Ja zwierząt nie wywalam nigdzie...
A jaka ryba jest najlepsza dla kota?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
carmella pisze:agaaaa
moje tez tego nie jedza
ale to moja wina bo je rozpieścilam
Pola najchetniej by jadła same puszki i to nie moga byc puszki z puszki , a ew. puszeczki lub tacki czy saszetki.
Gdyby to bym gimpet lub miamore to by bylo super.
ale nic to, takich puszek kupuje na miesiac 5 i "szlus".
Jedzą chrupki - Irys lubi, Pola nie ma wyjścia. jak wracam z pracy dla Poli musi byc odrobina chociaz miesa (lub puszeczka).
Probowalam przejsc na te gotowane , ale nie mam cierpliwosci.
ale kiedy były u mnie na wychowaniu Fifki to im gotowałam i to ładnie jadły.
Myslę ze kwestia przejscia kota na jakas karme to tez w duzej mierze kawestia cierpliwosci opiekuna. No bo co zrobic kiedy kot musi byc na diecie nerkowej, watrobowej czy jeszcze innej. Sami nie zrobimy nic poza kupnem gotowej karmy i kot MUSI ja jesc, nie ma wyjscia.
M. in. dlatego nie jestem wierna jednej marce kar, kupuje rozne na zmiane, zeby kot sie do jednego smaku, jednej struktury chrupek nie przyzwyczaił.
moje tez tego nie jedza
Pola najchetniej by jadła same puszki i to nie moga byc puszki z puszki , a ew. puszeczki lub tacki czy saszetki.
Jedzą chrupki - Irys lubi, Pola nie ma wyjścia. jak wracam z pracy dla Poli musi byc odrobina chociaz miesa (lub puszeczka).
Myslę ze kwestia przejscia kota na jakas karme to tez w duzej mierze kawestia cierpliwosci opiekuna. No bo co zrobic kiedy kot musi byc na diecie nerkowej, watrobowej czy jeszcze innej. Sami nie zrobimy nic poza kupnem gotowej karmy i kot MUSI ja jesc, nie ma wyjscia.
M. in. dlatego nie jestem wierna jednej marce kar, kupuje rozne na zmiane, zeby kot sie do jednego smaku, jednej struktury chrupek nie przyzwyczaił.
moje tez tego nie jedza
Zuza-Figa pisze:Ja zwierząt nie wywalam nigdzie...
rokko pisze:Zuza-Figa pisze:Ja zwierząt nie wywalam nigdzie...
Bez ości. A tak wogóle to żadna.
Z rybami to przesąd, podobnie jak z mlekiem.
rokko pisze:carmella pisze:M. in. dlatego nie jestem wierna jednej marce kar, kupuje rozne na zmiane, zeby kot sie do jednego smaku, jednej struktury chrupek nie przyzwyczaił.
Może jestem bałwanemale ponieważ moje oba kociska są kastrowane to kupuję im wyłącznie karmę "dla kastratów"...
A inne jedzenie (głównie mokre Animondy i czasem kawałeczek ryby) daję naprawdę rzadko...
Na inne jedzenie nie mam czasu i siły.... za to pewność że żywię je najlepiej jak mnie stać....
Zuza-Figa pisze:A czy kot nie może jeść surowego mięsa?
?
KITA pisze:a co sądzicie o suchej karmie Animonda Rafine Cross?
właśnie zamierzam zamówić w Mruczaczy
KITA pisze:a co sądzicie o suchej karmie Animonda Rafine Cross?
właśnie zamierzam zamówić w Mruczaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Zosia007 i 66 gości