To taka kochana koteńka.Dobra,spokojna,łagodna. A w lecznicy mówili,że dziczy ,wali łapą
 To taka kochana koteńka.Dobra,spokojna,łagodna. A w lecznicy mówili,że dziczy ,wali łapą  Ani razu tego nie zrobiła,jest w pełni obsługiwalna,a oni nie wyczyścicli jej nawet uszu przez cały tydzień trzymania jej tam
 Ani razu tego nie zrobiła,jest w pełni obsługiwalna,a oni nie wyczyścicli jej nawet uszu przez cały tydzień trzymania jej tam  .
 .Myślałam,że będzie szaleć w kubraku po sterylizacji ,a ona nawet jednego troczka nie rozwiązała. Co ja mam z nią zrobić jak dojdzie do siebie?

to jej lewe ucho,idealnie oznaczone nacięciem jak u wysterylizowanych kotów wolnożyjących. Tymczasem kotka wysterylizowana nie była. Któraś lecznica zgarnęła kasę za sterylkę,której nie zrobiła?

Dziś kocięta zostały ponownie odrobaczone. Rachunek na 16zł za odrobaczenie

.
Maleńka przytyła z 371 do 690g

Poprosze o nr konta na pw.to chociaz maly grosik wysle
 Poprosze o nr konta na pw.to chociaz maly grosik wysle 
 .
.

?
 ?

Maluchy maja nadal bardzo rozpulchnione spojówki ,oczki mocno łzawią .Mam wrażenie,że było lepiej,a znów gorzej. Maja zmieniony antybiotyk w kroplach-dostały Tobrex (rachunek 31zł poniżej). Myślałam,że je wczoraj zaszczepię,a zamiast tego dalsze leczenie. Dobrze,że moja dobra,kochana wetka nie liczyła za wizytę-a sam lek
 Maluchy maja nadal bardzo rozpulchnione spojówki ,oczki mocno łzawią .Mam wrażenie,że było lepiej,a znów gorzej. Maja zmieniony antybiotyk w kroplach-dostały Tobrex (rachunek 31zł poniżej). Myślałam,że je wczoraj zaszczepię,a zamiast tego dalsze leczenie. Dobrze,że moja dobra,kochana wetka nie liczyła za wizytę-a sam lek 

.
 .  ,czyli wózek zakupowy i ją stamtąd przywlec.
 ,czyli wózek zakupowy i ją stamtąd przywlec.