Ona jest taka piękna, domki powinny stać w kolejce...
Ciekawe, jak się czuje?
Moderator: Estraven
Mała1 pisze:słuchajcie
Lili ma kolejna szansę, mam nadzieję,ze nie przejdzie jej koło nosa po raz kolejny-tfu,tfu
jest tez prosba,zeby ja zaszczepic na grzybice i wziąc ze schronu dopiero kilka dni po szczepieniu.
To wiadomosc od tangerine,ona zna dokładne szczególy, my cóż trzymajmy kciuki i moze nazbierajmy na szczepionke
anita5 pisze:Mała1 pisze:słuchajcie
Lili ma kolejna szansę, mam nadzieję,ze nie przejdzie jej koło nosa po raz kolejny-tfu,tfu
jest tez prosba,zeby ja zaszczepic na grzybice i wziąc ze schronu dopiero kilka dni po szczepieniu.
To wiadomosc od tangerine,ona zna dokładne szczególy, my cóż trzymajmy kciuki i moze nazbierajmy na szczepionke
Nie ma co zbierać na szczepionkę, ja już pisałam wcześniej, że zapłacę tą szczepionkę. Chodzi o Felisvac MC, u nas kosztuje 40 zł.
To co, posyłać na konto Iwony 35?

iwona_35 pisze:anita5 pisze:Mała1 pisze:słuchajcie
Nie ma co zbierać na szczepionkę, ja już pisałam wcześniej, że zapłacę tą szczepionkę. Chodzi o Felisvac MC, u nas kosztuje 40 zł.
To co, posyłać na konto Iwony 35?
anito, jutro bede u weta..powiem ci ile kosztuje taka szczepionka.....bardzo się cieszę, ze Lili ma szansę
Mam ograniczony dostep do netu...ale będziemy na pewno w kontakcie

anita5 pisze:Pokaż się Lili, jaka jesteś piękna...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 15 gości