Naomi takze jest wysterylizowana.
Nowy numer Przytuli to 257/16.
No nie ogarniam tego co sie stało

Cóż, otwieramy sezon kocięcy nieco wcześniej niż rok temu - caly czas przywożone są maluchy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katja_88 pisze:Może spróbować z pampersem? W Kociej Strefie Adopcyjnej mają kota nie trzymającego niczego i pomyka w pampersie szczęśliwy i nic mu nie przeszkadza.
sqter pisze:Mi się wydaje, że ta kobieta od początku nie była przekonana, bo nawet boniedydy po rozmowie z nią mówiła, że ta się przestraszyła, kiedy usłyszała o konieczości jeszcze jednej operacji, tylko nie wiem co - głupio jej było się przyznać do tego i się wycofać
sqter pisze:A co do syna, to nie zrobił na mnie wrażenia dziecięcia o delikatnej konstrukcji psychicznej - wyrośnięty nastolatek, nawet się na początku zastanawiałam, co to za konfiguracja, bo wyglądał na jej młodszego brata...
magdar77 pisze:Ciezko mi znalezc bardziej kretynski powod zwrotu z adopcji.
Apsa pisze:- bo jest za mało umierająca (suczka z geriatrium, która miała być na ostatnich nogach, ale zewnętrzni lekarze dawali jej - olaboga - jeszcze co najmniej kilka miesięcy!).
Revontulet pisze:To jak Wasze plany na długi weekend?
Czwartek:
Piątek: WegeKocurro
Sobota:
Niedziela:
Revontulet pisze:Kotów nagle zrobiło się ok. 40.
To jak Wasze plany na długi weekend?
Dziś w schronie jest MAU![]()
Czwartek:
Piątek: WegeKocurro
Sobota:
Niedziela:
Vombat pisze:Ja bardzo chętnie zaangażowałabym się w wolontariat paluchowy. Niestety, czasu w tygodniu u mnie niewiele (może z jedno popołudnie, ale pracę najwcześniej kończę o 16...) mogłabym zaglądać rano w weekendy.
Nie mam wielkiego doświadczenia w opiece nad kotami chorymi (moja kocica, odpukać, zdrowa i wymagała tylko zakrapiania uszu na początku), ale mam mnóstwo chęci do nauki i nie boję się podrapań i uryzień- a to chyba dobry początek
Próbowałam znaleźć na stronie schroniska informacje jak przystapić do wolontariatu, ale chyba mnie to zadanie przerosłoMożecie mi doradzić co muszę zrobić, żeby móc pomagać na miejscu? Ankieta/szkolenie/cv ze zdjęciem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości