Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorotek6 pisze:We środe Brygida przeprowadza się na 4 dni do moich rodziców........mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów.......
nuka pisze:Oj sliczności jak rośnie! Któregoś dnia wproszę się do Ciebie!!! Ale ma szelma błysk w oku ciągle ten sam!!! Albo i większy, bo nabiera pewności siebie. Uważaj, bo niedługo wejdzie Ci na głowę. Zreszta chyba juz weszła w każdym tego słowa znaczeniu, wnioskując z tego, co napisałaś.
Buziaki i głaski!!!
dorotek6 pisze:O jeny - faktycznie prawie siostrzyczkiWszyscy się zakochali w Brydziaku do granic możliwości, ale wiesz jak jest - jak przychodzi co do czego wszyscy się wykręcają - bo to trzeba się jednak zająć zwierzakiem. Dziś zapytam mojego sąsiada, bo mówił, że się zastanawia nad futrem w domu - zapytam też koleżankę - wiem, że jej córcia choruje na kociaka, ale moja koleżanka chyba boi się obowiązku....nic to popytam - może rzeczywiście po długim weekendzie spędzonym z Brydziakiem moi rodzice by wzięli malucha......
dorotek6 pisze:Muszę tą moją sierotę nauczyć, że w kuwetce się nie siada tylko trzyma kuper nad żwirkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości