Furii i innych do Miszki i Rolka...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 17, 2004 14:35

A te klowy to takie wielkie som, to ceba uwazać. Ale som fajne i od nich jest to mlecko co mi kiedys dawali. Teras jus mi Mamcia nie daje, ale mam duzo innych pysnych zecy do jedzonka :D świnki to nic ciekawego tylko chrumkają i chrumkają :( No i bzytkie som, zadnego futerka nie majom :( Moją Mamcie to chociaz za włosy moge złapać, a tamto? blee.
No i ta pani co u niej wcoraj bylismy powiedziala ze mam okolo 10 tygodni. To duzo cy mało? Kiedy bede dorooosłyyy?
Obrazek

Pandorka

Od: Nie kwi 11, 2004 15:11

Post » Wto sie 17, 2004 14:35

Łoj, Drupi, bo ja już myslałem, że Ty teraz masz krówki i świnki... Ale zazdroszcze Ci troche, ja na zewnatrz to byłem tylko tyle co moja dwunoga mnie weźmie. Chociaż powiem Ci, że jak mnie bierze to się stracham trochę, nie wiem - może ja te krówki iświnki widziałem już nawet :roll: Ciekawe to jest, musze się rozglądnąć dokoła następnym razam...
Ale wiesz co, Drupi, teraz już jak deszcz będzie padał to nie będziesz mókł, tylko wsadzisz tyłek pod kołdrę, nakryjesz się ogonem, albo pójdziesz i przepędzisz Łiski :twisted: :lol: Czego Ci życze - Mefiś

PS. A miałeś Ty jakieś rodzeństwo?
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Wto sie 17, 2004 14:43

nio, tu mi chyba na główke nie nakapie :D Ja lubiem spacelki pod walunkiem ze mnie mamcia bieze na lączki a nie do tego pudla z klatkami s psodu :( Nielubiem pudelek! Fuj, Fuj! Wogóle Mamcia kce zebym sie zadnych ludzi nie bał, to mnie casem zabiela z domku. Wcolaj bylismy u mojej cioci co mi imię nadała :D Spałem u niej godzinę na kolankach :D
Tamci ludzie mówili Mamci ze ja nie mialem lodzeństwa (co to takiego?) i ze mnie moja mamusia porzuciła. Mamcia mówi ze oni kłamiom. Ja tes tak uwazam, no bo jak mogla mnie mamusia porzucić, skoro daje mi jesc i ciągle u niej śpie na kolankach??
Obrazek

Pandorka

Post » Wto sie 17, 2004 15:54

Czesc

Drupi, ja tez mialem takie na polu rozne. I mie czasem do domu wpuszczali. Fajnie bylo. Ale tu chyba fajniej.

Poczekaj jak bedziesz narzekal, jak cie Whisky zacznie pucowac :? Ja zem raz od Rollka w pale dostal, bo mi sie mycie nie podobalo :roll: Pol biedy jak po uszach jedzie - to nawet pospac mozna, ale jak mi sie do tylka dobral, bo stwierdzil, ze sie sam nie umiem :oops: to juz tak wesolo nie bylo :? Wole juz sam, zaraz po kibelku, bo jak mnie dopadnie i do podlogi przydusi, to sie chlopie nawet nie mam jak ruszyc :roll:

Ehhh... ja do bialego w takim pudelku jezdze, ale to pudelko glupie jest, bo sie nie idzieprzez te kratki wydostac :?

Zmykam, Rolek idzie :twisted:

Pa, Miszka

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pon sie 23, 2004 20:24

Rollek, ja pierdziele, widziałem przed chwilą na zdjęciu Twój nowy drapak 8O Ja pierdziele, dwunoga poszła do kibla, a ja ją podsiadłem i zobaczyłem, bo normalnie siedzi cały wieczór, pije wino i smęci. I jakieś smuty właczyła jeszcze :twisted: Ale poszła a drapak został. Normalnie zazdroszcze Ci, tzn. Miszce też, bo Hanka to chyba za stara żeby wleźć, nie? ale teraz będziecie mieli super! Tylko nie przeszkadzajcie Sławciowi w montowaniu, słyszałem że na razie qrw nie było, ale kto wie. Piwo mu lepiej z lodówki dajta :lol: Mefik
Obrazek

