Na forum świnek morskich i dogomanii ogłosiłam, w kilku miejscach na Fb, może jakieś pomysły macie, gdzie jeszcze prośbę umieścić?
Mam nadzieję, że w styczniu coś ruszy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bagienka pisze:Transportu szukamy wszędzie![]()
Na forum świnek morskich i dogomanii ogłosiłam, w kilku miejscach na Fb, może jakieś pomysły macie, gdzie jeszcze prośbę umieścić?
Mam nadzieję, że w styczniu coś ruszy.
aannee99 pisze:Oczywiście, że zostanie na DT, innej opcji pod uwagę nie biorę. Nasza sunia jest naprawdę bezproblemowa jeżeli chodzi o kontakt z kotami, sprawdzone przy Karmelku oraz przy Malcie, która u nas była - nie jest absolutnie nachalna, jeżeli nie pozwalałam jej do Karmelka podchodzić, to nie podchodziła, a jeżeli podeszła, a kocurkowi to się nie podobało, to odchodziła, nie było żadnej złości z tej strony, atakowania kocurka - absolutnie![]()
Dowiedz się proszę czy maluchy nadal są w schronisku, bo to przecież bardzo ważne w tej sytuacji. Jeżeli są, to nie wiem, byłoby dobrze gdyby znalazłoby się dobrą duszę, która wzięłaby je do siebie na czas znalezienia transportu ( liczę na to, że długo to nie potrwa ). Nie wiem co robić, naprawdę ... dowiedz się proszę czy one tam jeszcze są.
aannee99 pisze:Ja jestem pewna co do adopcji kocurka, koteczkę też chcę wziąć do siebie - na DT, nie wiem jednak jak 'przeskoczyć' sprawę z transportem kotków. Gdybym tylko miała taką możliwość, to bym sama po nie przyjechała - naprawdę. W momencie gdy szukamy transportu dla nich, to też jednak musimy mieć pewność, że one tam będą - najlepiej gdyby do kogoś trafiły 'na chwilę', ale zdaję sobie sprawę z tego, że wszyscy zakoceni![]()
Nie wiem co robić, naprawdę ...
aannee99 pisze:Tak Justynko, od początku pisałam, że kocurka chcemy adoptować
Myślę, że możesz tak w tytule wątku dopisać o TDT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 63 gości