Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 09, 2015 23:12 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Dzięki, wkleiłam tam link do tego watku
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon sie 10, 2015 7:34 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

kropkaXL pisze:W takim razie dlaczego indianeczka napisała, że z FB nie ma odzewu?
Przecież nawet zdjęcia można udostępniać :(
Ja tylko w taki sposób moge pomóc, mam i tak zbyt wiele kotów :( , nie jestem w stanie wziąć nawet na DT, bo ciasno....

Bo myślałam że ogłoszenie że szukam domu tymczasowego dla psów też może pomóc w jego znalezieniu :-(
"Każde marzenie jest nam dane z siłą do jego spełnienia " K.Choszcz

Obrazek

viewtopic.php?f=20&t=214301

indianeczka

Od: Pon cze 07, 2010 14:20

Post » Pon sie 10, 2015 8:42 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Indianeczko ale jeden wpis na Twojej tablicy niczego nie załatwi,zwłaszcza jak nie podałaś tu linka-potrzebne jest rozpowszechnianie, potrzebne są zdjęcia, potrzebny jest opis sytuacji. Jeśli zależy Ci na jak najszerszym rozpowszechnieniu informacji, musisz poda© link, udostępniać na FB- konieczne jest wydarzenie- dołączymy i zaprosimy znajomych, będziemy udostępniać.W obecnej sytuacji nie bardzo można pomóc:(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon sie 10, 2015 9:05 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Czekamy na zdjęcia do wydarzenia.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon sie 10, 2015 9:29 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Jak napisałam, mogę zrobić wydarzenie, oprócz tego ogłaszajcie gdzie się da, bo fb bardzo zapchany zwierzęca biedą.
Nie wystarczy jedno czy dwa zdjęcia, co dwa, trzy dni trzeba wrzucać nowe informacje z życia zwierzaków i nowe zdjęcia. Najlepiej więc zrobić ich sporo, a ja będę sobie wrzucała po jednym, dwa. W innym wypadku, nikt nie będzie do wydarzenia zaglądał i nie ma to większego sensu.
Jadę na urlop i będę miała więcej czasu po powrocie, czyli 21.08. Jest więc czas obfocić zwierzaczki, napisać tutaj więcej o nich.
To tyle z mojej strony, inaczej nie mogę pomóc.
I :ok: aby się wszystko udało,tak jak sobie zaplanowałaś.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob sie 22, 2015 18:59 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

kropkaXL pisze:
ewan pisze:Casica mnie tutaj przyciągnęła :wink:
Smutny wątek, rozstania ze zwierzętami nawet na krótki czas są traumą. Ale i optymistyczny zarazem, rozpoczniesz nowe życie, będzie dobrze :ok:
Czy masz wydarzenie swoich zwierząt na fb? Coś wspominałaś, że na fb marny odzew?

Juz dawno prosiłam o link do FB -nadal się nie doczekałam :(

KropkaXL. Nie mam jak podać ci linka do fb ponieważ piszę z telefonu :-(
Moja znajoma dała na swoim profilu ogłoszenie że szukam dt dla psów. To ogłoszenie jest też w moim profilu :-( Jeżeli chcesz to podam ci na priv moje dane na fb. Dobrze?

Obrazek

indianeczka

Post » Sob sie 22, 2015 19:01 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Carmen201 pisze:Jeśli nie ma lepszych zdjęć mogę zapytać Anię Kaleidostar czy mogłaby pomóc - jeśli się oczywiście zgodzisz Agnieszko, ona chyba coś w temacie profesjonalnie działa i jest z Trójmiasta.

Zgadzam się ale możemy zrobić zdjęcia tylko pod nieobecność właścicieli :-(

Obrazek

indianeczka

Post » Sob sie 22, 2015 19:31 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Indianeczko, poprosiłam Anię na fb o pomoc, zgodziła się, a w ostatnią środę wysłałam jej Twój numer z prośbą o umówienie się jak najszybciej - nie odezwała się? Jeśli nie, to poproszę raz jeszcze.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob sie 22, 2015 20:45 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Carmen201 pisze:Indianeczko, poprosiłam Anię na fb o pomoc, zgodziła się, a w ostatnią środę wysłałam jej Twój numer z prośbą o umówienie się jak najszybciej - nie odezwała się? Jeśli nie, to poproszę raz jeszcze.

Carmen nikt do mnie nie dzwonił :-(

Obrazek

indianeczka

Post » Sob sie 22, 2015 21:00 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Poprosiłam Anię raz jeszcze na fb, mam nadzieję, że się odezwie.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie sie 23, 2015 0:50 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Carmen201 pisze:Poprosiłam Anię raz jeszcze na fb, mam nadzieję, że się odezwie.

Dziękuję :-)

Obrazek

indianeczka

Post » Nie sie 23, 2015 5:22 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

indianeczka pisze:
kropkaXL pisze:
Smutny wątek, rozstania ze zwierzętami nawet na krótki czas są traumą. Ale i optymistyczny zarazem, rozpoczniesz nowe życie, będzie dobrze :ok:
Czy masz wydarzenie swoich zwierząt na fb? Coś wspominałaś, że na fb marny odzew?

Moja znajoma dała na swoim profilu ogłoszenie że szukam dt dla psów. To ogłoszenie jest też w moim profilu :-( Jeżeli chcesz to podam ci na priv moje dane na fb. Dobrze?

Jak Cie ostatnio prosiłam o PW to napisałaś,że nie możesz do mnie wysłać, więc okrężnymi drogami znalazłam sama to ogłoszenie i udostępniłam, jednak nie ma tam słowa o kotach.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie sie 23, 2015 11:48 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

kropkaXL pisze:
indianeczka pisze:
kropkaXL pisze:

Jak Cie ostatnio prosiłam o PW to napisałaś,że nie możesz do mnie wysłać, więc okrężnymi drogami znalazłam sama to ogłoszenie i udostępniłam, jednak nie ma tam słowa o kotach.

Zamierzam to zmienić ale zanim to zrobię muszę obfocić koty bo mają kiepskie zdjęcia :-(

Obrazek

indianeczka

Post » Pon sie 24, 2015 11:57 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

Kilka zdjęć zwierzaków indianeczki:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dostałam link do galerii: https://plus.google.com/photos/11184321 ... 5098881617
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon sie 24, 2015 15:46 Re: Ratunku! Błagam o DT dla moich zwierząt. Trójmiasto

kropkaXL pisze:Kilka zdjęć zwierzaków indianeczki:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dostałam link do galerii: https://plus.google.com/photos/11184321 ... 5098881617

Dziękuję za pomoc :)

Obrazek

indianeczka

[poprzednia][następna]