Katy

Post » Pon sie 23, 2004 20:30

Czesc Mefik, tu Miszka

A Rolek to sie boooi te mebla :lol: Gupi, ja juz tam bylem, tylko cos smierdzi nieladnie. taka go sklada i mowi, zeto temu ze nowy. Pojde jak sie wysmierdzi. I tata mowi, ze Rolek to pewnie w nocy bedzie mebla obrabial. Chcialbym to zobaczyc :twisted:

Miszka

Myszka.xww

Post » Pon sie 23, 2004 20:44

A po co ci ten dlapak? Nie mas po cym dlapać? Bo wies, ja to lubiem dlapać po kanapie albo po takim cyms co sie na nim siada jak jest miejsce ale pani nie moze siadać bo ma na nim buldel. To moze te Qlwy co Myska na nie ceka to u nas we fotelu siedzom?? 8O
Dlupi
Obrazek

Pandorka

Post » Pon sie 23, 2004 20:47

Drupi, ja tam na dywanach drapie, Rolek mnie nauczyl, a po tym drapaku to skakac mozna i biegac, i sie wpsinac. Chyba. Rolek mowi ze ma go w dupie i poszedl spac 8O A Tata sklada mebel. Fajny nawet.

A Mama czeka az Tata bedzie tymi Qrwami rzucal. Jakby nie mial dosc pracy ze skladaniem mebla :roll:

Miszka

Myszka.xww

Post » Pon sie 23, 2004 20:52

A moja poszła sobie kanapki zrobić to pisze. Ja mam mały drapak postawiony na półce koło okna żebym widział ptaszki :twisted: Prze okno tylko, oczywiście :twisted: Ale i tak wolę drapać kanapę i chodniczek - chodniczek mi wolno, kanapy nie, bo to nie nasza tylko jakaś wynajmowana czy cóś :roll: Ale moja dwunoga pozazdrościła drapaka, ostatnio w ogóle jak wróciła z tego weekenda to powiedziała do dwunogiego, że jej tata, a podobno mój dziadek (a kto to dziadek?) 8O przyniesie z lasu kawałek pni różnych i drapak nam zrobi :lol: Jż to widze :lol:
Obrazek

Katy

Post » Pon sie 23, 2004 20:53

no to psecies do skakania i biegania i wspinania to jest fotel, kanapa, kolana Mamci, doopa Whisky 8O I ja nie lozumiem cemu wam tam Qlwy som potsebne. Psecies Ty Miska to jestes, tak jak i ja, za młody, a Lolek to ma tu tom sfojom kobiete, mojom siostre zrestom :? I dlacego Was Tatuś ma nimi zucać? to taka nowa zabawa jest? 8O Ja lubiem myskami zucać i papielkowymi kulkami :mrgreen:
Obrazek

Pandorka

Post » Pon sie 23, 2004 20:57

Drupi "rzucać qrwami" to znaczy mówić brzydkie słowa. Nigdy nie słyszałeś jak Twoja pańcia tak mówi? Na pewno tak mówi jak się wkurzy, moja mówi czasami, no. Idź do Whiskey i powiedz do niej: qrwa, nie podskakuj, mówię Ci :lol:
Obrazek

Katy

Post » Pon sie 23, 2004 20:59

Drupi, nie idz, ja tak Hance powiedzialem. Ale mi doope sprala :crying:

Myszka.xww

Post » Pon sie 23, 2004 21:02

Myszka.xww pisze:Drupi, nie idz, ja tak Hance powiedzialem. Ale mi doope sprala :crying:

No co Ty :twisted: I dałeś się :twisted:
Obrazek

Katy

Post » Pon sie 23, 2004 21:03

Mefis, sie wez pomysl, ona jest 6 razy wieksza ode mnie. Na razie :twisted:

Myszka.xww

Post » Pon sie 23, 2004 21:08

Myszka.xww pisze:Mefis, sie wez pomysl, ona jest 6 razy wieksza ode mnie. Na razie :twisted:

6 razy większa? A skąd ja mam wiedzieć, na zdjęciu na kurdupla wygląda :twisted:
Obrazek

Katy

[poprzednia][następna]