Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anka pisze:Dzisiaj zamówiłam Nutra Nuggets jako że trochę tańsze, a moje zwierza jedzą. Teraz się waham czy nie zmienić. Bo jakoś jeszcze kanadyjskim najbardziej wierzę, mają zdaje się surowe przepisy co do dopuszczalnych składników. ale moje ostatnio na Acanę zaczęły się wypinać. Orijena zamówiłam 2,5kg, bo nie wiem, czy zechcą. Jest jeszcze kanadyjska NUTRAM-CAT, Indoor jest w workach po 7 kg. Czy ktoś zna? Ma jedną pozytywną opinię (przy mniejszym opakowaniu).
AlkaM pisze:Anka pisze:Dzisiaj zamówiłam Nutra Nuggets jako że trochę tańsze, a moje zwierza jedzą. Teraz się waham czy nie zmienić. Bo jakoś jeszcze kanadyjskim najbardziej wierzę, mają zdaje się surowe przepisy co do dopuszczalnych składników. ale moje ostatnio na Acanę zaczęły się wypinać. Orijena zamówiłam 2,5kg, bo nie wiem, czy zechcą. Jest jeszcze kanadyjska NUTRAM-CAT, Indoor jest w workach po 7 kg. Czy ktoś zna? Ma jedną pozytywną opinię (przy mniejszym opakowaniu).
Orijen i Acana sa robione z tzw "human grade" skladnikow, czyli dopuszczonych w przemysle spozywczym, czyli sprawdzonych, Nutram zawiera skladniki niedopusczone do produkcji "karmy" dla ludzi.
aga23 pisze:Ja ostatnio kupiłam Feline Perfection (w Krakvecie 12kg wychodzi taniej niż w sklepie Nutram).Kotom smakuje.Rozumiem,że oni te karmy sprowadzają prosto z Kanady?
aga23 pisze:Ja ostatnio kupiłam Feline Perfection (w Krakvecie 12kg wychodzi taniej niż w sklepie Nutram).Kotom smakuje.Rozumiem,że oni te karmy sprowadzają prosto z Kanady?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości