B.PILNE:JEST DT-szukamy docelowego. Może w przyszłym życiu..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 04, 2007 23:14

hm... no sama nie wem czy sie "cieszć" czy smucić ...
pixie jakby co to moja propozcja aktulna

Katek

Od: Wto gru 05, 2006 13:13

Post » Czw lip 05, 2007 7:14

Do góry kicie.... :!:
Szanse jeden na milion mają to do siebie, że sprawdzają się w dziewięciu na dziesięć przypadków.
Obrazek

Mruczanka

Od: Pon mar 27, 2006 20:00

Post » Czw lip 05, 2007 8:05

Mam chyba dobra nowine :D Udalo mi sie zalatwic czasowy pobyt dla tych pieknosci.
Obie kotki z wyprawka (kuweta, puszki, sucha karma) maja przyjechac prawdopodobnie dzisiaj do mojego domu w Lublinie i beda tam przebywaly przez ten okres 2 tygodni lub krocej, o ile znajdzie sie dla nich inny domek.

Wiecej nie udalo sie wynegocjowac.
Nie beda to luksusy, bo ja pozno wracam z pracy, a kotki zapewne w tym czasie beda siedzialy same zamkniete w pokoju.
Rodzina jest nastawiona dosc sceptycznie (bo nabrudza, bo bedzie smierdzialo kotem, itp.), ale zobaczymy jak to bedzie w praktyce.
Moze oczaruja domownikow :)

Zajkot

Od: Wto maja 08, 2007 10:44

Post » Czw lip 05, 2007 8:13

Zajkot pisze:Mam chyba dobra nowine :D Udalo mi sie zalatwic czasowy pobyt dla tych pieknosci.
Obie kotki z wyprawka (kuweta, puszki, sucha karma) maja przyjechac prawdopodobnie dzisiaj do mojego domu w Lublinie i beda tam przebywaly przez ten okres 2 tygodni lub krocej, o ile znajdzie sie dla nich inny domek.

Zajkot :1luvu:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw lip 05, 2007 8:22

Żebny tak chcialy oczarować domowników, a koty to potrafią. To nieprawda że strasznie brudzą i nieprawda że smierdza ( jeżeli często sprzata się kuwete ) A mozna jeszcze kupic krytą z pchłaniaczem zapachów. A kot w domu to dopiero jest dom bez kota to tylko mieszkanie.
Trzymajcie sie kiciury forumowicze nie dadzą wam zginąć. Zajkot wspaniale że dajesz im tymczas, a może naprawde rodzina się zakocha.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw lip 05, 2007 8:42

dobre wiesci - trzymam kciuki za DT u Zajkot :)

Katek

Od: Wto gru 05, 2006 13:13

Post » Czw lip 05, 2007 8:56

Super :D

Koty nie śmierdzą, tylko ich odchody (jak to odchody ;) ), jak się im nie sprząta w kuwecie to rzeczywiście śmierdzi.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw lip 05, 2007 9:23

genowefa pisze:Super :D

Koty nie śmierdzą, tylko ich odchody (jak to odchody ;) ), jak się im nie sprząta w kuwecie to rzeczywiście śmierdzi.

jakby wody nie spuszczać w toalecie-też by śmierdzialo :D ... a poważnie-dobre wiadomości!!!! :D :D

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lip 05, 2007 9:54

No to już wszystko wiecie :D :D :D
Zaraz zmienię tytuł.
Katek - wielkie dzięki po raz kolejny za konkretną propozycję :1luvu:
Plan awaryjny był taki, że kotki mogły pojechać do FF do Kasi D. potem ewentualnie do Katek...Cały czas liczyłam jednak na jakiś malusi cud...
I objawiła się Opatrzność Kocia w osobie Zajkot :aniolek:
I co tu więcej pisać....
Teraz trzeba tylko prosić o te sławetne forumowe kciuki za bezbolesny i bezproblemowy tymczas u Zajkot i za DOMEK DOCELOWY:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ale przynajmniej trochę więcej czasu jest...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lip 05, 2007 10:06

Zajkot, po prostu brak mi słów :1luvu:

Takie piękności powinny szybko w sobie kogoś rozkochać :ok: Z rodziną Zajkota na czele :lol:

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Czw lip 05, 2007 10:13

Super wieści. :D

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Czw lip 05, 2007 10:37

Super :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw lip 05, 2007 10:43

Teraz trzeba tylko prosić o te sławetne forumowe kciuki za bezbolesny i bezproblemowy tymczas u Zajkot i za DOMEK DOCELOWY:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ale przynajmniej trochę więcej czasu jest...[/quote]

Mam nadzieje, ze te kotki jakos sie odnajda w nowym miejscu
i ze beda bezproblemowe...
Ja juz je kocham niezaleznie od tego, co zrobia :)
Teraz najwazniejsze aby przekonaly do siebie mojego tescia,
bo to on udostepnia im dom i bedzie z nimi przebywal wtedy,
gdy mnie nie ma w domu.
Szanse na staly dom u mnie sa nikle... niestety sa ludzie, ktorzy uwazaja, ze miejsce kota jest na dworze.
Ale te 2 tyg. mam obiecane :D

Zajkot

Od: Wto maja 08, 2007 10:44

Post » Czw lip 05, 2007 11:55

Myśle że kotki oczaruja Twoich domowników, nawet nie ma innej możliwości :wink:

A co do zapachów itp., nawet sobie nie wyobrażasz ile my musieliśmy nasłuchac sie od mojej teściowej że będzie śmierdziło, będzie sikanie do kwiatków itp. (najdziwniejsze jest to, że ona na szczęście nie mieszka z nami, a ma tak duzo do powiedzenia, ale to już taki typ :roll: )
A teraz jak nast odwiedzi, na moje pytanie czy u nas pachnie kotem, stwierdziła że NIE :wink:
A koty potrafia oczarować i omotac sobie domowników dookoła ogona, ostanio to obserwuje z moim TZ i Czarna, która jest z nami od 2 tygodni, a juz jest oczkiem w głowie Tomka :lol:
Ostatnio edytowano Czw lip 05, 2007 12:38 przez ank81, łącznie edytowano 1 raz
Wśród wszystkich boskich stworzeń jest tylko jedno, które nigdy nie da się spętać i zniewolić. Tym stworzeniem jest kot. Gdyby dało się człowieka skrzyżować z kotem, człowiek by na tym zyskał, ale kot - stracił.

ank81

Od: Pt paź 27, 2006 20:09

Post » Czw lip 05, 2007 12:16

Zajkot, cudownie że dajesz szansę tym kiciom, jesteś :aniolek:

A może rzeczywiście rodzina się zakocha? Jak zobaczy, że nie śmierdzą, ale za to mruczą...? :wink:
Szanse jeden na milion mają to do siebie, że sprawdzają się w dziewięciu na dziesięć przypadków.
Obrazek

Mruczanka

Od: Pon mar 27, 2006 20:00

[poprzednia][następna]