KOCIA CHATKA nie pisać koniec wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 25, 2014 22:49 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Kociaki dziękują za ciepłe budy :1luvu:

ObrazekObrazek

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Sob sty 25, 2014 22:51 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Jak sobie kukają :ryk: :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sty 25, 2014 23:00 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Patrzą, co im "ciocia" przyniosła dobrego :mrgreen: Czy warto wychodzić z ciepłej kryjówki :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Sob sty 25, 2014 23:52 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Coś ostatnio nie dochodzą wiadomosci, które ja wysyłam :(
Ja mam pistolet do sylikonu :) nawet chyba dwa :D Powiedzcie na kiedy dostarczyć?

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Nie sty 26, 2014 1:33 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Troszkę pouzupełniałam rzezcy na stronie schroniska i na naszej stronie, coś tam też wrzuciłam na FB i tak napisze mnie więcej.

Kociaki ze zdrowej:
FERNANDO- jest informacyjnie na stronie schronu, na naszej stronie nie ma go - potrzeba więcej zdjęć i tekst do ogłoszeń
ROMEO- jest na stronie schroniska, na naszej i na Fb tu wszystko jest można robić ogłoszenia
CZARUŚ - jest informacyjnie na stronie schronu, na naszej stronie nie ma go - potrzeba zdjęć i tekst do ogłoszeń

Kociaki z kwarantanny:

KLEOPATRA jest na stronie schronu, i na naszej stronie mozna ogłaszać ale przydałoby się więcej zdjęć
NAOMI jest na stronie schronu, i na naszej stronie mozna ogłaszać ale przydałoby się więcej zdjęć
POLDEK jest na stronie schronu, i na naszej stronie tu wszystko jest można ogłaszać
ALDONA jest na stronie schronu, i na naszej stronie tu wszystko jest można ogłaszać
SISI jest na stronie schronu, i na naszej stronie tu wszystko jest można ogłaszać
BETI jest na stronie schronu, i na naszej stronie zdjęcia są ale przydałby się fajny tekst do ogłoszeń
NOWA CZARNA KOTECZKA ASZKA tak proponowała CatAngel jest informacyjnie na stronie schronu brak zdjęć i tekstu do ogłoszeń
GRUBCIO tak nazwałam nowego wielkoluda - jest na naszej stronie, na schronisku i na FB tu wszystko jest mozna ogłaszać

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Nie sty 26, 2014 1:36 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

CatAngel pisze:Ejj :lol:

Kocura nazwałabym Bakadi :) a kotkę Aszka

Kocurka nazwałam na szybko GRUBCIO :oops: Bakadi jakieś takie może być trudne do zapamietania dla niektórych :wink: a kotka Aszka fajnie będzie Aszka :D

terenia1

Post » Nie sty 26, 2014 11:24 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

The Szops pisze:To chyba najgrubszy podopieczny Kociej Chatki :mrgreen: Chociaż zdjęcia tego nie oddają :oops:
Kocurek jest przekochany, milusi, spokojny. Tona miłości do adopcji :1luvu:
Obrazek

Zdecydowanie grubszy od Gosi :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gdyby ktoś nie wiedział co oznacza takie brzydkie powiedzenie "mieć du... jak szafa trzydrzwiowa" :mrgreen:
Obrazek

kociak nie taki gruby jak można go na rękach nosić :(
i d....ka nie taka duża :) , mają wieksze
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sty 26, 2014 11:30 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Taaaa nie gruby :lol: na oko to prawie 10kg waży czyli 2kg mniej niż mój kocur a ja swojego ledwo noszę na rękach. Ale jaki kochany grubasek z niego :1luvu: i bardzo szybko przystosował się do miejsca :)

CatAngel

Post » Nie sty 26, 2014 13:42 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Eee tam - mój ojciec ma chwilowo 2 takie (swojego i tymczasa)

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie sty 26, 2014 13:46 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Na dyżurze:
- kociaki są mega zestresowane, ale to chyba wiecie. Postępy w socjalizacji dzikusków jak ręką odjął :( Uważam, że do tej sytuacji niestety najwięcej przykłada się Kleo - jest agresywna wobec każdego kota, który koło niej przechodzi, rzuciła się w pewnym momencie na Grubcia i porządnie go pobiła, tylko dlatego, że ten wskoczył za nią na kredens. I na ludzi (przynajmniej na mnie) zaczyna się stawiać, syczeć i próbować drapać zaraz po tym, jak przestają być użyteczni - czyli kiedy już dostanie jeść i zaspokoi głód. Nie podoba mi się to, co robi z resztą gromady :?

