WRO rudo-biały kocur aklimatyzacja w DS-trzymamy kciuki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 13, 2012 12:16 Re: WRO miziasty rudo-biały kocur na ulicy -potrzebny DT/DS

Z tą "fryzurka na dupkę" i plamka na dole nosa co przypomina wąsik pod nosem przypomina mi Adolfa :oops: :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lis 13, 2012 21:19 Re: WRO miziasty rudo-biały kocur na ulicy -potrzebny DT/DS

Z wieści o rudzielcu:
rozmawiałam dzisiaj z Panią, jest na niego zdecydowana (pomimo jego "rozdwojenia jaźni"), także szukamy transportu do Warszawy!!!
Kocurek będzie nazywał się Amorek, więc można już o nim oficjalnie tak pisać.

Jeśli chodzi o "rozdwojenie jaźni" to kotek nie wie sam czego chce - jednocześnie się ociera i nastawia do głaskania, próbuje zaczepiać i się bawić i jeszcze do tego mruczy i czasem paca łapką (ale nie używa przy tym pazurków), żeby dać mu spokój :roll:

Trzy światy z nim są, ale myślę, ze po kastracji ukierunkuje się w spokojnego miziaka, a przynajmniej nie będzie wszystkich emocji jednocześnie pokazywał...

A w ogóle to się sporo domył, jutro zrobię mu zdjęcia jakieś - nie tak ładnie jak te od viris, ale powinna być widoczna różnica w kolorze kota.
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto lis 13, 2012 21:24 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

sroko, czyli ogłoszenia nie są potrzebne, jak rozumiem.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lis 13, 2012 21:27 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

MalgWroclaw pisze:sroko, czyli ogłoszenia nie są potrzebne, jak rozumiem.

są potrzebne ale do znalezienia transportu :P
moja Bibi też interesują się warszawianie, ale w połowie stycznia. ja mogę poszczekać :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto lis 13, 2012 21:28 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

sroko, wątek transportowy? Tam także powinien być kotek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lis 13, 2012 21:29 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

MalgWroclaw pisze:sroko, wątek transportowy? Tam także powinien być kotek

jest :D

Karolek(ona)

Post » Wto lis 13, 2012 21:30 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

Co do rozdwojenia jaźni to nasz rudzielec Bombaj też tak miał. Mieszkał w lecznicy przez pare miesięcy, a jego historia była całkim podobna do Amorka. Także był kotem wykastrowanym późno, a znalezionym na ulicy. Był miziaczkiem, ale potrafił pacać łapką :) Niektóre koty tak po prostu mają, ale są ludzie któzy lubią takie zadziorki.
Ostatnio edytowano Wto lis 13, 2012 21:34 przez Katalina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Katalina

Od: Śro cze 22, 2011 10:08

Post » Wto lis 13, 2012 21:31 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

MalgWroclaw pisze:sroko, czyli ogłoszenia nie są potrzebne, jak rozumiem.

Raczej nie, pani jest zdecydowana, więc nie sądzę, żeby się rozmyśliła.

MalgWroclaw pisze:sroko, wątek transportowy? Tam także powinien być kotek

Akurat pisałam na wątku ogłoszenie, także już jest :)
Obrazek

sroka7

Post » Wto lis 13, 2012 21:33 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

Katalina pisze:Co do rozdwojenia jaźni to nasz rudzielec Bombaj też tak miał. Mieszkał w lecznicy przez pare tygodni, a jego historia była całkim podobna do Amorka. Także był kotem wykastrowanym późno, a znalezionym na ulicy. Był miziaczkiem, ale potrafił pacać łapką :) Niektóre koty tak po prostu mają, ale są ludzie któzy lubią takie zadziorki.

Właśnie dzisiaj szczególnie uczulałam na to Panią, ale mówi "e tam, kot taki już jest i tyle, taki ma być, to jest mój Amorek" !
Także mam nadzieję, że kocio nie przyniesie wstydu i po kastracji będzie się troszkę lepiej zachowywał, wszak to ma być jego dom już do końca!
Obrazek

sroka7

Post » Wto lis 13, 2012 22:05 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

To w dalszym ciągu ta pani, co podesłałam kontakt? Jeśli tak, to super.
A kocur śliczny. Do tego to wywinięte ucho.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Wto lis 13, 2012 22:31 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

Sroka - napisz do Alispo - wiozła Hrabinę pociągiem :)

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Wto lis 13, 2012 22:45 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

viris pisze:Sroka - napisz do Alispo - wiozła Hrabinę pociągiem :)

o! a myślałam, że już nie jeździ, bo nic od dawna nie pisze na forum, to jutro ją zagadnę, bo dzisiaj to już spać idę :)
Obrazek

sroka7

Post » Wto lis 13, 2012 22:46 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

marta-po pisze:To w dalszym ciągu ta pani, co podesłałam kontakt? Jeśli tak, to super.
A kocur śliczny. Do tego to wywinięte ucho.

tak, to właśnie Ta Pani! bardzo fajnie się z nią rozmawia i nie przerażają jej jego humorki :wink:
a kocio właśnie baraszkuje na plecach i głośno chrapie - zmęczył się biedak, w końcu się musi domyć, to wiadomo że jest wyczerpany :mrgreen:
Urody nie można mu odmówić, ani rozumku - doskonale wie kiedy się ocierać o nogi, ale też z tymi swoimi zmianami nastroju może potwierdzać powiedzonko, że "koty są fałszywe" a rude to już na potęgę :wink:
Obrazek

sroka7

Post » Śro lis 14, 2012 6:23 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

Arcana też wozi pociągiem.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro lis 14, 2012 6:25 Re: Szukam transportu WRO-WAWA dla rudo-białego kocura z uli

Ale się cieszę :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]