Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sylwia1982 pisze:no więc tak były robione podchody w środę i wczoraj z klatką-łapką na czarną kocicę, oczywiście się nie udało,ale złapała się bura 6-miesięczna koteczka i wczoraj miała robioną sterylkę, posiedziała dobę w lecznicy i dziś zabrałam ją do siebie do domu i tu pojawia się problem![]()
, koteczka jest oswojona
![]()
i nie powinna wracać na osiedle, tak więc trzeba będzie szukać jej domu, bez większego problemu daje się głaskać, kręci ósemki przy nogach i jest straszną gadułą
![]()
komu komu burą koteczkę![]()
na razie mam tylko jedno zdjęcie i do tego słabej jakości (jak mój TŻ wróci z pracy to postaram się zrobić lepsze zdjęcia) trudno jej zrobić zdjęcia, bo podchodzi do głaskania
_ogonek_ pisze:sylwia1982 pisze:no więc tak były robione podchody w środę i wczoraj z klatką-łapką na czarną kocicę, oczywiście się nie udało,ale złapała się bura 6-miesięczna koteczka i wczoraj miała robioną sterylkę, posiedziała dobę w lecznicy i dziś zabrałam ją do siebie do domu i tu pojawia się problem![]()
, koteczka jest oswojona
![]()
i nie powinna wracać na osiedle, tak więc trzeba będzie szukać jej domu, bez większego problemu daje się głaskać, kręci ósemki przy nogach i jest straszną gadułą
![]()
komu komu burą koteczkę![]()
na razie mam tylko jedno zdjęcie i do tego słabej jakości (jak mój TŻ wróci z pracy to postaram się zrobić lepsze zdjęcia) trudno jej zrobić zdjęcia, bo podchodzi do głaskania
Następne nieszczęście?
Skończyłam ogarniać
XmonikaX pisze:Sylwia - Nika ma około 3 miesięcy i zostaje u mnie na stałe. Chciałam powiedzieć DS.
Sonia93 pisze:Zobacz tu maja różne klatki dla kotów też
http://www.varident.pl/teledart/klatki.php
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anya126Kl, Blue, Google Adsense [Bot] i 794 gości