Kotko doroty, nowe idzie;] Trza dostosować Pakt do wymogów unijnych
Uwaga do zakładania nowych wątków: w regulaminie forum nie ma ani słowa o tym, że jest jakieś ograniczenie do 100 stron. To chyba "tradycja" z czasów, gdy silnik nie wyrabiał (czy coś, nie znam się na tym). Jest wątek odwrotnej licytacji i ma ponad setkę i działa. Nic się również nie stanie, jeśli natychmiast po przekroczeniu setki nie przyleci Naczelna i nie założy nowego

I szczerze mówiąc, mnie by się nie chciało przeklejać tego wszystkiego, no ale ja z tych leniwych wiedźm;]
Niezbyt podoba mi się narzucanie obowiązków. Lepsze podejście to zaproponowanie np. "Mam czas i ochotę, mogę wstawiać podsumowania miesięczne, zgłaszam się na kronikarza" czy tp. Tylko, kurka, co tu jest do podsumowania? Pakt nie przeprowadza adopcji ani żadnych akcji... no chyba że "w tym miesiącu na globusa cierpiały: "
Ciszę wyborczą warto dodać do zasad głosowania. Tak dla jasności;]
Mam jeszcze pomysł na stanowisko Siostra Od Szturchania Trzonkiem Mietły w Zad - pilnująca tych, co zapomnieli, że zgłosili kandydata.

Ed/ Smoku, jeszcze możesz walnąć wołami w jej wątku, że Prakseda dostanie kasę od Paktu i potrzebujesz nr. Jej znajome na pewno się z nią skontaktują.
Tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie mam jej nr konta, chyba kiedyś coś przelewałam , bazarek czy cóś. Sprawdzę.