Wielka Akcja Udostępniania Tymczasów!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2022 0:35 Re: Wielka Akcja Udostępniania Tymczasów!

Dziś już nie dam rady, ale spróbuję jutro!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw sie 25, 2022 18:32 Re: Wielka Akcja Udostępniania Tymczasów!

Dziękuję :)
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Od: Sob kwi 16, 2016 21:29

Post » Nie sie 28, 2022 16:11 Re: Wielka Akcja Udostępniania Tymczasów!

Przepraszam, że dopiero dziś, ale jestem w wiecznym niedoczasie. Weszłam wszędzie, ale 3 grupy przedstawiły się jako prywatne (Złote Koty, Koty do adopcji - Warszawa i SOS-Koty), więc nie mogłam nic zrobić. Pierwsze 3 udostępniłam.
Czy dajesz też ogłoszenia na OLX, na Gratce? Może odzew byłby większy niż na fb? Ewentualnie gdyby jakaś fundacja go udostępniała na swojej stronie? Same ogł0oszenia na fb chyba nie dają zbyt wiele szans. :(
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Czw paź 20, 2022 2:51 Re: Wielka Akcja Udostępniania Tymczasów!

Stempelek został adoptowany :)
Dziękuję wszystkim, którzy posty udostępniali, komentowali i lubili :1luvu:
I przepraszam, że piszę dopiero teraz na tym wątku :oops:

jolabuk5 - odpowiadając na pytania: tak, staram się zamieszczać też ogłoszenia na innych portalach (przede wszystkim na olx, bo na pozostałych zasady promowania nie są dla mnie jasne i co jakiś czas ogłoszenie się kończy i nawet nie bardzo wiem kiedy).
Co do ogłoszeń na profilach fundacji to niektóre z linkowanych postów właśnie nimi są.
Natomiast jeśli chodzi o wrzucanie postów na różne grupy adopcyjne (w stylu "Adopcje - koty - Warszawa") to jak najbardziej zauważam ich skuteczność, ale pod dwoma warunkami: po pierwsze ciągle krążą po facebooku (są udostępniane i komentowane), a po drugie grają na emocjach (gdy dotyczą kota mało popularnego). Wprawdzie staram się unikać brania na litość, bo ktoś, kto adoptuje zwierzaka z powodu żalu, potem często nie jest w stanie sprostać dalszej opiece, i tego się trzymam przy ogłaszaniu na olx, ale na grupy adopcyjne ludzie zapisują się często z konkretnym zamiarem, więc w przypadku fb zostawiam taką furtkę. W każdym razie przy adopcji Stempelka pani powiedziała, że wypatrzyła go córka, mówiąc mamie: "Weźmy tego, nikt go nie chce".
Jeżeli chodzi o koty zdrowe (a więc posty są wesołe i reklamują zalety), ale nie będące ani kociakami, ani rudzielcami, ani długowłosymi, to niestety masz rację, niemal nie jest możliwe przebicie się na facebooku. Odzew na ogłoszenia Nugata czy trzech łobuziaków jeśli w ogóle jakiś jest to znikomy (a posty dotyczące Norda dostały całą masę emotek dopiero jak napisałam o jego śmierci. Wcześniej kot nie zwracał szczególnej uwagi...)
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

Post » Czw paź 20, 2022 3:04 Re: Wielka Akcja Udostępniania Tymczasów!

Gratulacje, fajnie, że Stempelek ma dom! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A z ogłoszeniami rzeczywiście jest problem. Kiedyś dawno najlepsze efekty dawało allegro, wszyscy tam wchodzili. Teraz chyba nawet nie ma jednego miejsca, które byłoby takie naj-najważniejsze do ogłoszeń. FB się sprawdza, o ile ktoś jest tam czynny i pilnuje, ma dużo znajomych. Ja prawie w ogóle tam nie bywam...
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Czw paź 20, 2022 12:30 Re: Wielka Akcja Udostępniania Tymczasów!

super
Żadne niebo nie będzie niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.

Myszorek

Od: Czw sie 08, 2019 8:34

Post » Pon paź 31, 2022 15:35 Re: Wielka Akcja Udostępniania Tymczasów!

Dostałam kolejne fotki z domu Stempelka :)

Jeśli ktoś ma chęć, to każde z ogłoszeń Nugata, Bąbelka i Amisia są aktualne i można komentować/udostępniać/polubić :) Szczególnie Nugatowi by się dom przydał, bo jako kot-terrorysta musi większą część czasu spędzać w odosobnieniu :(
Obrazek*Obrazek*Obrazek*

Stomachari

[poprzednia]