TYSKIE MRUCZKI XIV DŁUG u weta ponad 2 tyś.zł POMOCY :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 14, 2014 23:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

miko_bs pisze:No widzę, że ten Aldi ma dobry asortyment, skoro Matyldzia wcina ze smakiem:)

Tak na poprawe humoru: http://demotywatory.pl/4333034/Bo-rachu ... a-sie-same

Świetne :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro maja 14, 2014 23:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Grosziwo pisze:Dla Justysi od zakochanych

https://www.youtube.com/watch?v=SzCUxjE ... e=youtu.be

Jaka ja jestem szczęśliwa że jemu sie udało taki domek znaleźć , bo nie tylko dom ale i miłość życia znalazł , bardzo i to bardzo ci dziękuje za tak wspaniały dom :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 14, 2014 23:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Kochani a wczoraj przyszła paczka od alessandra z karmą 5 kg i 6 saszetek dla Noemci ( właśnie teraz dokazuje i co chwilkę paluje na .... moje włosy :twisted: )
Kochana bardzo i to bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
a dzis przyszła paczka z duża iloscia puszek i to z wysokiej półki od MałgosiaZ , kochana bardzo i to bardzo Ci dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw maja 15, 2014 12:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

na zdrowie, byle tylko zdrówko było :ok: :ok: :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw maja 15, 2014 12:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Akurat rozmawialam z Justą jak przyszla paczka od Alessandry! Justa nie mogla uwierzyc!to jest ogromna pomoc! naprawde jestescie wspaniali :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Czw maja 15, 2014 21:40 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Justa&Zwierzaki pisze:
phantasmagori pisze:Orzesz! Kurcze, Ty taka szczęśliwa wyparzyłaś od tego dentysty, że i ja zapomniałam o fakturze :oops:
Justyś może wsadź w kopertę i wyślij do mnie? A może ktoś ze sprawnym aparatem w telefonie będzie u Ciebie? To wtedy mmsem?

Cieszę się że Mati te tacki tak bardzo smakują. Przy okazji odetchniesz finansowo, bo one są w Aldiku po
99 groszy sztuka, a wbrew cenie mają całkiem niezły skład :) Mój wybrednystaruszek Kmicic też się nimi zajada.

Mam nadzieję, że kabanosiki z Aldika też się sprawdzają przy przekupywaniu kociaków w kąpieli, bo też dużo taniej wychodzą :)

Jeszcze nigdy nie była taka szczęśliwa po wizycie u dentysty , a i dzis tez byłam i w sobote też pojadę :mrgreen:

Dokładnie tak robię , raz puszeczka a raz tacka :lol: a dziś miały serduszka , ale gdzie tam , Matyldzia sie tym nie bedzie babrać , teraz je gotuje , może sie skusi bo surowe sa beee :roll:

A na kabanosiki to sa nie tylko chetni pokopieli , ale i przed i prawie wszystkie kocie stworki :ok: o psach juz nie wspomne :twisted:

Co coś Ty księżniczce surowe proponujesz 8O Co innego prawdziwi faceci w Twoim domu, surowe to jest to! :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt maja 16, 2014 1:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Gaja ma skrzepy krwi w moczu :(, jutro a dokładniej dzis muszę z nią do weta , a jeszcze muszę za chwile Maksa przewinąć , padam na twarz , jak by sie przydał ktoś do pomocy na kwarantanne do Antonia , Frediego i Gracji , brakuje mi juz czasu, doba ma za mało godzin ....a w poniedziałek do weta na powtórne badania krwi pod katem FIV i cukrzycy , tak bardzo sie boje jak wyjdą pozytywnie co z nia bedzie , kto ją przygarnie jak teraz nawet zdrowe kociaki nie mają wzięcia , nikt nie dzwoni mimo wielu ogłoszeń :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 16, 2014 21:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Justyś i jak Gajeczka? Co wetka powiedziała?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob maja 17, 2014 0:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

phantasmagori pisze:Justyś i jak Gajeczka? Co wetka powiedziała?

Mamy to co zawsze czyli zaplenie pecherza, i od dziś będzie na carthophenie który rewelacyjnie sprawdził się przy Bartusiu i Wincentym , a tez dziś był czas na kolejna dawke dla Wincentego na carthophen , carthophen ma za zadanie uszczelnić pęcherz , mam nadzieje że i Gajeczce pomoże . dr Julia dość dawno jej nie widziała bo zawsze trafiałam na dr Karolinie i jak pokazałam jak Gaja chodzi to była w wielkim szoku ze taki mamy efekt rehabilitacyjny :ok:
A Karolek był na kolejnym przycinaniu zębów i ma też porażenie nerwu twarzowego :( , dostał witaminy i obserwujemy , za kilka dni kolejny zastrzyk z witamin, ale na szczęście je pije i nic złego sie nie dzieje .
A pomogła nam dzis miko_bs , dzieki :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 17, 2014 14:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Przyszła karma kg RC Urinary HD od Was, bardzo i to bardzo Wam dziekuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 17, 2014 15:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Justa&Zwierzaki pisze:Przyszła karma kg RC Urinary HD od Was, bardzo i to bardzo Wam dziekuje :1luvu:

A ja dodam, ze i/d sucha 5 kg i 10 puszek mokrej i/d bedzie dopiero po 25 bo okazalo sie ze nie maja na magazynie wiec czekamy . :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Sob maja 17, 2014 23:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

Zaglądamy ciemną nocką do Was :)
I :ok: :ok: :ok: trzymamy
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon maja 19, 2014 15:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

a mój przedwczorajszy post się nie dodał:/ Musze bardziej patrzeć na "wyślij", musiałam nie kliknąć:)

Rozesłałam komu się dało info, że potrzebujemy domku dla maluchów, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie szybko:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon maja 19, 2014 21:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

A Justyś nie pochwaliła się, iż Maksiu był frontmanem protestu przed cyrkiem w Tychach :)
Zobaczcie jaki dzielny chłopak (nawet obszczekał radiowóz :wink: )

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 656&type=1
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon maja 19, 2014 23:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIV

miko_bs pisze:a mój przedwczorajszy post się nie dodał:/ Musze bardziej patrzeć na "wyślij", musiałam nie kliknąć:)

Rozesłałam komu się dało info, że potrzebujemy domku dla maluchów, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie szybko:)

Dzięki , ech i dzis tez nikt nie dzwonił , a jeszcze trzeba by juz zacząć ogłaszać Sonie i Gracje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]