Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Czy dwie miseczki kurasia i miseczka chrupek na śniadanie to przesada?Oliwka świętuje
Wymiziana dokładnie przez ciocię Aisak pomrukuje wsuwając, brzusio rośnie, sierść pięknieje, księżniczka zdrowieje i wyzdrowieje, inaczej być nie może
anemonn pisze:Magija pisze:Czy dwie miseczki kurasia i miseczka chrupek na śniadanie to przesada?Oliwka świętuje
Wymiziana dokładnie przez ciocię Aisak pomrukuje wsuwając, brzusio rośnie, sierść pięknieje, księżniczka zdrowieje i wyzdrowieje, inaczej być nie może
![]()
![]()
![]()
ale śniadanko
magicmada pisze:Zeby moje potworne kociska tak wcinaly chrupeczki, pogratulowac apetytu, Oliwko. Kiedy ja poznam siostre przybrana mojej Ofelki?
aisak pisze:A ja nie moge sie pozbierac po wizycie u Oliwki...
Nigdy w swoim życiu nie spotkalam takiego kotka:1luvu::1luvu:
Kicia miziajaca, i calym cialkiem przytulajaca sie do mojej reki i glowy...mruczaca..i w ogole ah, ah.,...nie moge przestac o niej myslec![]()
i brakuje mi nawet slow, aby napisac co czuje po naszym spotkaniu...
Magija, dziekuje za umozliwienie mi poznania tej Cudownej Koteczki
Iburg pisze:Trzymam kciuki za Oliwkę. Niech szybko pozbywa sie życia wewnętrznego.
A ja w takim wypadku " kluska ruszająca się" na kolanie, chyba bym zawału dostała.Podziwiam. To znaczy moje tez miały zycie wewnetrzne, ale tego zycia na kolanie to bym nie zdzierzyła
magicmada pisze:Iburg pisze:Trzymam kciuki za Oliwkę. Niech szybko pozbywa sie życia wewnętrznego.
A ja w takim wypadku " kluska ruszająca się" na kolanie, chyba bym zawału dostała.Podziwiam. To znaczy moje tez miały zycie wewnetrzne, ale tego zycia na kolanie to bym nie zdzierzyła
Ja tez, Magija naprawde jestes twardzielem, ze ta kluske, ze tak powiem "gladko przelknelas"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 60 gości