Bielsk Podlaski, kocie sprawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 05, 2012 20:01 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

Zobacz tu maja różne klatki dla kotów też
http://www.varident.pl/teledart/klatki.php
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Czw gru 06, 2012 1:27 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

sylwia1982 pisze:
5-6 miesięczne koty koczujące pod samochodami:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

czarna kocica matka 3 maluchów (pręgowanej koteczki, biało-burego i pingwinka)planowana sterylka

Obrazek

wczoraj była próba łapania czarnej kocicy na klatkę-łapkę, kocica olała sprawę i się w ogóle nie pojawiła :evil: :evil:

dziś będzie ponowne łapanie kocicy, niezła z niej cwaniara wiedziałam, że z nią nie będzie tak łatwo :x :x , oprócz niej jest jeszcze do ciachnięcia jeszcze jedna dorosła koteczka, a na wiosnę będą łapane koteczki, które obecnie mają 5-6 miesięcy

czyli jak by wszystko poszło jak trzeba to byłoby wysterylizowanych 5 kotek
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pt gru 07, 2012 17:57 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

no więc tak były robione podchody w środę i wczoraj z klatką-łapką na czarną kocicę, oczywiście się nie udało,ale złapała się bura 6-miesięczna koteczka i wczoraj miała robioną sterylkę, posiedziała dobę w lecznicy i dziś zabrałam ją do siebie do domu i tu pojawia się problem :roll: :roll: , koteczka jest oswojona 8O 8O i nie powinna wracać na osiedle, tak więc trzeba będzie szukać jej domu, bez większego problemu daje się głaskać, kręci ósemki przy nogach i jest straszną gadułą :mrgreen:

komu komu burą koteczkę :twisted: :twisted:

na razie mam tylko jedno zdjęcie i do tego słabej jakości (jak mój TŻ wróci z pracy to postaram się zrobić lepsze zdjęcia) trudno jej zrobić zdjęcia, bo podchodzi do głaskania

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Pt gru 07, 2012 19:18 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

sylwia1982 pisze:no więc tak były robione podchody w środę i wczoraj z klatką-łapką na czarną kocicę, oczywiście się nie udało,ale złapała się bura 6-miesięczna koteczka i wczoraj miała robioną sterylkę, posiedziała dobę w lecznicy i dziś zabrałam ją do siebie do domu i tu pojawia się problem :roll: :roll: , koteczka jest oswojona 8O 8O i nie powinna wracać na osiedle, tak więc trzeba będzie szukać jej domu, bez większego problemu daje się głaskać, kręci ósemki przy nogach i jest straszną gadułą :mrgreen:

na razie mam tylko jedno zdjęcie i do tego słabej jakości (jak mój TŻ wróci z pracy to postaram się zrobić lepsze zdjęcia) trudno jej zrobić zdjęcia, bo podchodzi do głaskania

Obrazek

Następne nieszczęście?
Skończyłam ogarniać :(

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt gru 07, 2012 19:32 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

_ogonek_ pisze:
sylwia1982 pisze:no więc tak były robione podchody w środę i wczoraj z klatką-łapką na czarną kocicę, oczywiście się nie udało,ale złapała się bura 6-miesięczna koteczka i wczoraj miała robioną sterylkę, posiedziała dobę w lecznicy i dziś zabrałam ją do siebie do domu i tu pojawia się problem :roll: :roll: , koteczka jest oswojona 8O 8O i nie powinna wracać na osiedle, tak więc trzeba będzie szukać jej domu, bez większego problemu daje się głaskać, kręci ósemki przy nogach i jest straszną gadułą :mrgreen:

Obrazek

Następne nieszczęście?
Skończyłam ogarniać :(

to jest 1 z 3 6-miesięcznych koteczek, które koczują pod samochodami, na osiedlu zostały jeszcze jej dwie siostry, nie dam rady zabrać ich do siebie, plan się rypnął, bo nie dopuszczałam do siebie myśli, że ona będzie taka oswojona, zabrałam ją dziś o 10.00 z lecznicy i właśnie grzeje sobie dupkę przy piecu, wczoraj została wysterylizowana i za kilka dni miała być wypuszczona, ale cholera mała w trybie ekspresowym zobaczyła, że nie warto siedzieć w klatce i dziczyć :twisted: :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Pt gru 07, 2012 22:11 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

Sylwia - Nika ma około 3 miesięcy i zostaje u mnie na stałe. Chciałam powiedzieć DS.

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Pt gru 07, 2012 22:15 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

XmonikaX pisze:Sylwia - Nika ma około 3 miesięcy i zostaje u mnie na stałe. Chciałam powiedzieć DS.

super wiadomość na koniec dzisiejszego dnia :D :D :piwa: :piwa: , a pochwalisz się panienką Niką (fotki, fotki :roll: :roll: )
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Pt gru 07, 2012 22:37 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

Oj super wiadomość, też się bardzo cieszę :D :D :D
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Pt gru 07, 2012 22:56 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

Sonia93 pisze:Zobacz tu maja różne klatki dla kotów też
http://www.varident.pl/teledart/klatki.php

ten link nie dziala
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Sob gru 08, 2012 8:16 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

Porobię porobię - trochę już mam, ale czasu brak na zrzucenie......

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Sob gru 08, 2012 22:35 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

koteczka z osiedla na DT u mnie (sterylka została sfinansowana dzięki hojności pewnej przesympatycznej sponsorki, dzięki wielkie :1luvu: :1luvu:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Nie gru 09, 2012 10:03 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

Jaka szczesliwa :1luvu: , wywala brzusia. Popatrzcie, dzikie koty, a jak serca i miske dostaly, zapomnialy ze trzeba sie bac. Cos niesamowitego. Wszystko sie zmienia na tym swiecie i koty też.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Nie gru 09, 2012 10:07 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

Bo ciepło domu potrafi czynić cuda...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie gru 09, 2012 12:20 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

dziewczyny znacie jakiś skuteczny sposób przemycenia tabletki w jedzeniu dla kota :roll: :roll: , od 2 dni próbuje na różne sposoby podać tej cwanej cholerze tabletkę na koci katar :evil: :evil:,

a i może macie pomysł na imię dla niej?

oczywiście w domu mam gigantycznego focha, moje 3 koty są mega niezadowolone z powodu nowego kota na pokładzie
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Nie gru 09, 2012 13:28 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

Moj lekarz zalecal podzielić tabletkę na trzy i włożyć do trzech kawalków mięska. Ale moje koty wyczuwaly. Moim sposobem jest podzielić tabletkę na 2-3 kawałki i włożyć w kawałki masła "krowiego" i do pyszczka i troszkę przytrzymać delikitnie pyszczek. Jeśli koty nie znają smaku masła, to można dać na palcu popróbować polizać. Jeśli posmakuje, to ok. Później trzeba pamiętać aby chować masło ze stołu.
Obrazek

Lion Kid

Od: Sob sie 01, 2009 16:20

[poprzednia][następna]