Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, bo jak widać jestem nowincjuszem. Jeśli powinnam zamieszczać takie posty w innym miejscu bardzo proszę o pouczenie

Troszkę nie potrafię się jeszcze odnaleźć na forum, tyle tu wiadomości i tematów.
Chodzi o to, że potrzebuję pomocy doswiadczonych kociarzy. Wzięłam ostatnio do siebie dwa małe kociaki. Jeden z nich, 3-miesięczna Rudzia, strasznie mi chudnie...Niechętnie jadła suche, ostatnio zaczęła. Dawałam też spażona pierś kurczaka i puszkę IAMS dla kociąt, ale miesko z puszki nie bardzo jej smakowało

Poradzcie jakie jeszcze gotowe miesko moge jej podawac (nie zawsze mam czas zeby przygotowac piers z marchewka). Nie chce jej karmic Whiskasem itp. Czyli ogolnie czym mozna ją odkarmić, żeby znów nabrała kobiecych kształtów
Dodam, że kociak bawi się normalnie, jest żywa i raczej wesoła. Sprawdziłam, nie ma chyba robaczków, zresztą była odrobaczana i szczepiona niecały miesiąc temu. Mąż mówi, że osłabiła się po szczepionce, ale to chyba nie mogło mieć wpływu?
Poradzcie proszę czym ją karmić i jakie mięsko z puszek jest dobre jakościowo (alternatywnie do piersi, nie zamiennie). Trzy miesiące to chyba troche za malo zeby być już FIT

[/url]