Tam niedawno myślę, że około wakacji, była sterylizowana kotka (boczna sterylka), a potem leżała rozjechana na ulicy:(

Wiem, jak jest. Ale może stanie się cud i ktoś znajdzie miejsce gdzieś bezpieczniejsze niż dworzec dla tej czarnej kotki?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
XmonikaX pisze:Na dworcu PKS przed wejściem od strony CHPark siedzi kotka czarna, dorosła, zadbane lekko puchate futerko. Czy ktoś z Was wie cos na temat tej kotki? Siedzi na dworze, skulona, pod nogami masy ludzi i jeszcze większej samochodów.
Tam niedawno myślę, że około wakacji, była sterylizowana kotka (boczna sterylka), a potem leżała rozjechana na ulicy:(![]()
Wiem, jak jest. Ale może stanie się cud i ktoś znajdzie miejsce gdzieś bezpieczniejsze niż dworzec dla tej czarnej kotki?
MalgorzataJ pisze:Kassja - a co sie stało, że musi się wyprowadzać tak nagle....straszne, przecież zwierzaki to nie rzeczy i w ciągu kilku dni znaleźć domki. Jak mogło dojźść do takiej tragedii
EithelAmarth pisze:Kassja, a to nie jest tak, że jak ją eksmitują to zwierzęta powinni odwieźć chociażby do schroniska a nie tak po prostu wywalić na dwór?
W głowie mi się po prostu nie mieści to wszystko. Fakt, że kobieta ma naprawdę ogrom zwierząt w domu i to już nie jest zdrowe, ale z drugiej strony rozumiem, że jak po prostu jakiś kot się przybłąkał, to nie miała serca go wyrzucić, i w ten oto sposób uzbierała taką pokaźną gromadkę...
monia3a pisze:Poszukuję transportu dla chomika![]()
Białystok-Warszawa
oraz
Białystok-Olsztyn
Może ktoś się wybiera w te okolice? Chomiki będą odpowiednio zabezpieczone.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 736 gości