[K.B.]zapoznaje sie wechowo z nowym miejscem. Ciut niezadowolony bo potraktowany frontlinem.
Lubię to! · · Przestań obserwować post · 23 godz. temu przez: telefon komórkowy:
6 osób lubi to.
[A.W.] Karolcia , podziwiam, tyle czasu poświęcasz innym.. trzymam kciuki za zwrot akcji.. i niech się wstydzą Ci, którym przez myśl przejdzie jakakolwiek minimalna krytyka w Twoim kierunku..
23 godz. temu · Lubię to!
[A.B] Dziewczyny, nie chcemy nikogo krytykować, chcemy tylko, żeby ten kot miał kochający go domek. Tylko tyle i aż tyle.
22 godz. temu · Lubię to!
L.B.] Karolino prosze w kilku dniach napisać czy dasz rade z nim czy nie , bo ja już zgłupiałam.
[K.D] Masz Kochana serducho i cierpliwość
[K.B.] Lidka, nie ma co głupieć, bo to nie ja namieszałam. Napisałam, że po świętach Zajączek wraca do domu i idzie do łazienki i tak zrobiłam. Poprosiłaś o zdjęcie więc wkleiłam. Jeśli będę miała czas to pisać będę - jeśli nie - to nie będę, jeśli to problem...Zobacz więcej
21 godz. temu · Lubię to! · 1
[L.B.] Karolino ja nie głupieje to nie ja pisałam o wypuszczeniu na dwór itd , a nie powinn też dziwić że się o niego tu martwimy .
21 godz. temu · Lubię to!
[A.W.]ja bym się zaczęła martwić czy dziewucha o wielkim sercu zniesie nagonkę.. dajcie się wykazać dobrym sercem, ktore chce dać kotu dom i jednocześnie nie dać go sobie zrujnować. Myśle że z uwagi na pozostałych członkow rodziny (mąż , dziecko) potrzeba chwili zeby to pogodzić, a problem raportowania na fb pozostaje kwestią czasu wolnego. optymizmu życzę, na wiosnę się przyda.
20 godz. temu · Lubię to! · 2
[L.B.] ...............................
4 minut(y) temu · Lubię to!
Opcje
[K.B.]Zajączek czeka na nowy piasek w kuwecie, bedzie za okolo godzinke, i dzisiaj przeprowadzka do lazienki i odinsektowywanie. Pls nie wymagajcie informacji Jego temat codziennie, za kilka dni napisze co i jak

Lubię to! · · Przestań obserwować post · Wczoraj o 15:51
[...] i 2 inne osoby lubią to.
[L.B.] Karola przed przyjęciem Zajączka pisałaś dużo tu i co dzień co sie teraz zmieniło że nie chce o nim pisać .Zrób mu jakieś zdjęcie i wstaw ..
Wczoraj o 17:13 · Lubię to!
[K.B.]nie mam czasu, ostatnio wyrywalam czas na fb i forum, ale brakuje mi go zbyt powaznie - poza praca i obowiazkami domowymi mam jeszcze mnostwo innej pracy i zamowien z robotek recznych.
Wczoraj o 17:28 · Lubię to!
[L.B.] Ale na zdjęcie możesz znaleźć czas to chwila .
Wczoraj o 17:30 · Lubię to!
[I.M] Szanowna Pani Karolino. Proszę się nie bawić z nami w ciuciubabkę, tylko napisać jasno i prosto o co w tym wszystkim chodzi. Napisanie zdania na FB nie zajmuje wiele czasu. Widzi Pani doskonale, że wiele osób i na FB i na forum jest zaniepokojonych losem kota, proszę więc nas nie lekceważyć, a raczej uszanować i napisać o co Pani tak naprawdę chodzi.
Widzę, że żałuje Pani tej adopcji, uważałam od poczatku, że tak jest i ja bym do Pani kota nie zawiozła. Dziewczyny postanowiły inaczej. Dlatego proszę otwarcie napisać jak jest rzeczywiście, tak aby móc podjąć jakieś działania mające na celu zapewnienie kotu spokojnego i szczęśliwego życia, a Panią uwolnić od ewentualnego kłopotu, bo zakładam, że Pani tego kota po prostu nie chce. Tu chodzi o żywe i odczuwające stworzenie, które i tak już swoje przeżyło. Pora aby los tego kota się odwrócił. I żeby Pani nie musiała się opędzać od nas tu piszących, tylko odzyskała spokój.
Wczoraj o 19:17 · Lubię to! · 1
[K.B.] Pani Iwono, niestety to Pani jest glowna przyczyna dla ktorej nawet nie chce za bardzo pisac. Ocenila mnie Pani wedlug Pani uznania i wlasciwie nawet nie zamierzalam tego komentowac. Swoja droga wlasnie weszlam na FB po to zeby wrzucic zdjecie Zajaczka i napisac kilka slow na szybko. Prosze troche sie zastanowic zanim zacznie Pani kogos oceniac wszem i wobec na forum i sprawiac komus przykrosc. Jesli ma mi Pani cos do powiedzenia zapraszam do rozmow prywatnych.