- podałam floxal Ninie i Niki - nie byłam pewna, czy go stosować, bo Marta pisała, że jest stary, ale ma datę ważności do 2016, więc go użyłam, mam nadzieję, że dobrze zrobiłam :oops:

- Grubcio jest fantastyczny :mrgreen: Gdybym mieszkała we własnym mieszkaniu od razu bym go adoptowała. Moi rodzice mają podobnego, burego mega kota, ale Grubcio zweryfikował mój pogląd na temat 'oto, kiedy kocur jest grubaskiem' :lol: Chyba jednak trochę zaczął się stresować, chodzi po chatce, miauczy żałośnie i cały czas chce być przy człowieku.

- na zdrowej nie widziałam żadnych sików, ani na pokoju, ani w wolierze, rozumiem, że ten czarny z krawatką w wolierze to podejrzany Czaruś? :wink: Fajne te kociaki na zdrowej, Romeo świetny i przystojniak. Nie wiem, który to Fernando - ten biały strachliwy? Nie podałam tabletki, która jest na zapleczu, bo nie byłam pewna, któremu kociakowi, a nie miałam dostępu do internetu nijak.

- przepraszam, nie zdążyłam umyć podłóg :oops: Musiałam się dość szybko wyrobić.

regularkate

Od: Czw paź 17, 2013 8:11

Post » Nie sty 26, 2014 13:49 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Teresa wspominała cos wczoraj że mozna te dwa nowe przenieść na zdrową. Ale ja wczoraj to w końcu nie wiedziałam :) i ich nie ruszałam.

CatAngel

Post » Nie sty 26, 2014 18:09 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Grafik dyżurów 27.01.-02.02.
27.01. pon. rano Beatka wiecz. brak
28.01. wtorek rano brak wiecz. Mara
29.01. środa rano brak wiecz. Mara
30.01. czwartek rano brak wiecz. brak
31.01. piątek rano brak wiecz. brak
01.02. sobota rano brak wiecz. brak
02.02. niedziela rano brak wiecz. brak

terenia1

Post » Nie sty 26, 2014 18:46 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 27.01.-02.02.
27.01. pon. rano Beatka wiecz. brak
28.01. wtorek rano brak wiecz. Mara
29.01. środa rano brak wiecz. Mara
30.01. czwartek rano brak wiecz. brak
31.01. piątek rano brak wiecz. brak
01.02. sobota rano brak wiecz. brak
02.02. niedziela rano brak wiecz. brak

Niedziela wieczór.
Pozdrawiamy

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Nie sty 26, 2014 19:26 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Na zdrowej są skręcone 2 drapaczki. Dostawaliśmy tam już świra, zajęło nam to 5 godzin :? Te elementy to jakieś przypadkowe części bez konkretnego przeznaczenia, jakby z różnych drapaków. Są bardzo fajne, ale mamy np. 5 podłóg i prawie żadnych półek, do tego dużo słupków, ale prawie wszystkie w innej wysokości i przeróżnych grubości. Te wszystkie mięciutkie poduszki do nałożenia na półki są super, ale nie ma półek :( Największa tuba nie da się przykręcić do podłogi itp. Skleciliśmy coś z różnych kawałków. Reszta części stoi na zapleczu, a poduchy nadal w tym przezroczystym pudle. Trzeba dorobić półek i będzie można coś z tego zrobić.
Czuję jak mózg mi paruje, Aro przy kotach dostał meega alergii, a drapaczki wyglądają na mało skomplikowane :?
Obrazek
Obrazek

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Nie sty 26, 2014 19:34 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Przeniosłam Grubcia na zdrową.
Dałam kotom jeść i podałam wieczorny antybiotyk i przeczyściłam kuwety. Niestety nie znalazłam tego floxalu dla Niny i Niki :?
Poza tym przyznam szczerze, że się ostro wnerwiłam jak zobaczyłam że recepta nadal lezy, nikt nie mógł poświęcić godziny na to żeby skoczyć do apteki po leki z recepty. Nie wiem jak te koty leczyć :evil:
Teraz jeszcze doczytałam, że Fernando nie dostał milbemaxu. Wszystkim się śpieszy, każdy chce mieć czas dla siebie, ja tego nie rozumiem, że każdą bardziej upierdliwą rzecz muszą robić stale te same osoby :cry: Sorry, ale mi poprostu już trochę nerwy puszczają.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

[poprzednia][następna]