Atlasik już w kochającym domku pod Łodzią :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 08, 2013 6:48 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Mysle ze odrobinka mleczka rozcienczonego woda mozesz mu dac, albo jakies "smieciowe" bardzo pachnace puszki typu whyskas...moze madre glowy sie wypowiedza, bo ja raczej male doswiadczenie, a kocio zestresowany, to pewne :cry:

czarnykapturek

Od: Pt wrz 21, 2012 18:54

Post » Śro maja 08, 2013 6:50 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Chociaż :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: pozaciskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Śro maja 08, 2013 6:51 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

No to w takim razie nie będę dawać mu mleczka :?
Czarny kapturek i Farcia dziękuję

bananowy_kot

Od: Czw mar 26, 2009 0:50

Post » Śro maja 08, 2013 6:55 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Kurczę!-wiem-jesteś bez kasy kompletnie :( :( :( -ale ja bedąc w takiej sytuacji-wieczór, sobota, małe miasteczko, więc weci juz niedostępni-kupiłam w sklepie Nan 2 i karmiłam maleństwo, a miało dosłownie dwa tygodnie! tez samo było i płakalo w ogrodzie stojąc na chwiejących sie nożynach-nawet jeszcze nie chodziło pewnie, tylko stało, albo pełzało!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro maja 08, 2013 7:04 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Ola, spokojnie.Wiem jak to jest, kiedy nie ma pieniędzy.Zdobędziemy je jakoś, nie martw się.Kotek musi trafić do lecznicy, to teraz najważniejsze.Nie doradzę nic w sprawie jedzenia, bo takiej malizny nigdy nie miałam, kociaki, które do mnie trafiały jadły samodzielnie i dostawały karmę dla kociąt.To, że kotek drapie, to normalne, sporo przeżył i się boi.Na działce łapałam kiedyś dwa kociaki, jeden tak mnie pogryzł, że musiałam odwiedzić szpital.Nie był dzikuskiem, na następny dzień brałam go na ręce, przytulałam.Zaczekajmy na przegląd u weta.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro maja 08, 2013 7:08 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Tak sobie pomyślałam, żebyś napisała w tytule, że transport do weta potrzebny.A nuż ktoś będzie mógł pomóc?

ewar

Post » Śro maja 08, 2013 7:19 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

bananowy_kot, ja niestety teraz nie pomogę z dt.
Miałam maluszka, który znalazł dom i mam nadal o niego zapytania, napisz mi coś więcej o tym kociaku, wiek i płeć, rozumiem, że do leczenia, będę podsyłać o nim info na zapytania może trafi się dom stały :)
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro maja 08, 2013 7:28 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Kociak znajdzie domek, ja jestem z natury optymistką.Wszystko jednak wymaga czasu, przecież to dopiero kilka godzin od złapania go.Wszystko po kolei, panika jest najgorszym doradcą.

ewar

Post » Śro maja 08, 2013 7:53 Łódź,Krzemieniecka,potrzeb. transport do lecznicy CC dla mal

Iwcia to dziczek, płci nie znam, około miesiąca, ma zapalenie górnych dróg oddechowych.

bananowy_kot

Post » Śro maja 08, 2013 8:01 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Ola, wejdź na pierwszy post, kliknij "zmień" i napisz w temacie, że transport do weta potrzebny.A nuż ktoś będzie mógł pomóc.Kotek wrzeszczy ( słyszałam przez telefon), jest przerażony i głodny.Trzeba go może nawodnić? Nie wiem, ale powinien trafić jak najszybciej do lecznicy.

ewar

Post » Śro maja 08, 2013 8:08 Re: Pomocy!Łódź,Krzemieniecka,potrzebne DT dla złapanego mal

Z Krzemienieckiej do lecznicy bezpośrednio autobus 99, pół godziny drogi.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro maja 08, 2013 8:20 Re: Łódź,Krzemieniecka,potrzeb. transport do lecznicy CC!!

bananowy kot jedź autobusem. W lecznicy napewno dadzą mu coś do jedzenia, a jak zostanie wyleczony napewno znajdzie szybko dom bo to maluch, potrzebne tylko zdjęcia!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro maja 08, 2013 8:23 Re: Łódź,Krzemieniecka,potrzeb. transport do lecznicy CC!!

Ja jestem w pracy, z transportem nie pomogę
ale
tak, jak pisze gosiaa - autobus 99 bezpośrednio - trzeba wysiąść przy ul. Pojezierskiej i dojść do TESCO EXTRA - wyjście do lecznicy od strony parkingu przez sklep zoologiczny - wejście przy żółtych paczkomatach InPost.

magicmada obiecała, że zapyta w zaprzyjaźnionej lecznicy o miejsce - może się uda - ale malucha trzeba pokazać wetowi.
Pojedź do CC - uprzedzę w lecznicy, że będziesz - dziewczyny w lecznicy na pewno coś zaradzą z jedzonkiem
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro maja 08, 2013 8:27 Re: Łódź,Krzemieniecka,potrzeb. transport do lecznicy CC!!

Lepiej byłoby samochodem, kotek drze się strasznie, naprawdę, słyszałam.

ewar

Post » Śro maja 08, 2013 8:50 Re: Łódź,Krzemieniecka,potrzeb. transport do lecznicy CC!!

Lepiej samochodem, bo on strasznie miauczy.
Czy w lecznicy Tesco u CC Duszku mogą go wziąć? Ja nie mogę go trzymać u siebie, mój TŻ się na to nie zgadza, mamy trudną i stresującą sytuację, od kilku dni jesteśmy w Łodzi dopiero. Przeprowadziliśmy się z Warszawy.

bananowy_kot

[poprzednia][następna]