23 godz. temu przez: telefon komórkowy · Lubię to! · 2
[I.M.] A ja Pani nie wierzę, każdy pretekst jest dobry i ten Pani wykorzystuje. Pisać więcej nie zamierzam, mam nadzieję że kot niedługo zostanie od Pani zabrany. I pozostaję przy swoim zdaniu, że się co do miejsca dla Zajączka w Pani domu nie pomyliłam. W przyszłości proszę się dobrze zastanowić zanim podejmie Pani decyzję. Adoptowany kot, zwłaszcza taki po przejściach potrzebuje wiele cierpliwości, miłości i zrozumienia. I akceptacji - bezwarunkowej. Nawet gdy nasiusia czy nabrudzi.
[K.B.] życzę szczęścia z takim podejściem do świata.
[I.M] Świata? Ja o świecie nie pisałam. Amen.
[L.B.] Karolino każdy ma się tu prawo martwić po tym co ty napisałaś ,i każdy ma swoje zdanie ...Wszyscy tu mamy koty różne dzikie , po przejściach czy kalekie ..I ich los jest dla nas ważny , tak jak los Zajączka ..I zanim coś napiszemy to się nad tym zastanowimy......
[M.G.] Dajcie spokój!!!
6 godz. temu · Lubię to!
[M.G.] Macie adres przecież więc w każdej chwili możecie go zabrać. Naprawdę zastanówcie się wszyscy nad wpisami, bo nawzajem się zaczniecie obrzucać obelgami w końcu.
6 godz. temu · Lubię to!
K-a F-k ej weszłam tu w sumie na komentarze pierwszy raz, mimo że losy Zajączka obserwowałam i wiecie co? Strasznie przykro się czyta jak się obrzucacie inwektywami. To miejsce Zajączka i o nim piszcie, a osobiste spory proponuję załatwiać prywatnie. Bo wygląda to nieładnie dla innych.
6 godz. temu · Lubię to! · 3
[A.G.] Zgadzam się z K-a F-k. Ma się silne wrażenie, ze nie o kota tu chodzi ale o drugorzędne osobiste urazy. Przykro się robi.
6 godz. temu przez: telefon komórkowy · Lubię to! · 3
[M.G.] Zaraz bany roześlę. I nie będzie tego "syfu"
3 godz. temu · Lubię to!
A.G.] normalnie żal....\
2 godz. temu · Lubię to!
[L.B.] Dziwi mnie że pytanie się o kota wywołuje taką reakcje , co mamy wstawiac kwiatki i wierszyki zeby wszyscy byli zadowoleni .....Jak by ktoś nie tak czytał to powiem ze nam właśnie chodzi o kota .To on jest tu najważniejszy ...I jeżeli ktoś zmienia tak szybko zdanie to mnie to martwi i martwi mnie los tego zwierzaka , bo jest niepewny..
około minuty temu · Lubię to!
Opcje
[L.B.]Karolino po dluższym zastanowieniu się i to że masz mało czasu żeby o nim coś pisać postanowiłam że zabieram Zajączka z powrotem do siebie .I pytanie czy możesz go podwieźć żeby spotkać się gdzieś w połowie drogi...
Lubię to! · · Przestań obserwować post · Wczoraj o 19:12
[...] lubi to.
Zobacz 1 komentarz
Opcje
[K.B.]Zajączek u mnie, ale problem jest, bo załatwia się po całym domku, chyba przy wyjściu do pracy będę musiała go zamykać w łazience. Strasznie się z Solarem tłuką między sobą, aż kłaki lecą. Siuśki w dodatku jeszcze capią kocurem. Mam nadzieję, że to przejściowe i wynika ze stresu, bo już mam dwie wykładziny do prania ponownego, pierwszy raz nie podziałał. Znacie jakieś dobre środki na to żeby pozbyć sie tego zapachu? Ocet nie pomógł. A swoją drogą wczoraj po południu było wszystko ok, załatwiał się tylko do kuwety, ładnie jadł, z Solarem się mijały i trochę posykiwały, a dzisiaj od rana kongo z awanturą, no i te siuśki nieszczęsne - raz go przyłapałam... Koleżanki i koledzy kociarze, pomóżcie!
Lubię to! · · Przestań obserwować post · 24 marca o 13:57
Zobacz wszystkie komentarze: 69
[A.B.]Czy nastąpłał przeprowadzka do domu?
Lubię to! · · Obserwuj post · Wczoraj o 15:54
[...] lubi to.
Zobacz wszystkie komentarze: 5
Opcje
[A.B.] zmieniła nazwę wydarzenia na „Zajączek już w domku”.
Lubię to! · · Obserwuj post · 24 marca o 15:19
Opcje
[K.B]próbuję dzwonić, ale zajęte, czyżby takie zainteresowanie kotkiem? Dorzucić za bardzo nie mam z czego

ale myślę, że mogłabym się podjąć przynajmniej tymczasowej opieki, tylko jak on by do mnie trafił? Z Inowrocławia do nas kawał drogi...
Lubię to! · · Przestań obserwować post · 10 marca o 17:54
[...] i 30 innych osób lubią to.
Zobacz wszystkie komentarze: 91
Opcje
[...]Zajaczku dolacz do nas prosimy ♥
[usunięto reklamy z FB]