Cudny burasek Iwo już nie walczy o życie :((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 29, 2006 11:47

Iwo robi postępy w poddawaniu się pieszczotom - już go mogę łapać na podłodze :D
I coraz głośniej mruczy :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt cze 30, 2006 16:55

Iwo, proszę domku szukać, a nie tak bezczynnie leżeć :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt cze 30, 2006 20:05

A niech i na leżąco znajdzie ten domek.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pt cze 30, 2006 21:19

Obojetnie w jakiej pozycji, byle domek swię znalazł... :roll: :wink:
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Pon lip 03, 2006 17:06

Wy nie wiecie a ja wiem, że Iwo pojechał na wakcje do TyMy Smile
Ja ograniczę się do wklejenia cudnej fotki, a TyMcia napisze co u Iwa Smile
Powiem tylko, że noc z soboty na niedzielę spaliśmy z TŻ tem w pokoju Iwa. Biegał po nas w nocy bo mordował kawałek futerka, przychodził się tulić i miziać i głośno mruczał. I tak się domagał pieszczot Very Happy
Jest nieśmiały, ale nocą odżywa, jest odważniejszy, zwariowany.

Obrazek

mokkunia

Post » Pon lip 03, 2006 17:21

Maluszek na wywczasach u mnie. Pisałam na swoim wątku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=35 ... ht=maybach
Teraz kociaki śpią, a Iwo pierwszy raz na fotelu, a nie zaszyty w kąciku. W nocy nie izolowałam ich, bo bardzo czujnie śpię, ale nic się nie działo, tylko mały wygonił Maybacha z mojego łóżka i sam się w nim ulokował. Tymek nie jest łóżkowy, więc problemu nie było. Iwo jest taki smukły, dłuuugi, a pyszczek ma naprawdę egzotyczny i te skośne oczy! Wygląda jak egipska figurka. Zaliczył 2 kwiatki, 1 talerz, ale to dobrze, bo mam za dużo. Rano każdy kot jadł z miski innego kota, choć dostały to samo. Iwo głosno mruczy głaskany, ale wtedy układa się obok, kolanek jeszcze nie polubił. Jest taki niezwykle delikatny, no cudo!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Wto lip 04, 2006 12:44

TyMa jak tam Iwcio dziś, jakiś kolejny talerzyk unieszkodliwił :wink: :twisted: :lol:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto lip 04, 2006 15:21

Talerzy ci u mnie dostatek, ale nic się dzis nie stało. Widać obwąchał juz wszystko, co miał do obwąchania, obszedł wszystkie półki, bo u mnie raczej wszystko otwarte. Z kotami się obwąchują, czasem któryś prychnie, tym razem Maybe, więc Iwo od razu na bezpieczną odległośc odskakuje, nie ma w nim cienia agresji. Dziś zjadł dużo puszki, do której dodałam trochę tuńczyka w sosie własnym. W te upały duże koty śpią, a mały ma jeszcze siły, żeby się bawić. Musiałabyś zobaczyć go przy moich 6-kilowych kotach, zwłaszcza przy Tymku, który ma brzucho i bardzo gęstą sierść! Śmiałam się kiedyś z Cziboba, że w Łodzi koty na metry są a u mnie na kilogramy, ale to prawda. Ma zadatki na dużego kocurrra.
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Post » Wto lip 04, 2006 18:55

Iwo miś :)

Obrazek

Chciałam tylko dodać, że fotki Iwa i nie tylko TyMa sama robiła :)

mokkunia

Post » Wto lip 04, 2006 20:33

Jedna z mioch pierwszych fotek i co jak mi wyszło? Dwie lalczyne, sliczne główki! Iwo ma dzis świetny apetyt, razem z pozostałymi kotami i ze mną wiekszość dnia przespał.
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Post » Śro lip 05, 2006 6:08

No wyszło, wyszło :)
A gdzie w nocy Iwo teraz śpi?

mokkunia

Post » Śro lip 05, 2006 6:25

Dziś Maybe spał w głowie mojego łóżka, Iwo w nogach, a na śniadanie zjadł tyle samo co duże koty!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Post » Śro lip 05, 2006 7:19

Ty dobrze gotujesz, ja też jem u Ciebie tyle co TŻ :twisted:

mokkunia

Post » Śro lip 05, 2006 7:36

W upały nie gotuję, ale wymyślam, np. dodaję tuńczyka w sosie własnym do puszek. Iwo szaleje za rybami, gdy jadłam kanapki z wędzonym łososiem (zapomniałam ci dać!) to prawie do buzi mi wszedł! Teraz łowi wodę w kuchni, ma coś po twoich kotach. Maybe na niego ostrzegawczo miauka, a mały zaraz skacze na fotel. Kładzie się brzuszkiem w cętki do góry, jakby chciał powiedzieć: I o co ci chodzi, wielki kocurze, ja niewinny!
Rano syćkie tsy wlazły na stół przy nakładaniu do misek i nie nadążałam ich zdejmować, miałam wrażenie, że jest ich 30. Miski mają ustawiane w kuchni, jedzą obok siebie, a wczoraj nawt mały pacnął łapką bez pazurków Maybiego, który do jego chrupek podszedł, a potem odgonił Tymka, ale ten grubas zawsze ustępuje i już nie wiem, od czego taki pękaty. Rano było małe sio w dużej kuwecie, duża qu w małej, żwirek wszędzie, a najwięcje w moim łóżku! No i wreszcie wiem, na czym polega barankowanie! Jak mi rękę podbił, to sobie w zęby dałam!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Post » Śro lip 05, 2006 11:33

Nio :!:
Jakbym nie wiedziała, to poznałabym z opisu :D
Spanie w nogach łóżka, pacanie łapką dużych kotów przy misce, bardzo staranne zagrzebywanie w kuwetce :D
Cały Iwuś :1luvu:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

[poprzednia][następna]