Mruczysław + Mała v. Burczysława + mały biały Ktoś

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 02, 2013 20:04 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Dziś śpiący dzień,

Po tym felernym szczepieniu, nie wiem po co szczepić koty, ludzi powinno się szczepić, chce mi się spać i spać... Duża robiła dziś jak to nazwała "porządki" Latała z jakimś ryczącym potworem i zbierala piórka które udało mi się wyskubać z wędek :kotek: Szczerze mówiąc to ten potwór jest okropny i strasznie się go boję... Nawet poszedł z Dużą do kuchni i łaził wokół moich misek :twisted:, wiem bo podglądałem, ale nic mi nie zjadł. Chyba się mnie boi... bo jak poszedłem potem to sprawdziłem, że w misce nadal są dokładnie 103 ziarenka suchej karmy jak zostawiłem po przekąsce.

Duża mówiła na potwora odkurzacz ale chyba się przejęzyczyła bo większego "wkurzacza" jeszcze w moim i Dużych domu nie spotkałem. Wkurzacz to prawdziwe imię potwora. Duża mówi, że kupi jakiś nowy wkurzacz z filtrem HEPA, na rybkę, czemu ona używa takich trudnych słów. HEPA czyli pewnie Hurra Entuzjastyczny Połykacz Alergii, tak myślę, bo ja dużo myślę o tym sapaniu Dużej. Ona dziś naprawdę mało sapała a cały dzień była ze mną a rano nawet razem pospaliśmy jak Duża-Mała wstała.

Duża-Mała ma katar i źle się czuje. Duża mówi, że się wczoraj zaziębiła bo najpierw jechały pół godziny autobusem jak sardynki, ależ to pyszne porównanie :kotek: , a potem całe mokre poszły na cmentarz i wracały pieszo prawie godzinę, żeby się nie sardynkowac znowu. A dziś kicha i kicha ta Mała-Duża.

Idę się zdrzemnąć bo się zmęczyłem tym pisaniem
Mruczek

fajerka

Od: Nie paź 20, 2013 11:55

Post » Sob lis 02, 2013 20:06 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Skoro się zsardynkowały, może trzeba było je zjeść?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lis 03, 2013 11:38 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Nie dawno poznałem 3 koty ale duża-mała nie chciała nie wiem czemu ale powiedziała że się jej nie podobają miauuuu :evil: no i przez to jest mi smutno ale czasami trzeba się pogodzić się ze smutkiem ale trzeba było więc ok.Podobno mają wyjechać po jakąś syjamke ale jeszcze nie wiem czy na pewno... :kotek: :cat3: No i duża-mała ciągle mnie wyściskuje i mówi kss chociaż nie wiem co to znaczy to myśle że to znaczy karma super super. :catmilk: No raczej to karma super super bo co innego mogła by mówić duża-mała.Dobra muszę kończyć duża-mała przygotowała szczotke (taką dla mnie) i swoje futerko chociąż mówi na to włosy to raczej jest futerko.Ok zmęczyłem się tym ciągłym pisaniem więc pa! :cat3: :catmilk: :dance:

Niedawno przyjechały do nas myszy które mają zawładnąć światem ale ja jako super Mruczek uratuje świat.
Duża-mała miała oooooooooooooooooooooooogromny katar ale już jej troche przeszło.
Ostatnio edytowano Nie lis 03, 2013 12:10 przez Mruczekmówi, łącznie edytowano 2 razy

Mruczekmówi

Od: Nie lis 03, 2013 11:24

Post » Nie lis 03, 2013 12:00 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Do wątku dołączyła moja córcia, prośba o wyrozumiałość :-)

fajerka

Post » Nie lis 03, 2013 14:52 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

fajerka pisze:Do wątku dołączyła moja córcia, prośba o wyrozumiałość :-)

:kotek: :kotek: :kotek:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lis 03, 2013 15:06 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

dobra może przed spaniem napisze chociaż nie pa!

Mruczekmówi

Od: Nie lis 03, 2013 11:24

Post » Pon lis 04, 2013 9:13 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Ranking ulubionych zabawek Mruczysława:

1. tunel szeleszczący
Obrazek

2. drapak - potrafi zająć Mruczka przez ok 30min
Obrazek

3. Piłeczki i myszki

Zdecydowanie polecam

Na Gwiazdkę Mruczysław dostanie
Obrazek

fajerka

Post » Pon lis 04, 2013 13:55 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

fiu fiu fiu :D
na Mikołajki spraw Mu laserek :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro lis 06, 2013 14:58 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Dziś umówiłam się z panią, że w piatek odbiorę szarą pręguskę w wieku dziecięcym. Kotka jest do wzięcia od dziś ale wolę odebrać ją w piątek i mieć dla niej cały weekend :-) w końcu "dotarcie" z Mruczysławem może być prychające :kotek: i trzeba je nadzorować

W sobotę nastąpi wymiana ściółki u tłustogonów (2 klatki i terrarium). Myślę, że będę miała zaangażowanych asystentów.

fajerka

Post » Śro lis 06, 2013 16:24 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

fajerka pisze:W sobotę nastąpi wymiana ściółki u tłustogonów (2 klatki i terrarium). Myślę, że będę miała zaangażowanych asystentów.

8O 8O
pokażesz zdjęcie?

fajnie, że znalazła się koleżanka dla Mruczka. Będziemy wyczekiwać piątku i wieści z frontu :ok:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro lis 06, 2013 16:49 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

viewtopic.php?f=21&t=157813

a tu są :-)
b.sympatyczne zwierzątka :-)

fajerka

Post » Pt lis 08, 2013 10:30 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

torba grzeje się w pracy, kocyki też a po pracy wycieczka do Marek po pręguskową piękność :-)

fajerka

Post » Pt lis 08, 2013 10:41 Re: Mruczysław Wspaniały vel Mruczek- alergiczka ma kota, ch

Czekam na relacje jak spotkanie futer i oczywiście zdjęcia :1luvu:

Ariake

Od: Sob wrz 28, 2013 18:37

[poprzednia][następna]