Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewar pisze:Akurat ja nie mogę bardzo narzekać, mam nieźle wyposażoną lecznicę na miejscu, bardzo dobrze zaopatrzony sklep zoologiczny, ale dostępu do specjalistów już nie.Mogłabym jeździć do Lublina, ale to 107 km, bez samochodu raczej trudno.
Owszem, są weci, którzy szkolą się, ale trzeba przyznać, że trudno, aby specjalizował się jeden człowiek we wszystkim.To tak jak z ludzkimi lekarzami.Cenię sobie takich wetów, którzy mówią "nie wiem", bo mają do tego prawo.Ale to OT, przepraszam.
Mam nadzieję, że uda się chociaż trochę naprawić to, co jakiś niekompetentny wet zepsuł.
dorcia44 pisze:ja mieszkam w wawie i też jeżdżę do specjalistów co kradnie mi pół dnia![]()
Z nowych wieści ,malutki będzie miał robione USG bo nereczki się nie podobają ,namówiłam na zrobienie morfologi z biochemią.
Cindy pisze:Pazurku moze wstawisz zdjecia koteczka do konkursu viewtopic.php?f=1&t=163068
moglabys sie zwrocic do Klubu Slepaczkowego o pomoc
dorcia44 pisze:kochani ,całkiem możliwe że to maleńkie cudo będzie szukało domku .![]()
Niestety właścicielka u której mieszkają nie zgodziła się na kociaka ...![]()
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany proszę o pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 60 gości