Katarzynka01 pisze:
Dziewczyny, podam nr konta po moim rozliczeniu się z panią L.
Wtedy będę mogła nawet pokazać potwierdzenie przelewu no i sprawa będzie załatwiona
Przepraszam że się wtrącam ,fakt nie jestem dziewczyną ale też chciałbym nr. konta.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katarzynka01 pisze:
Wtedy będę mogła nawet pokazać potwierdzenie przelewu no i sprawa będzie załatwiona
januszek pisze:Katarzynka01 pisze:
Przepraszam że się wtrącam ,fakt nie jestem dziewczyną ale też chciałbym nr. konta.
Blue pisze:Aż się serce raduje - Katarzynka01, miałaś genialny pomysł, świetnie że pani L. się zgodziła, super że tyle osób się dołączyło do akcji![]()
Czekamy więc na numer konta
MaryLux pisze:Docisnęłam. Powiedziała, że da, jak będzie miała wolną głowę, dziś rodzice jakieś jazdy robili
Katarzynka01 pisze:MaryLux pisze:Docisnęłam. Powiedziała, że da, jak będzie miała wolną głowę, dziś rodzice jakieś jazdy robili
Podała, ale bez nazwiska![]()
Poprosiłam o uzupełnienie
Katarzynka01 pisze:Uff, dane do przelewu wydarte z gardła, przelew zrobiony, wieczorem będę chętnym rozsyłać nr konta.
22 zeta dla mnie, te grosze sobie darujmy
egwusia pisze:Katarzynka01 pisze:Uff, dane do przelewu wydarte z gardła, przelew zrobiony, wieczorem będę chętnym rozsyłać nr konta.
Ale do przelewu, to nr konta tylko potrzebny przecież
aania pisze:niektóre banki życzą sobie nazwisko
egwusia pisze:Katarzynka01 pisze:Uff, dane do przelewu wydarte z gardła, przelew zrobiony, wieczorem będę chętnym rozsyłać nr konta.
Ale do przelewu, to nr konta tylko potrzebny przecież
aania pisze:niektóre banki życzą sobie nazwisko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Maniek19, sherab i 176 gości