FA:Tosia cudowny podrzutek ma dom!!!Wilda też:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 11, 2007 7:25

To super że wszystko poszło dobrze :D O i jak pięknie wstawiłaś zdjęcie no to teraz myślę że częściej będą jej zdjęcia gościły na forum :D bo jest się czym chwalić.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pt maja 11, 2007 7:39

Tosieńka juz po zabiegu, bardzo sie cieszę, teraz niech kruszynka wróci do siebie... :D :D :D :D :D :D :D
No i tez licze na więcej zdjęć!!!
Mam nadzieję że Pan Doktor ucieszył się jak zobaczył Tosieńke i że teraz tym bardziej żałuje , ze nie zostawił sobe takiego słodkiego skarbka? 8) :D 8)
Pozdrawiam i prosze wygłaskac Tosieńkę :D

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pon lip 23, 2007 11:59 Czacza ma towarzysza

Nasz maleńka doczekała się towarzysza. Jest to maleństwo 3-miesięczne. Malutki jest uroczy, dość spokojny i potwornie płacze na sam dźwięk wyciąganego jedzonka. Czacza się zakochała albo jakiś to matczyny instynkt. Nie opuszcza go na krok. Trochę traktuje go jak żywą zabawkę co małemu nie przeszkadza. Czasem tylko na nią syknie i fuknie. Ze strony Czaczy żadnej agresji czy złości. Na pewno trochę jest rozbita ale myślę, że doceni towarzystwo. Zwłaszcza podczas naszej nieobecności.
Weekend przesiedziałam w domu ciekawa tego co się wydarzy. Było OK. Nie wiem co zastanę dziś, po powrocie z pracy ale jestem pełna wiary, że będzie wszystko w porządku.

Maluch dostał imię Charlie. Pewnie imię zostanie choć jak znam „męża” wprowadzi swoje poprawki :D
Obrazek[/img]

Juliuszka

Od: Czw mar 15, 2007 11:43

Post » Pon lip 23, 2007 12:03

:D

fantastyczne wieści !!

czyli mój Fioleczka został Charlim? :wink:
jak dla mnie - może być 8)

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pon lip 23, 2007 12:43 Czarlie

Imię ma z takim dostojeństwem na jakie zasługuje. Widok jak śpią razem: zwyczajnie rozczula :kitty:

Juliuszka

Post » Czw lip 26, 2007 7:31 Czacza i Charlie

Maleńki Charlie zaczął kichać i zaczęły ropieć mu oczkaL Wczoraj pobiegłam do weterynarza i całe szczęście bo zdiagnozował koci katar. Ma powiększone węzły . Mimo tego maleńki ma ogromy apetyt i jest radosny. Dostał kropelki i zastrzyk 2 w 1. W piątek idziemy do powtórzenia antybiotyku. A dziś idę z Czaczą. Tak na wszelki wypadek.
Ach mam wyrzuty sumienia ale lekarz mnie uspokaja, że to nie moja wina. Czekam z niecierpliwością na wynik leczenia. Cieszę się, że dopisuje im dobre samopoczucie. Charlie poza oczkami na chorego nie wygląda. Roznoszą mieszkanie od rana do nocy. Wesoło z nimi jestJ)

Juliuszka

Post » Czw lip 26, 2007 10:22

8O

mały był przecież leczony z kociego kataru w lecznicy przez ponad tydzień, później był u mnie i dalej był leczony, a później trafił do Moniki, gdzie był zdrowy 8O
ale dobrze, że poszłaś z nim do weta. przynajmniej będziesz miała pewność, że jest okej.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw lip 26, 2007 11:49 Charlie

Lekarz powiedział, że zmiana miejsca i związany z tym stres mogły (jeżeli wcześniej chorował) spowodować nawrót choroby i że u maluszków tak bywa. Będzie dobrze. Będziemy o maleńkiego dbać :P Obiecuję,
Jutro idziemy ponownie
Ale spoko: humor mu dopisuje. Jest z nimi dwoma naprawdę wesoło! A Czuczu z miłości już brak sił:)

Juliuszka

Post » Pon lip 30, 2007 10:42 Choróbki

Moje choróbki dzis idą do weta ostatni raz mamy nadzieję. Potem już nie zastrzyki tylko tabletki. Niestety Czaczę nie ominęła choróba. Przechodzi to trochę gorzej od Charliego. U niego juz prawie nie widać choroby: aktywny, żywy, łobuzerski. A Czacza trochę senna i mniejszy apetyt ma. Zobaczymy co dziś powie doktor.
A poza tym nadal się kochają i zgadzają.

Juliuszka

Post » Pon lip 30, 2007 11:06

Ale super wiadomości Czacza ma towarzysza :D :D Wszystkiego najlepszego dla kotulków i zdrówka życzę. Tak z ciekawości widzę że Czacza nosi apaszkę czy jeszcze jej się nie wygoiła ta ranka czy to już tak dla urody? :D :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon lip 30, 2007 11:51 Czacza

Tak ma kolegę. I bardzo zadowolona :P Żal mi jej było kiedy zostawała w domu sama. Tak patrzyła na mnie ze smutkiem w oczach. Teraz jest Charlie i nawet jak jej żal kiedy wychodzimy ma towarzystwo do rozrabiania.
Nosi apaszkę. Ranka się zagoiła bardzo ładnie. Pozostał jednak mały kawałeczek wielkości 5mm, który nonstop rozdrapuje do krwi. Dlatego wróciłam do apaszki. Inaczej by się nie doleczyło. Trochę im przeszkadza w wariacjach bo Charlie sie haczy ale trudno. Ranka musi się wygoić.
A tak na marginesie Czacza jest naprawdę cudowna. Taka wierna i kochana :)

Juliuszka

Post » Pon lip 30, 2007 13:51 Fotki

Jakość zdjęć byle jaka ale tak sobie spokojnie kociaki śpią
Obrazek
[/img]

Juliuszka

Post » Pon lip 30, 2007 16:02

Normalnie jakbym widziała scenę jak maluch był u mnie.
On też tak tulił się do mojej Złotki.
Sama słodycz :love: :love:

Obrazek
Kicia,Złotka,( Klara,Filuś,Morti -śpij spokojnie)Avi i Niutek.

Monika D.

Od: Pon paź 30, 2006 0:05

Post » Wto lip 31, 2007 7:31 Czacza i Charlie

hehe czasami takie sceny czułości odchodzą, że brak słów. Myślę, że Charlie sie zaklimatyzował i mu dobrze. Wczoraj doktor powiedział, że mały już zdrowy. Czacza od środy dostanie jeszcze tabletki ale już wrócił jej apetyt i humorek.

Juliuszka

Post » Wto lip 31, 2007 9:05

O maluszek zamienil jedną mamkę trikolorkę na drugą :D :D :D Słodkie kociaki.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

[poprzednia][następna]