RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 21:17 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Monika_Krk pisze:Ja się dorzucę , ale mogę 30 zł tylko :oops:

Mam adopcyjną kotkę i weterynarz mnie ostatnio zassał :oops:

Proszę o konto i imię i nazwisko na priv, wyślę pieniądze jutro pocztą .

najpierw chcę tam pojechać i go znaleźć, jak się uda---wtedy będziemy się martwić
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:19 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Dobra, kiedy kot będzie w bezpiecznym miejscu - dajcie namiary do przelewu na pw.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Czw gru 13, 2012 21:21 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

pierwszy raz jadę na taką akcję 8O mam nadzieję, że mi się uda...
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:23 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna pisze:pierwszy raz jadę na taką akcję 8O mam nadzieję, że mi się uda...

jo.anna uda sie :ok: :ok: :ok: :ok: sama zobaczysz jak Cie to wciągnie:)....a jutro kolejna akcja:):):)
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 21:23 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Matko będę czarować na Garfielda, żeby się znalazł na zawołanie jo.anny

Ciotki zrzuta na rudzielca , razem damy radę :

Obrazek

PS jak złapiesz kota daj konto i dane na priv, wyślę Ci "pinionżki" :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw gru 13, 2012 21:27 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 2 razy
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw gru 13, 2012 21:25 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

przed pierwszym logowaniem tu powinno być ostrzeżenie ----uwaga ! forum uzależnia :oops:
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:32 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna pisze:przed pierwszym logowaniem tu powinno być ostrzeżenie ----uwaga ! forum uzależnia :oops:

bardzo :mrgreen: :mrgreen: mój TZ stwierdził ze potrzebuje konsultacji lekarskiej wiadomo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: o niczym innym nie potrafie myslec tylko gdzie i jak pomóc....ale na chwile załamek tez musisz byc nastawiona ...mam nadzieje ze Ciebie to nie dopadnie :ok: :ok: :ok:
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 21:41 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Yes Yes - jo.anna
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw gru 13, 2012 21:41 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

no dobra....to szykuję transporter, jakieś przysmaki i się zbieram
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:43 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna pisze:no dobra....to szykuję transporter, jakieś przysmaki i się zbieram

ja czekam nawet do 24 jak tylko przyjedziesz daj cynk...
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 21:45 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

to czekaj, będzie mi raźniej...włączę też neta w telefonie...
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:49 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna pisze:to czekaj, będzie mi raźniej...włączę też neta w telefonie...

weź biedactwo a później bedziemy jakos wszyscy myslec
agula76

Post » Czw gru 13, 2012 21:50 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Bardzo proszę osobę zakładającą ten wątek----jeśli tu zajrzy niech napisze mniej więcej w którym miejscu jest ta bieda w kartonie :!:
jo.anna

Post » Czw gru 13, 2012 21:51 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

Za powodzenie akcji :ok: :ok: :ok:
jo.anna przeczytaj to: "dowiedziałam się jeszcze że ma karton pod ławką czy stołem obłożony folią.
Ma jakąś ranę na boku ,kocha ludzi i przybiega na hasło Rudzik."

czy to znaczy, że on jest tam w parku? Weźcie latarkę.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Czw gru 13, 2012 21:53 Re: OKĘCIE UL.KAZIMIERZA WIELKIEGO WYRZUCONY RUDY KOT!DT NA

jo.anna pisze:Bardzo proszę osobę zakładającą ten wątek----jeśli tu zajrzy niech napisze mniej więcej w którym miejscu jest ta bieda w kartonie :!:

wysyłam Ci do DORY nr telefonu na pw
agula76

[poprzednia][następna]