Kilka dni nie pisalam i nie wiem,czy ktos nadal czyta ten watek,ale jesli tak to podaje nowinki o Tippy.
Tippusia ma niestety kk,wlasnie wrocilysmy od weta.Dostala znowu antybiotyk, krople do nosa i oczu(ciekawe jak jej to wytlumacze,ze chce zapuscic kropelki?) i kolejna dawke odrobaczacza. Ropka z oczek cieknie i nosek troche zapchany.Kicha niewiele.
Pokazala tez rozki. Drapie i gryzie przy zabawie,ale domyslam sie,ze nikt jej nie uczyl,zeby nie bawic sie rekoma.
Poza tym jest tak niesamowicie przytulanska!Mruczy bez przerwy, wskakuje na rece przy kazdej okazji i ocera sie noskiem (jak ja kocham kocie mokre noseczki!) o twarz.Jak przestaje ja glaskac i wstaje,to lapie mnie za noge,zeby mnie zatrzymac.
No i najwazniejsze!
Tippucha ma juz tlum wielbicieli, ktorzy marza,zeby u nich zamieszkala!!!!!!
Tak ludzie dzwonia do mnie codziennie,ale wstepnie wybralam 2 osoby i zbieram informacje.
Mowilam,ze po takiego kota ludzie powinni ustawiac sie w kolejce
Zmienilam tytul watku, bo mam pewne pytanie. Mam do oddania wozek inwalidzki dla duzego psa (wilczur i wiekszy). Moj Atosek juz go nie potrzebuje, tam gdzie teraz jest biega na zdrowych lapkach...
Zaplacilam za wozek sporo pieniazkow, wiec wiem,ze nie kazdy moze pozwolic sobie na taki zakup. Dlatego chce znalesc jakiegos pieska w potrzebie, ale nie mam pojecia gdzie wystawic ogloszenie. Moze ktos z Was mi podpowie???