Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia pisze:Mam dwa domy dla malych rudzielcow. Tylko czy jest sens ciagnac je z Wawy jesli na miejscu pewnie znajda raz dwa domki?
agal pisze:A decyzja o tym, żeby kotka urodziła... Cóż... skoro została znaleziona 20.02 a urodziła 26.04 (to jest 55dni), a ciąża trwa 63 dni... Nie mam na ten temat nic więcej do powiedzenia.A.
Amica pisze:ciach/ Whisky nie mogła zostać wysterylizowana zaraz po znalezieniu ponieważ była chora (koci katar zadawniony + inne dodatki), najpierw należało ją wyleczyć i zgodnie z zaleceniem weterynarza odczekać 14 dni od zakończenia kuracji antybiotykiem. Wtedy ciąża zaczęła być widoczna/ciach.
pstryga pisze:tu jest chyba konkurencja - Kto pierwszy wklei fotkę BonifacegoNo, nie dziwie się.....
Bengala pisze:pstryga pisze:tu jest chyba konkurencja - Kto pierwszy wklei fotkę BonifacegoNo, nie dziwie się.....
a ja się dziwię
bo konkurencja głupia, a sam B. to taki z większymi kompleksami chyba, skoro każde zdjęcie zaopatruje w podpis niewiele mniejszy od fotografowanego obiektu
Bengala pisze:pstryga pisze:tu jest chyba konkurencja - Kto pierwszy wklei fotkę BonifacegoNo, nie dziwie się.....
a ja się dziwię
bo konkurencja głupia, a sam B. to taki z większymi kompleksami chyba, skoro każde zdjęcie zaopatruje w podpis niewiele mniejszy od fotografowanego obiektu
Bengala pisze:a sam B. to taki z większymi kompleksami chyba, skoro każde zdjęcie zaopatruje w podpis niewiele mniejszy od fotografowanego obiektu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], whimsigothic i 51 gości