Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 15, 2013 0:21 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Ojj będą na pewno wieści, już ja się o to postaram! :) Poproszę panią adoptującą - póki co mam masę zdjęć jej kota oraz połowy jej rodziny - bo dużo w mailach opowiadała mi o sobie, nie mogąc doczekać się Prezesa u siebie. :) Póki co, żeby nie było wam smutno, pokażę wam, jak Prezes testował mój urodzinowy prezent (książki przestały mi się na poprzednim regale mieścić ;) ).

Obrazek
Obrazek

pieprzowa

Od: Pon maja 28, 2012 14:03

Post » Pt mar 15, 2013 20:22 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Słodziutki ten Prezes :D
:ok: za szybką aklimatyzację
ObrazekObrazekObrazek

Monikaa

Od: Sob lut 18, 2012 19:28

Post » Sob mar 16, 2013 9:23 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Poprzednia właścicielka kotów jest bardzo chora,ostatnio jest gorzej :((nie znam jej osobiście to znajoma mojej znajomej)
Dobrze,że udało się uratować te koty...
Dziękuję wszystkim za pomoc :1luvu:
Obrazek

aga marczak

Od: Sob lis 12, 2011 13:03

Post » Pon mar 18, 2013 20:34 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Prezes już dokazuje z nową koleżanką! :)
Obrazek
Obrazek

pieprzowa

Post » Pon mar 18, 2013 21:44 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Pieprzowa dziękujemy za wieści i fotki.
Prezes to kocisko pełne uroku i młodości. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie mar 24, 2013 17:27 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

Hahaha, zacytuję wam SMS z dzisiejszego poranka:
"Najlepiej jest, jak nawzajem kradną nam jedzenie... Jeden wchodzi na stół, ktoś go przegania, a w tym czasie drugi bierze jakiś kąsek, lecą do drugiego pokoju i razem ucztują cwaniaki. Taką trzymają sztamę. :D"
Obrazek

pieprzowa

Post » Nie mar 24, 2013 18:02 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

pieprzowa pisze:Hahaha, zacytuję wam SMS z dzisiejszego poranka:
"Najlepiej jest, jak nawzajem kradną nam jedzenie... Jeden wchodzi na stół, ktoś go przegania, a w tym czasie drugi bierze jakiś kąsek, lecą do drugiego pokoju i razem ucztują cwaniaki. Taką trzymają sztamę. :D"

To sie nazywa wspolpraca :ryk: :ryk:
Swietne wiesci :ok: :1luvu:

Czyli nadal trzymamy za DS dla Frediego :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto mar 26, 2013 22:17 Re: Koty z sercem proszą o dom. Pieszczochy trafią na ulicę!

pieprzowa pisze:Hahaha, zacytuję wam SMS z dzisiejszego poranka:

Popatrz, popatrz, jaka współpraca. A tak mu uczciwie z oczu patrzyło... :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

[poprzednia]