Patka
Jak się czuje Majus?
Moderator: Estraven

patka-p3 pisze: dzisiaj przyszla dla niego piekna fontanna i mam nadzieje ze bedzie jeszcze z niej pil.![]()
![]()

Amika6 pisze:patka-p3 pisze: dzisiaj przyszla dla niego piekna fontanna i mam nadzieje ze bedzie jeszcze z niej pil.![]()
![]()
Patka, bo się zdenerwuję. Masz myśleć pozytywnie![]()
. Nie możesz spodziewać się od razu radykalnej poprawy. Pomalutku i bedzie coraz lepiej.
A co do fontanny, to obyś nie nie miała zbędnego mebla w domu. Czytałam, że wiele kotów ją "olewa". Moje koty uznają tylko wysokie pojemniki (dzbanek, wiederko z wodą dla kwiatów), oczywiście muszą stać w innym miejscu, niż miski z jedzeniem.![]()
![]()
Trzymaj się, jutro ja sama będę cała w nerwach. Moja kotka idzie na zabieg.

Amika6 pisze:Trzymaj się, jutro ja sama będę cała w nerwach. Moja kotka idzie na zabieg.
patka-p3 pisze:jak zapytalam lekarza o to czy mam mu przywiezc cos do jedzenia to powiedzial ze nie, ze oni mu podaja wszystko na miejscu ale jutro musze ten temat jeszcze rozwinac. nie wiem jak to bedzie, jakie te wyniki jutro beda, wszystko powoli mnie przerasta

Marcelibu pisze:Są następne wyniki. Chyba optymistyczne![]()
Alat był 391 - bez zmian
Aspat był 974, spadł po jednej dobie i jest około 700. To chyba dobry znak, wątroba szybko się nie regeneruje, to musi potrwać. Jest spadek, jest nadzieja.
![]()
Marcelibu pisze:Amika - jak Twoja kotka po zabiegu???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 61 gości