Ciri pisze:Komputer jest domowy. Kto nim administruje? W zasadzie dobry znajomy-on instalował wszystkie programy i uruchamiał całość. A system operacyjny mam WindowsXP .
Czy on Ci może zainstalować Irfan View? Do 20 marca masz jeszcze pare dni

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ciri pisze:Komputer jest domowy. Kto nim administruje? W zasadzie dobry znajomy-on instalował wszystkie programy i uruchamiał całość. A system operacyjny mam WindowsXP .
Mysza pisze:czy w dośc dobrym aparacie cyfrowym- ale nie lustrzance jest ten balans bieli?![]()
Pożyczyłam aparat od taty na prae dni i.......![]()
Może ja jednak kupie film do mojej lustrzanki bo z cyfrówka się nie możemy dogadacTzn fajne zdjęcia ale nie jakości kalendarzowej
ascalithion pisze:Jedno pytanie... chodzi o proporcje boków zdjęcia: dowolne?
Czy takie jak w cyfrze, czy w analogowej? Czy wogóle wolna amerykanka?
alahari pisze:Jeśli komus podoba sie to zdjecie i uważa, że sam nie jest w stanie takiego zrobić to powiem tylko, że jest w błędzie![]()
alahari pisze:Mysza pisze:czy w dośc dobrym aparacie cyfrowym- ale nie lustrzance jest ten balans bieli?![]()
Pożyczyłam aparat od taty na prae dni i.......![]()
Może ja jednak kupie film do mojej lustrzanki bo z cyfrówka się nie możemy dogadacTzn fajne zdjęcia ale nie jakości kalendarzowej
W wiekszości kompakowych cyfraczków można ustawić balans bieli - White balance (WB) - gdzies w menu. Jaki to aparat?
A dlaczego zdjecia nie mają kalendarzowej jakości? Wielkość pliku jest chyba ok - jeśli co najmniej 1200x1600 pikseliCzekam na szczegóły
alahari pisze:Wieczorkiem Wam doradzę - teraz pedze na zajęciaObowiazki czekaja, przyjemności później
Powiedzcie jeszcze jakie macie aparaty - to pomaga w diagnozie
NattyG pisze:ja bym chciala takie robic , sliczne
pytanie
czy zdolam zrobic cos takiego moim aparatem czyli Kodak EasyShare CX6330
bo mi sie wydaje a raczej jestem pewna ze tym moim takich nie zrobie
a na razie na lepszy sprzęcik mnie nie stac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sylwiakociamama, Wix101 i 97 gości