Chilli, a czy "Twój" hamaczek da się powiesić na takim starym kaloryferze z żeberkami? I czy aby żeberka nie wbiją się żeberka (kaloryfera w kocie)?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chilli pisze:Moze za malo sztywny i stabilny? Moje nie lubia jak im sie grunt pod dupka rusza...
Majszczur pisze:
ano może masz rację, jest dość chybotliwy i faktycznie może to je zniechęca. Tzn te profesjonalne hamaczki mają coś w środku, wkładeczkę jakąś, usztywniającą fizelinkę czy cuś???
Majszczur pisze:covu pisze:nadal nie doszedl do mnie mail od Ciebie...
wyslij moze na covu@poczta.gazeta.pl
ok?? bo chyba cos gmail sie wali, albo Twoja poczta, nie wiem
ja proponuje cos posredniego... okragly (kwadratowy) hamaczek zawieszony na sznurkachhihi
to moze byc ciekawe... bedzie mial cechy obu hamakow
napisałam kolejnego maila na adres gazeta.pl
covu pisze:Majszczur pisze:covu pisze:nadal nie doszedl do mnie mail od Ciebie...(...)
napisałam kolejnego maila na adres gazeta.pl
odpisalamdoszlo??
chodziło o nasz?????covu pisze: robilismy drapak dla kotki, co do ktorej bylam przekonana ze go oleje, jak zobaczylam jej reakcje...
nastepnego dnia dostalam zdjecia - kicia bawila sie w najlepsze w rurze...
acecicha pisze:chodziło o nasz?????covu pisze: robilismy drapak dla kotki, co do ktorej bylam przekonana ze go oleje, jak zobaczylam jej reakcje...
nastepnego dnia dostalam zdjecia - kicia bawila sie w najlepsze w rurze...- zapraszam na wątek Zdrapki
Bonkreta pisze:A my właśnie jesteśmy w trakcie produkcji playstation dla kotów![]()
Projekt by me, wykonanie wspólne z TŻtem. Powinniśmy zakończyć prace w weekend, to się pochwalimy - mam nadzieję, że będzie czym
Majszczur pisze:Bonkreta pisze:A my właśnie jesteśmy w trakcie produkcji playstation dla kotów![]()
Projekt by me, wykonanie wspólne z TŻtem. Powinniśmy zakończyć prace w weekend, to się pochwalimy - mam nadzieję, że będzie czym
Bonkreta.
I co . weekend się skończył, a dzieła nie ma? A ciekawe coście tym kotom naobiecywali
DamaKier pisze:
![]()
![]()
Nie powiem, ktoków macie pokaźną sumkę
![]()
Ja tez myśle cały czas o drapce dla kotków, upatrzyłam sobie dwa rodzaje z Leolandu i tak rozważam kupno. Strrrrrrasznie podoba mi się drapak produkcji Covu wykonany dla Tumasi. Full wypas jest, boski po prostu. Naprawdę widzę, ze Covu umie robić cuda. Spodobał mi się bardzo, mam jednakże dwie wątpliwości: Ile to cudo kosztowało i jak Covu montuje drapki osobom mieszkajacym poza Wawą? Jak daleko jest mozliwy dojazd?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 84 gości