Zdrowiej, Bąblu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tamaqua pisze:trzymam kciuki za zdrowko!
mozna prosic zdjecia w pozniejszym, wolnym czasie - mala jest sliczna + fajnie zobaczyc jak sie goja ranki i wszystko idzie ku dobremu
(bo tyle tu kociej biedy, ze nawet ku pokrzepieniu serc poprosze niejako)
jopop pisze:Tamaqua pisze:trzymam kciuki za zdrowko!
mozna prosic zdjecia w pozniejszym, wolnym czasie - mala jest sliczna + fajnie zobaczyc jak sie goja ranki i wszystko idzie ku dobremu
(bo tyle tu kociej biedy, ze nawet ku pokrzepieniu serc poprosze niejako)
wczorajsze wkleiłam dziś parę postów wyżej
haaszek pisze:
Biedne maleństwo... Czy opuszki też ma pocięte czy tylko pazurki?
jopop pisze:są obcięte razem z kawałkami palców. [...]
Na MOJE oko - w żadnym palcu nie widzę żadnych pozostałości po pazurach, czyli cięcia były na tyle daleko, że raczej nic nie odrośnie.
jopop pisze:odpisałam na to już tyle razy na FB, że byłam pewna, że tu równieżprzepraszam
są obcięte razem z kawałkami palców. w momencie gdy oceniał ją chirurg - nie dało się obejrzeć dokładnie każdego palca nie narażając małej na ogromny ból. Obecnie wszystko widać, ale nie będę jej ciągać do chirurga tylko po to by zaspokoić ciekawość. Nie ma co jej narażać na zimno, stres i ewentualne choroby.
Na MOJE oko - w żadnym palcu nie widzę żadnych pozostałości po pazurach, czyli cięcia były na tyle daleko, że raczej nic nie odrośnie. Ale nie dam sobie za ten werdykt nic, przepraszam za słowo, uciąć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości