Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:W takim razie dlaczego indianeczka napisała, że z FB nie ma odzewu?
Przecież nawet zdjęcia można udostępniać![]()
Ja tylko w taki sposób moge pomóc, mam i tak zbyt wiele kotów, nie jestem w stanie wziąć nawet na DT, bo ciasno....
kropkaXL pisze:ewan pisze:Casica mnie tutaj przyciągnęła![]()
Smutny wątek, rozstania ze zwierzętami nawet na krótki czas są traumą. Ale i optymistyczny zarazem, rozpoczniesz nowe życie, będzie dobrze![]()
Czy masz wydarzenie swoich zwierząt na fb? Coś wspominałaś, że na fb marny odzew?
Juz dawno prosiłam o link do FB -nadal się nie doczekałam
Carmen201 pisze:Jeśli nie ma lepszych zdjęć mogę zapytać Anię Kaleidostar czy mogłaby pomóc - jeśli się oczywiście zgodzisz Agnieszko, ona chyba coś w temacie profesjonalnie działa i jest z Trójmiasta.
Carmen201 pisze:Indianeczko, poprosiłam Anię na fb o pomoc, zgodziła się, a w ostatnią środę wysłałam jej Twój numer z prośbą o umówienie się jak najszybciej - nie odezwała się? Jeśli nie, to poproszę raz jeszcze.
Carmen201 pisze:Poprosiłam Anię raz jeszcze na fb, mam nadzieję, że się odezwie.
indianeczka pisze:kropkaXL pisze:ewan pisze:Casica mnie tutaj przyciągnęła![]()
Smutny wątek, rozstania ze zwierzętami nawet na krótki czas są traumą. Ale i optymistyczny zarazem, rozpoczniesz nowe życie, będzie dobrze![]()
Czy masz wydarzenie swoich zwierząt na fb? Coś wspominałaś, że na fb marny odzew?
KropkaXL. Nie mam jak podać ci linka do fb ponieważ piszę z telefonu
Moja znajoma dała na swoim profilu ogłoszenie że szukam dt dla psów. To ogłoszenie jest też w moim profiluJeżeli chcesz to podam ci na priv moje dane na fb. Dobrze?
kropkaXL pisze:indianeczka pisze:kropkaXL pisze:ewan pisze:Casica mnie tutaj przyciągnęła![]()
KropkaXL. Nie mam jak podać ci linka do fb ponieważ piszę z telefonu
Moja znajoma dała na swoim profilu ogłoszenie że szukam dt dla psów. To ogłoszenie jest też w moim profiluJeżeli chcesz to podam ci na priv moje dane na fb. Dobrze?
Jak Cie ostatnio prosiłam o PW to napisałaś,że nie możesz do mnie wysłać, więc okrężnymi drogami znalazłam sama to ogłoszenie i udostępniłam, jednak nie ma tam słowa o kotach.
kropkaXL pisze:Kilka zdjęć zwierzaków indianeczki:
Dostałam link do galerii: https://plus.google.com/photos/11184321 ... 5098881617
Użytkownicy przeglądający ten dział: label3 i 83 gości