Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma dom!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2013 14:18 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

A nie ma szans, żeby ktoś z tą Panią tam podjechał? Ona zajęłaby koty, ktoś inny robił zdjęcia lub odwrotnie. To kwestia kilkunastu-kilkudziesięciu minut + czas na dojazd. Szkoda, żeby kociaki traciły szansę ze względu na niekorzystne zdjęcia.
Obrazek

Elide

Od: Pt sty 27, 2012 12:37

Post » Pon sty 07, 2013 16:01 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

przykro mi że nie mogę pomóc ale trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

gabi4611

Od: Pon gru 03, 2012 15:17

Post » Pon sty 07, 2013 19:31 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

a gdzie jest ten szpital?
nie mam samochodu, ale mogę spróbować umówić się z pracującą tam panią na sesję zdjęciową
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pon sty 07, 2013 19:43 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć!

Suuuper, Georginia umówisz Ewę z karmicielką? :)
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt sty 11, 2013 9:17 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

niestety, nie umówię nikogo :( sama też posiadam jakiś tam aparat, mam blisko, mogłabym podjechać, ale się nie da :( żeby wejść na teren - spisują, do kogo, po co, itd. itp. Atmosfera coraz gorsza, karmicielka miałaby przez to straszne kłopoty, a i kotom mogę tylko zaszkodzić :( Jak już nie będzie wyjścia to tam pojadę, majtając wszystkim przed nosem inspektorską legitymacją, ale na razie mamy jeszcze chwilę, może się uda lepsze foty zrobić.

Luksus ma domek! :) to było raczej oczywiste, że to on właśnie pierwszy znajdzie dom, ale mimo to bardzo się cieszę. Państwo miesiąc temu adoptowali kota z łódzkiego schroniska, teraz chcą jeszcze Luksusa. Mały jutro będzie zabrany ze szpitala i zawieziony do lecznicy, trzeba chłopaka przejrzeć i jaja obciąć. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt sty 11, 2013 9:27 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

Super wieści !! oby pozostałym też się tak poszcześciło :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Post » Pt sty 11, 2013 11:52 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

Georg-inia pisze:niestety, nie umówię nikogo :( sama też posiadam jakiś tam aparat, mam blisko, mogłabym podjechać, ale się nie da :( żeby wejść na teren - spisują, do kogo, po co, itd. itp.[...]

ok!
ale jeśli potrzebowała byś pomocy, to daj znać
wysyłam Ci nr telefonu na pw, bo przy komputerze siedzę ostatnio dość rzadko

Georg-inia pisze:Luksus ma domek! :) [...]

to ekstra!
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt sty 11, 2013 14:09 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

Bardzo się cieszę, dobrze, że chociaż jemu się udało :!:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon sty 14, 2013 12:28 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

Luksus przyjechał w sobotę rano do lecznicy i ... okazał się wysterylizowaną Luksusową ;) Ale Państwo, którzy byli nią zainteresowani nie zmienili zdania. Miesiąc wcześniej adoptowali kota ze schroniska. Nie tego, którego chcieli, ktoś się pomylił i nie tego kota dał. Mają ludzie pecha ;)

Już w sobotę wieczorem były wieści, że Luksusowa bardzo dobrze w nowym domku :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon sty 14, 2013 12:31 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

Fajnie, że Luksusowa już w fajnym domku :D :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon sty 14, 2013 12:32 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

Georg-inia pisze:Luksus przyjechał w sobotę rano do lecznicy i ... okazał się wysterylizowaną Luksusową ;) Ale Państwo, którzy byli nią zainteresowani nie zmienili zdania. Miesiąc wcześniej adoptowali kota ze schroniska. Nie tego, którego chcieli, ktoś się pomylił i nie tego kota dał. Mają ludzie pecha ;)
Już w sobotę wieczorem były wieści, że Luksusowa bardzo dobrze w nowym domku :ok:

raczej SZCZĘŚCIE :mrgreen:
Super, że Luksusowa ma domek :ok:
Żeby reszcie się udało :ok: :ok: :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon sty 14, 2013 13:33 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

Widziałam Luksusową - pięęeęęekne dziewczę :1luvu:
I duże :mrgreen: - nie dziwota, że wzięta za chłopaka :wink: :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon sty 14, 2013 22:00 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

:D dobre sa takie niespodzianki :) i chociaż wiadomo ze ludzie normalni na pewno zdarzyliby się tacy co by się rozmyslili
Obrazek

Goyka

Post » Pt lut 01, 2013 10:42 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

sprawa jest pilna,
do kiedy pani karmicielka tam pracuje ?

bardzo przydałby się bannerek

i może radosna wiadomość na pierwszej stronie
przy Luksusie/Luksusowej że ma dom :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt lut 01, 2013 13:35 Re: Dostajesz wypowiedzenie. A koty mają zniknąć! Luksus ma

Mam wrażenie, że teraz trzebaby zintensyfikować starania o DT/DS dla tych kotów. Ile jeszcze czasu? Czy nikt nie przybył (nie daj Boże)? Bo ze Luksusowa dom ma to pamiętamy i bardzo się cieszymy :piwa: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]