Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karolink pisze:Tak bardzo dziękuję Piotrze i Alix, a także Liliannie. Kot ma poważną ranę przy łapie prawdopodobnie od zbyt ciasno założonej obroży, zrobił się ropień jest zakażenie i niesamowicie cuchnie. Ogromny smród wydobywający się z budy to właśnie przez tego kota, tak stwierdziła pani weterynarz.
Są kłopoty z płatnością, na razie wyłożyłam już z góry 60 zł, które miałam na paliwo dla moich pomocników, może znajdą się talony, bo teraz tak to się odbywa. No zobaczymy, na razie zgodzili się go przyjąć i jest w szpitalu na śreniawitów.
Warto zająć się tym domem, tym bardziej, że teraz strasznie tam w środku śmierdzi. Moja propozycja Piotrze co do płatności nadal jest aktualna, tylko musimy wszystko ustalić.
Zdjęcia kotka :
Uwaga: kotek jest prawdopodobnie oswojony, ktoś go wyrzucił albo zaginął. Ja jutro na osiedlu porozwieszam zdjęcia. Jeżeli znajdzie się chętny by go po leczeniu przyjąć na tymczas to zapraszam do kontaktu.
karolink pisze:Przepraszam, próbuję się tam dodzwonić, nie wiem. W każdym bądź razie po 22 dzwonili do mnie i powiedzieli ,że mam go jutro zabrać. Pani tez powiedziała coś o leczeniu jakie trzeba będzie zastosować. Ja się boję, że zostanie mi go wypuścić na wolność, z powrotem do budy.
karolink pisze:70 zł za dobę, a jeszcze pytałam co do leczenia, trzeba będzie go opatrywać, dawać antybiotyki, smarować tym balsamem i dawać leki przeciwbólowe.
Oczywiście może zostać jak znajdą się pieniądze.
karolink pisze:No dobrze, ale kot jest zapisany na mnie ja mogę zapłacić 180 + 70 za kolejną dobę, ale co potem, muszę mieć pewność, że to nie pójdzie na marne.
Cindy pisze:karolink pisze:No dobrze, ale kot jest zapisany na mnie ja mogę zapłacić 180 + 70 za kolejną dobę, ale co potem, muszę mieć pewność, że to nie pójdzie na marne.
Kot jest przeciez bezdomny a Ty sie nim przeciez tylko zajelas z dobrego serca - dlaczego nie traktuja go jak bezdomniaka, chyba nalezy mu sie darmowa kastracja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 357 gości