Timek vel Stefan w swoim domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 04, 2013 14:28 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

mamaGiny pisze:poszukam dziś na blablacar, nie mam FB w pracy nie mogę sie tam zalogować

pisałam do dziewczyn jakie mi sugerowałyscie,ale niestety w tym miesiącu nie jadą...Boze ,żeby ktos się ulitowal i go na kilka dni chociaz do siebie zabrał...To pojedzie póŹnie,chyba,że się jakis lepszy dom znajdzie.Jest płatny transport na 15-tego do samego domu by go pan przywiózł...
Tez musze wiedziec teraz co i jak,bo jak nagle w piątek się okaze ,ze kot jedzie i musze ja po niego taki kawał jechac i nie daj "cud"mi wypłata nie wejdzie to nawet nie będe maiła za co jechac,bo nie sama będe musiała"dreptać" :( Karmę zamówilam....i juz w drodze jest...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 04, 2013 14:29 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

CatAngel pisze:
Liwia_ pisze:Niestety jestem unieruchomiona póki co, jeżeli o dalsze podróże chodzi :(
Dobrze, że Timek jeszcze jest. Gdyby zgodzili się go zamknąć, można byłoby na spokojnie szukać transportu, tdt/dt, poczekać na wydarzenie na fb...

Wydarzenie wisi :wink: :)
I ludzie na fb rozsyłają. Ale tam duzo zwierza więc cud jest potrzebny

Dziękuję :1luvu: Wiem, że i tam do znalezienia domu trzeba cudu, ale ciągle mam nadzieję, że się wydarzy, że kogoś Timek chwyci za serce. Mogłabym prosić o link?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro wrz 04, 2013 14:30 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Najważniejsze według mnie jest to żeby go zamknąć żeby nie nawiał-reszta pójdzie z górki.
Bo my się tu naprodukujemy a kota nagle nie będzie.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 04, 2013 14:47 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

CatAngel pisze:Najważniejsze według mnie jest to żeby go zamknąć żeby nie nawiał-reszta pójdzie z górki.
Bo my się tu naprodukujemy a kota nagle nie będzie.

tez tak uwazam...albo zabrac kota i umiescic w lecznicy gdzies odpłatnie,ale wtedy trzeba zrobic zrzute ,zeby to opłcic...Co myslicie o tym?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 04, 2013 15:03 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

jakby się znalazł transport wyciągnę go jutro
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro wrz 04, 2013 16:06 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

mam transport z Katowic,l na piatek do Warszawy,ale koszt 200zł,pomozecie z kasą?Rozmawiam o tym,zeby zgozili się lekko zboczyc i dowiexc go od razu tutaj bliżej,ale nie wiem czy się zgodzą.

Mały bezpieczny-jest w schronie,nie chce stamtad wychodzic wcale,juz po kastracji...No i co więcej,transport juz zaklepany,więc jedzie do mnie...nie moge sie wycofac,bo czekali na "danie słowa",wiec po rozmowie z Justyna i Gosia i Olą tak zaklepujemy transport...inaczej i tak trzeba będzie sie rozliczyć.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 04, 2013 17:34 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, PILNIE DT :(

Za niewielka dopłata pan zgodził sie przywieźć kota do mnie do domu.Koszt transportu calości to 250zł i młody w piatek będzie juz w domu
Pan powiedzial,że sie rozliczymy jak tylko kota dostarczy i jak mi wygodniej,wiec ustalilismy,ze w piatek robie mu przelew (żeby miec potwierdzenie na watek,rzecz jasna)
to ta "firma"
REKSIO - Profesjonalny przewóz zwierząt

(+48) 690-544-040

jadezreksiem@wp.pl

www.reksio-24.pl
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 04, 2013 18:48 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

O rany ale akcja super dziekuje , chyle czoła wam i sorki że jestem nieraz upierdliwa ale tak już mam ...Za udana akcje i dowóz do domku :ok: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro wrz 04, 2013 18:52 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

czyli co, zrzutka na transport?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro wrz 04, 2013 18:55 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Cześć,
przeczytałam cały wątek.
Ponieważ nie wiadomo co mu w łapkę dolega to wszelkie moje gdybanie jest wróżeniem z fusów.
Ale na wszelki wypadek jako jedną z opcji podzielę się doświadczeniami z akupunkturą.
Nie zadziałały żadne leki typu nivalin , zastrzyki witaminowe i antybiotyki.
Niewładna łapka w błyskawicznym tempie wróciła do formy już po pierwszym zabiegu zareagowała ( wcześniej była ciągnięta) po dwóch kolejnych kotka biegała.

jaanka

Od: Wto paź 03, 2006 21:57

Post » Śro wrz 04, 2013 18:56 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

każdy datek mile widziany :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro wrz 04, 2013 19:04 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Potrzebna szybka zbiórka...

Na jakie konto zbieramy?

Timek jest zamknięty w klatce i czeka ....

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro wrz 04, 2013 20:21 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

No, jaka diecezja z tym kontem?

Ktoś musi być pierwszy: ja wyskrobię ze 2 dyszki. Kto się dorzuci?
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro wrz 04, 2013 20:40 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

slapcio pisze:No, jaka diecezja z tym kontem?

Ktoś musi być pierwszy: ja wyskrobię ze 2 dyszki. Kto się dorzuci?

Dzięki.

Ja też dwie, nie dam rady więcej...

Kto jeszcze?

Przypomne,że zbieramy na transport dla kocurka,który nie ma żadnych szans w schronisku

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro wrz 04, 2013 21:15 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

50 zł, 100 już ulokowałam gdzie indziej

karolink

Od: Pon paź 09, 2006 20:40

[poprzednia][następna]