przypomnę się z numerem konta
Moderator: Estraven
Agwena pisze:Odnośnie zrzutki, próbuje pobrać prowizję 10%, ale można to ominąć, po prostu nie zaznacza się tej opcji. Ona nawet nie jest z automatu zaznaczona.
Koki-99 pisze:Agwena pisze:Odnośnie zrzutki, próbuje pobrać prowizję 10%, ale można to ominąć, po prostu nie zaznacza się tej opcji. Ona nawet nie jest z automatu zaznaczona.
Właśnie wpłaciłam symboliczną dychę, żeby to sprawdzić, bo już dwie dziewczyny na dogo pisały, że szkoda kasy żeby wpłacać na zrzutkę, bo jest prowizja.
Sprawdziłam. Wyskakuje "Zgadzam się pokryć koszty obsługi transakcji" - nie należy zaznaczać. Przechodzimy dalej i to znów wyskakuje - należy odznaczyć lub na dole jest napisane "Nie, dziękuję" w odpowiedzi na pytanie czy chcesz pokryć koszty. Do skutku. Da się, naprawdę. Można sprawdzić, że jest moja wpłata 10 zł i żadnych dodatkowych kosztów nie zapłaciłam. To jest dobrowolne.
olaa pisze:Koki-99 pisze:Agwena pisze:Odnośnie zrzutki, próbuje pobrać prowizję 10%, ale można to ominąć, po prostu nie zaznacza się tej opcji. Ona nawet nie jest z automatu zaznaczona.
Właśnie wpłaciłam symboliczną dychę, żeby to sprawdzić, bo już dwie dziewczyny na dogo pisały, że szkoda kasy żeby wpłacać na zrzutkę, bo jest prowizja.
Sprawdziłam. Wyskakuje "Zgadzam się pokryć koszty obsługi transakcji" - nie należy zaznaczać. Przechodzimy dalej i to znów wyskakuje - należy odznaczyć lub na dole jest napisane "Nie, dziękuję" w odpowiedzi na pytanie czy chcesz pokryć koszty. Do skutku. Da się, naprawdę. Można sprawdzić, że jest moja wpłata 10 zł i żadnych dodatkowych kosztów nie zapłaciłam. To jest dobrowolne.
Potwierdzam, prowizja wyłącznie dobrowolna
wyrobekj pisze:Jestem u dr hau. Myślałam, że będę jutro odbierała kota...
A tymczasem...
Kot ma infekcję i skoki temperatury do 40c. Czekają na posiew. Dostaje 2 antybiotyki. Może być konieczność reoperacji lewej łapy.
Łapek zostaje do przyszłego wtorku. nikt nie wie co będzie wtedy - czy wyzdrowieje czy będzie lepiej czy gorzej.
Na razie wszystko opuchnięte ryzyko ropy.
Koki-99 pisze:wyrobekj pisze:Jestem u dr hau. Myślałam, że będę jutro odbierała kota...
A tymczasem...
Kot ma infekcję i skoki temperatury do 40c. Czekają na posiew. Dostaje 2 antybiotyki. Może być konieczność reoperacji lewej łapy.
Łapek zostaje do przyszłego wtorku. nikt nie wie co będzie wtedy - czy wyzdrowieje czy będzie lepiej czy gorzej.
Żeby było dobrze, żeby było dobrze...

mziel52 pisze:Koki-99 pisze:wyrobekj pisze:Jestem u dr hau. Myślałam, że będę jutro odbierała kota...
A tymczasem...
Żeby było dobrze, żeby było dobrze...
W sumie to lepiej, że zostaje, niż by miało mu się pogorszyć w innym miejscu.

I pieniądze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wix101 i 72 gości