Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znalazł

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 17, 2014 18:10 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Witam...dzisiaj nie udało się złapać żadnego...jakby czuły...ale na jutro mam lepszy sprzęt i więcej ludzi...

Trzymajcie kciuki...

I nadal proszę o wpłaty...bo bez pieniędzy nie da się nic zrobić, niestety...

A co do mojej wiarygodności....to ja nie sterylizowałam tylko w tej lecznicy, jeszcze w dwóch innych :) Jednak ta jest najlepsza...
W ciągu roku...sama...może z 30 kotek...już sama nie wiem, ale było tego dużo :) Wszystko sama i większości znalazłam domy :)

Nadal proszę kochani o wsparcie...bo bez Was nie zrobimy nic :)

Sabinalas

Od: Wto lut 11, 2014 6:04

Post » Pon lut 17, 2014 22:47 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Sabinalas pisze:Witam...dzisiaj nie udało się złapać żadnego...jakby czuły...ale na jutro mam lepszy sprzęt i więcej ludzi...

Trzymajcie kciuki...

I nadal proszę o wpłaty...bo bez pieniędzy nie da się nic zrobić, niestety...

A co do mojej wiarygodności....to ja nie sterylizowałam tylko w tej lecznicy, jeszcze w dwóch innych :) Jednak ta jest najlepsza...
W ciągu roku...sama...może z 30 kotek...już sama nie wiem, ale było tego dużo :) Wszystko sama i większości znalazłam domy :)

Nadal proszę kochani o wsparcie...bo bez Was nie zrobimy nic :)

Może lepiej mniej ludzi, jeśli one są takie płochliwe ? Rozstawić klateczkę i siedzieć gdzieś w samochodzie ? I trzeba je głodzić, a jeśli jadają jeszcze gdzieś to spróbować poinformować ludzi, że muszą przestać dokarmiać. Piszę tylko z ostrożności, bo na pewno wszystko o łapaniu już sama wiesz. :)

Przy tak dużej akcji warto zawsze pogadać z wetem, który niejako przy okazji dał Ci referencje, co po prostu warto wspomnieć na forum. 8) Wykonujesz sama kawał dobrej roboty i absolutnie należy Ci się pełne wsparcie zarówno fundacji jak i forum. :ok:

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Wto lut 18, 2014 20:32 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

No więc sytuacja wygląda tak :

3 kotki złapane, w tym jedna już po zabiegu :)

Zdjęcia zaraz będą...

Sabinalas

Post » Wto lut 18, 2014 20:36 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Zdjęcia robione w klinice, ponieważ inaczej się nie dało...syczały, drapały... w samochodzie były przykryte koce, bo nie szło...
ale jakos dało radę :)

Sabinalas

Post » Wto lut 18, 2014 21:02 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Sabinalas pisze:Zdjęcia robione w klinice, ponieważ inaczej się nie dało...syczały, drapały... w samochodzie były przykryte koce, bo nie szło...
ale jakos dało radę :)

Super!!! :lol: :lol: :lol:

A oto trzy kotki:

Obrazek

Obrazek

Szara już po sterylce. Cudna nawet z podrapanym noskiem. :lol:

Chiara

Post » Wto lut 18, 2014 21:04 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Dlatego prosimy Was o wsparcie, bo jak widzicie...to działa...

Sabinalas

Post » Sob lut 22, 2014 10:26 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

3 kotki wysterylizowane...w poniedziałek dalsze łowy :ok:

Prosimy o pamięć :)

Sabinalas

Post » Pon lut 24, 2014 20:45 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Sytuacja wygląda tak :

dzisiaj złapałam 2 kotki...jedną zupełną dzikuskę, czarną i jedną w miarę oswojoną...i miałam z nia wypadek...przed samą kliniką mi uciekła...ta oswojona...jestem zalamana...dałam już ogłoszenia, szukałam...musze ja odnaleźć...pierwszy raz w życiu uciekła mi kotka...proszę poradzcie coś....

jestem zalamana... :|

I nadal prosimy o wsparcie w sprawiekote...bo to dopiero 4...

Sabinalas

Post » Pon lut 24, 2014 20:53 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Bardzo, ale to bardzo serdecznie dziękuję Sabinalas za przeprowadzenie wizyty przed adopcyjnej w Knurowie.
Dzięki temu wiem, że potencjalny domek został sprawdzony i mogę wyadoptować tam swoje tymczasy.
Jeszcze raz dziękuję !

Mageda

Od: Pon sty 04, 2010 19:52

Post » Pon lut 24, 2014 22:01 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Sabina wywieś ogłoszenia, pójdź tam po zmroku z jedzeniem i pokiciaj może wyjdzie :(

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Wto lut 25, 2014 6:38 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Byłam...kilka godzin...nic...ogłoszenia poszły, a dzisiaj pójdą już wszędzie...musi się znaleźć....

Sabinalas

Post » Czw lut 27, 2014 11:09 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Kolejna kotka wysterylizowana...zdjęcia będą ...

Nadal proszę o wsparcie dla fundacji i o wpłaty na kotki...gdyby nie ta fundacja...nie dałabym rady i nie mogłabym sterylizować kotek...

Sabinalas

Post » Czw lut 27, 2014 11:11 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Zdjęcie wrzucę jutro. Kotka jest czarna i bardzo dzika. :mrgreen:

Chiara

Post » Pt lut 28, 2014 21:35 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Chiara pisze:Zdjęcie wrzucę jutro. Kotka jest czarna i bardzo dzika. :mrgreen:

Obrazek

Chiara

Post » Sob mar 01, 2014 16:52 Re: Potrzebuję pilnie pomocy,bo wśród znajomych jej nie znal

Dzisiaj została wypuszczona...dzika bardzo...

Proszę o wsparcie dla fundacji, bo naprawę pomagają...a żeby pomóc mi i innym potrzebującym...niestety jest potrzebne wsparcie...

Dlatego proszę o wsparcie fundacji... :ok:

Sabinalas

[poprzednia][następna]