Roman - po raz drugi go pogłaskałam

Dredziu vel Maciuś

Aki:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:ulvhedinn pisze:Przy okazji- zaginęła czarna kotka okolice ul. Mikołaja, Cieszyńskiego. Drobna, niemłoda. Ogłoszenia nic nie dały, w schronie jej nie było....
Ulv http://www.dla-ciebie.eu/node/2383 ??
LadyZet pisze:Puk puk! Zgłaszam się i ja!
ewexoxo pisze:przycupnę jesli można
Gibutkowa pisze:Perełka była u weterynarza na badaniach. FIV/FeLV ujemny, morfologia w normie, glukoza w normie, nerki OK (wyników wątroby jeszcze nie ma). Perełka poszła na badania ogólne przy okazji sprawdzenia oczka, bo jedna źrenica jej się widocznie mniej "rozszerzała" niż druga (w tym oku, po tej stronie gdzie była pogryziona), dlatego LadyZet zabrała ją do weta (bo poza tym nic się nie działo) no i przy okazji tego stresu już miała zrobiony też pakiet badań. W oczku okazało się że to jest zrost na tęczówce, więc pewnie po tym pogryzieniu musiał być jakiś uraz mechaniczny, bo odruchy są prawidłowe i Perełka normalnie widzi.
Jak LadyZet wróci do domu to napisze wyniki.
Ufff... Cały dziń byłam w stresie
EDIT: Wątroba też OK
Gibutkowa pisze:Z bazarków zebrało się już trochę kasy i pierwsze opakowanie testów zamówione![]()
Dobrze, że niedługo będą, bo już ja oparach jechaliśmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], RaymondJep i 25 gości