Może znajdzie się dla niego DT, trzymam bardzo mocno kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czarno-czarni pisze:czarno-czarni pisze:TRABANT SZUKA TRANSPORTU KRAKÓW - WARSZAWA !!!! oraz TDT do 22/23 lipca w Warszawie
może ktoś z Was może pomóc? To wielka szansa dla niego!
viewtopic.php?f=13&t=153542&p=9954757#p9954757Mysza pisze:No to ogłaszam co następuje![]()
Szukam na już transportu dla Trabanta do Warszawy i kogoś kto go przetrzyma do 22-23 VII. (I najlepiej dowiezie potem w obrębie Warszawy. To już może być inna osoba oczywiście. Bo auto w DS jest wraz z tamtejszym TZetem mocno zajęte)
DS wraca 21szego z urlopu dlatego prośba o przetrzymanie.
Kto użyczy Trabantowi pokoju/łazienki/pralni czy czego bądź?![]()
![]()
Ewentualnie transport po 21szym ale bardzo bym chciała już go wysłać![]()
czarno-czarni pisze:To jest Stefan.
W jeszcze gorszym stanie był, gdy przywieziono go do schroniska - błąkał się pod domami w centrum Kalisza. Strasznie wychudzony, brudny, zaropiały dorosły spory kocur - chudy i ... sami widzicie. Jest około 2-3 tygodnie w schronisku, początkowo karmiony strzykawką, teraz nieznacznie lepiej.
Jest w szpitaliku. Ma naprawdę dobrą opiekę lekarską, dobre leki, zrobione testy - oba ujemne FIV i FeLV, preparaty dodatkowe (betaglukan, omegan) i karmę porządną mokrą i suchą. . Ja mu kupiłam odżywkę, dałam super mięsne konserwy ale on bardzo bardzo słabo je.
Właściwie wcale nie je... Ma wycierany nos bardzo często ale on chce...tylko na ręce, przytulać się i po przytulaniu czasem zje. Wczoraj zjadł ze 2 - 3 łyżki porządnej mięsnej konserwy.
Jeżdżę do niego codziennie po pracy przez ostatnie dni, bo teraz akurat mogę.
Przysypia mi na rękach i tak sobie siedzimy.
Właściwie nie mam co mu dać.. on materialnie ma co potrzeba. Ale DT byłby ratunkiem. Trochę nierealne ale może ... teraz o nim mało kto wie - nie ma ogłoszeń itp w tym stanie. Coś jak Nelly wtedy.
Dobrze, że naprawdę nie brakuje mu opieki i leczenia. Ale brakuje człowieka, to bardzo widać.
na początku tygodnia![]()
![]()
![]()
Stefan wczoraj - nieco lepiej![]()
![]()
Jemu niewiele mogę dać, ale przy okazji poproszę - macie coś starego? Zabawki, zniszczony drapak? tunel lekko podarty czy namiot? dywanik? Zbieram dla kotów, dla kociaków też. Wszystko chętnie przygarnę, koszty wysyłki - postaram się pokryć
czarno-czarni pisze:udanego urlopu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 252 gości