Witaj tangerine1
Nie wiem jak było u naszych wetów, ale gdy przynosiłam mocz,mówiła mi ,że właśnie pod katem kryształków będzie robić
Jesli chodzi o kwestie psychiki, to niestety nie jestem w stanie skojarzyć tego lania z jakimkolwiek" podpadnięciem" jej z naszej strony.
Wczoraj np. lezała dość długo na rozstawionej desce do prasowania (ukochane miejsce do drapania oprócz drapaka

) , a ja siedziałam przy kompie obok deski ( pół metra) metr dalej stoi kanapa na której była już rozlożona pościel do spania. Nie zauważyłam kiedy przeszła i ułożyła się na pościeli , za to chwilę później zauważyłam , a dokładniej poczułam

,że mokre
... chyba ,że ... cholera teraz mnie olśniło...
... Czy jest możliwe, że przeszkadza jej zapach ciała tzn. potu konkretnego ludzia

. Bo namietnie oblewa kołdrę mojego młodszego synka (8 lat), w zasadzie nigdy nie nalała na kołdrę starszego syna , a u młodszego , dość często jej się zdarzało. natomiast wczoraj właśnie młodszy syn , leżał u mnie w poscieli dość długo rano.
...
jest już wieczór i na razie odpukać sucho wszędzie... nawet cieszyć się boję ...