skusi?nawet dowieziemy pod sam dom... za darmo!
![]()
![]()
do jednego dokładamy dwa gratis![]()
![]()
![]()
Aia pisze:więc mówisz że nakrapiane Ciasteczka![]()
czyli Pieguski![]()
tak czy inaczej
jopop pisze:jeszcze jestem w lecznicy.
kocury z anielewicza pociete, ten duzy marmur na razie zostaje, pozbyl sie kompletu uzebienia. reszta do zabrania jutro.
kociaki to parka, chlopak ma zmetniale oko, troche to sie rozjasni, ale do konca raczej nie zejdzie. dziewczynka ma oczy niezle (tzn do wyleczenia), za to ma oczoplas, nie wiadomo od czego, na razie do obserwacji. oba na antybiotyku.
jopop pisze:kocur z chomiczowki na stole, z nim zle, olbrzymie guzy w jamie brzusznej...slysze juz z operacyjnej, ze trzeba uspic:(
jopop pisze:KIEROWCA jutrzejszy proszony o umowienie sie ze mna na ursynowie (1 samochod wystarczy, bierzemy tylko 7 transporterow i 2 lapki - przy okazji prosze o pomoc w wypuszczeniu wczorajszych kotow na powazkach, to przeciez blisko...
moj tel zna duzo osob, m.in. anika.
jopop pisze:smutno mi.
*anika* pisze:Aia pisze:więc mówisz że nakrapiane Ciasteczka![]()
czyli Pieguski![]()
tak czy inaczej
mmm.... uwielbiam Pieguski![]()
jopop, zrobisz im jakieś zdjęcia? (tym z lecznicy) bo ja na razie aparatu nie mam... chyba że w tygodniu do mnie Aia przyjdzie![]()
(Aia, mogę Cię wrobić?
)
Aia pisze:jopop, zrobisz im jakieś zdjęcia? (tym z lecznicy) bo ja na razie aparatu nie mam... chyba że w tygodniu do mnie Aia przyjdzie![]()
(Aia, mogę Cię wrobić?
)
pod jednym warunkiem dam sie wrobić![]()
że mi dasz ich skosztować(w końcu te starsze tez z tego samego pieca wyciągnięte
co małe Ciasteczka
)
jak będzie trzeba to się jakoś dzień, dwa przed umówimy i pstrykniemy najładniejsze portreciki jakie sie da
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 90 gości