Aha, czy jesteś może sędziną na pokazach kotów

Rafał.
Ps.ja sobie piszę z pracy, Kachna widze, że z domku, ależ z nas duet

A w sumie to TRIO

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ravikaja pisze:widac widac zapewniam Was![]()
![]()
![]()
dzis ladnie go wyszczotkuje przed kolejna sesja i sami ocenicie po fotkach![]()
rozni sie jeszcze...gadulstwem
a kochany jest jak wszystkie inne, bez wzgledu na papiery
p.s Kolejny "odbior" a tu wszystko w nalezytym pozadku.
Pewnie dlatego zostal w hodowli tak dlugo.
Niech sie Wam fajnie chowa
Natomiast co do wystawiania, to troszkę Cię zmartwię, bo jednak zamierzamy wystawić Klemensa, jeśli nie na najbliższej wystawie, to na kolejnej na bank Cool
Jego tatuś zdobył jakiś czas temu tytuł Best in Show, więc jakieś szanse są
ravikaja pisze:Kocurek wystawiany byl w Lodzi- o ile pamiec mnie nie myli.Napewno byla to polska wystawaale niektorzy mysleli ze jest "zagraniczny"
byc moze ze wzgledu na papierki...
ravikaja pisze:No to nie jestem pewien czy przeczytanie nawet całej książki, czy obejrzenie kilkunastu bengali na żywca osiągniesz taki poziom wrażeń jak po obcowaniu z nim przez całą dobę...
Natomiast co do wystawiania, to troszkę Cię zmartwię, bo jednak zamierzamy wystawić Klemensa, jeśli nie na najbliższej wystawie, to na kolejnej na bank![]()
Jego tatuś zdobył jakiś czas temu tytuł Best in Show, więc jakieś szanse są![]()
ojciec BiS o niczym nie przesadza
Co do wybarwiania - masz racje, choc nie przypuszczam, zeby mu sie rozety, albo piekne cetki nagle pojawily... futro moze sie skrocic, choc to tez malo prawdopodobne.
Fragmentu o obcowaniu nie jarze - sam fakt posiadania bengala czyni wlaciciela znawca?
Nie wiedzialam, ze chcecie wystawiac i nie mialam zamiaru Wam czegokolwiek odradzac - fajnie i bawcie sie dobrze Spelniliscie swoje marzenie o bengalu, macie fajnego kociaka, no i super.
ravikaja pisze:Chilli pisze:ale rozet ani cetek nie widac
widac widac zapewniam Was![]()
![]()
![]()
dzis ladnie go wyszczotkuje przed kolejna sesja i sami ocenicie po fotkach![]()
rozni sie jeszcze...gadulstwem
a kochany jest jak wszystkie inne, bez wzgledu na papiery
p.s Kolejny "odbior" a tu wszystko w nalezytym pozadku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Talka i 48 gości