TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 28, 2013 13:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XII

Justa&Zwierzaki pisze:A teraz jest nie do poznania :piwa:

8O 8O 8O faktycznie, ja nie zauwazylam nic, co wskazywalo by, ze mial jakies zlamanie, ze jakies problemy z chodzeniem czy cos w tym stylu.... 8O 8O :ok: :ok:no to brawa dla tego pana :1luvu: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 29, 2013 0:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XII - Nowy przerażony Emil i 1200 zł dług

Nowa_Sztno pisze:Super wiadomości! :ok: :ok: :ok:

To teraz skupiamy się na szukaniu domu pozostałym.
Kociara, czy mogę Cię poprosić o przesłanie tych zdjęć, które ostatnio robiłaś, ale nie przerobionych?
Do ogłoszeń potrzebuję bez gwiazdek, ramek itp. - zwykłe zdjęcia, nieobrobione :ok:

Super że znów moge na ciebie liczyć :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No a koty na zdjęciach są tak ładne że nie potrzebują serduszek , gwiazdek , ramek , prosimy o fotki bez upiększeń :lol: :lol: :lol:

No a dziś do adopcji pojechał czarny Dadi , w domu czekali na niego dwaj chłopcy 4 i 14 letni :)
Będzie karmiony RC no i mieszka na Balbinie , już sporo kotów zamieszkało na tym osiedlu , jakie tam maja ładne mieszkania , nie takie nory jak moje :roll:

Rozmawiałam też dziś z panem do którego ma w piątek jechać Eryk , zastanawia sie czy nie wziąć też Emila , fakt one sie teraz nie tolerują , ale obaj sa zamknięte większość dnia w klatkach i to tez pewnie ma na to wpływ a państwo maja wielki dom i wydaje mi sie że może by sie tak dało , dziś wzięłam obroże z feromonami dla Emila , jutro będzie dla Erka bo nie mieli nasi kochani weci :)

Byłam też z Fibim , niestety ma bardzo silne bóle stawów :(:(:( i jest na lekach przeciw bólowych i Arthroflex .

Bone chciałam tez dziś wziąć na kontrole , Ale mi sie wyrwała i dość mocno mi zdrapała plecy , ale co tam plecy , znów sie mnie boi :(:(:( ale wygląda o wiele lepiej , muszę ja umówić na te usunięcie kamienia , tylko mam nadzieje że uda mi sie ja do transportera zapakować :?

Majeczke tez musze umówić na usunięcie kamienia ...

A dziś u Primy zauważyłam czarny zepsuty kieł :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sty 29, 2013 1:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

A też dzis byłam z karmą ( puszkami ) u Plamki , Dropsika i Franka i ich opiekunka mówiła że Plamka i Dropsik mogą iść osobno , ich miłość nie jest az tak silna a dla dwóch do jedengo DS to będzie ciężko znaleźć :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 29, 2013 8:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Cieszą mnie wieści o adopcjach! :1luvu:
Jak będą zdjęcia, porobimy kolejne ogłoszenia, może i kolejne futrzaste znajdą w końcu domy! :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto sty 29, 2013 8:55 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Justyś, tu masz jeszcze te zdjęcia z linku, które mi przesłałaś i chciałaś w całej okazałości na wątku (drapaczek jest genialny):

Rzadki widok:
Obrazek
Obrazek

No i gdzie ten Węgielek?
Obrazek

Dziadzio Tygrysek:
Obrazek

Trochę ciasno :lol:
Zagadka, kto jest kto?
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto sty 29, 2013 12:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Nowa_Sztno pisze:Cieszą mnie wieści o adopcjach! :1luvu:
Jak będą zdjęcia, porobimy kolejne ogłoszenia, może i kolejne futrzaste znajdą w końcu domy! :ok:

Kochana i to dzięki Tobie sa adopcje :1luvu:

Dzieki za wstawienie fotek drapaczkowych :ok:

Węgielek znów ma kryzys , cała noc nie umiał sie wysikać i az wymiotował :( :( :( :(
Dostał nospe rozkurczowo i czekamy na poprawe ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 29, 2013 14:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Helooooł ludzie

Obrazek

Plamka ... :1luvu: Plamkę można poznać na końcu świata, choć podrosła i z niej " niezły kociak" się zrobił .

Obrazek

Piękna , delikatna panienka z Dropsem byłoby jej do twarzy :mrgreen:

Drops też niczego brzuszek ma i z miny widać , że to kombinator pierwszej klasy.

Obrazek

Oba koty powinny być dwupakiem dla kogoś kto lubi koty w bieli na pościeli, które mają łatek :
nie mało, nie dużo lecz w sam raz.
" Para mieszana ale bardzo zgrana... la la la " :dance: :dance:

Wracając do samej Plamki to ja pierwszy raz widzę dzięki niej kota w groszki.
Fantastyczna jest z niej babeczka- widać jak z niej wychodzi na każdym zdjęciu
dama, siada z gracją - pozuje do każdego zdjęcia w związku z powyższym na każdym
wygląda świetnie.
A Drops ?
:mrgreen: Ten to jest facet na całego, na każdym zdjęciu luzak i ma w nosie
czy dystyngowanie wygląda. Wygodnie ma mu być i kropka.
Pasibrzuszek i pączuszek.

Cuda po prostu cuda :1luvu: :1luvu:

Ja się tylko pytam, gdzie jest Franek ? Obrazek bo chyba mi się
gdzieś schował.
Franek, gdzieś wlazł gamoniu ? :mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 29, 2013 14:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Ooo, Monia :D I ile się naprodukowałaś :D Widzę zachwycona kociastymi :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sty 29, 2013 14:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Bo one są piękne. Po prostu :D
Ja się zakochałam w Kice - taka piękność z osobnego wątku między nami mówiąc.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 29, 2013 14:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Wiem, wiem, Kika jest śliczna :D I... znam ją osobiście :mrgreen:
Kika i Prima - dwie cudne czarnulki :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto sty 29, 2013 16:29 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

O, jaki fajny drapaczek towarzystwo dostało :ok:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Wto sty 29, 2013 19:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Nie było mnie parę dni na forum (problemy z internetem) a tu się tak wątek rozwinął. Najbardziej to mnie ucieszyły wiadomości o adopcjach. Gratuluję przesłodkim kociakom znalezienia nowych domków :ok: :ok: :ok:

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto sty 29, 2013 19:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Cioteczki przed chwilka miałam tel w sprawie Plamki , obiecujący domek , mieli kota przez 126 lat ale odszedł na S.U.K. i kto wie , a mieszkają w Tychach :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 29, 2013 19:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Justa&Zwierzaki pisze:Cioteczki przed chwilka miałam tel w sprawie Plamki , obiecujący domek , mieli kota przez 126 lat ale odszedł na S.U.K. i kto wie , a mieszkają w Tychach :)

8O Ile go mieli? 8O :ryk: :ryk: :ryk:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto sty 29, 2013 19:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XII Nowy przerażony Emil i 1200zł dług u

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Cioteczki przed chwilka miałam tel w sprawie Plamki , obiecujący domek , mieli kota przez 126 lat ale odszedł na S.U.K. i kto wie , a mieszkają w Tychach :)

8O Ile go mieli? 8O :ryk: :ryk: :ryk:

16 lat, to i tak ładny wiek jak na S.U.K. owca .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]