Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
michalinadzordz pisze:Marta darmowe porady prawne są udzielane przez Uniwersytecką Poradnię Prawną, która znajduje się przy ul. Więziennej 10/12, jest czynne od poniedziałku do czwartku w godzinach 13.30 - 18 i w piątki od 13.30 do 16.30. Idąc tam powinno się mieć naszykowane dokumenty dotyczące sprawy, najlepiej w 2 kopiach. Na poradę czekasz 2 tyg.
martka pisze:alessandra pisze:martka, widzę,ze na zdjęciu jets kotek, który ma chyba koci katar- jesli sa jakies kotki , które maja do leczenia oczka, daj mi znać, klub ślepaczkowy wesprze leczenie, zaś prywatnie mogę wspomóc np. karmą dla kotów, wówczas byłby mi potrzebny adres do wysyłki i dane - na pw oczywiście.
Tam, było ratowanie oczu, były trzy kociaki co miały flaczki zamiast oczek, jest lepiej, ale poszło dzieści buteleczek z kroplami, niestety miałam tylko jeden cały Tobrex, jeden cały Floxal, a reszta to Gentamycyna. Oczką będą, tylko czy nie będzie uszkodzenia wzroku? tego jeszcze nie wiem
martka pisze:Gibutkowa pisze:Wrzuć na 1 mniej więcej rozmiar P. Beaty, czego potrzeba. Wiem, że tam nawet jedzenia nie ma... Może jakieś środki czystości, pewnie koce.
Patrze na zdjęcia i poza ubóstwem skrajnym nie widzę bałaganu, graciarni, brudu, mimo tak ciężkich do utrzymania tego "domu" warunków.
Może Carmen coś podpowie, miała podobną sytuacje z kotami i psami P. Stanisława viewtopic.php?f=1&t=132926 wiem że tam dziewczyny ostro walczyły o lepszy byt dla tych ludzi.
Tam jest bardzo, bardzo "czysto", wszystko poukładane, nic się nie wala, wszystko ma swoje miejsce, a koty są najważniejsze. Powinnam poprosić Beatkę o radę jak utrzymać porządek w mieszkaniu
martka pisze:Agneska, dziękuję, to jeśli mozna, żeby było wcześniej, ja zapłacę, a Ty mi podeślesz na konto kwotę napełnienia tej butli, ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anthonyneept, DanielKar, Majestic-12 [Bot], puszatek i 203 gości