KOCIA CHATKA część 23.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 16, 2012 20:02 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Orzech, Marika, Mniejsza i Większa na fb: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto paź 16, 2012 20:10 Re: KOCIA CHATKA część 23.

hej a u nas tez w lazience 4 mini mikruski tak ok 4 tygodni. jedzenie, zastrzyki, bo kk, kropienie oczu, zakraplanie uszu, ogrzewanie, masowanie, jednym słowem zabawa na całego.
maluszki podobno kobieta znalazła koło dworca w pudle a te co sa kociochatkowe pan karmił strzykawką bo matke zabił samochód i potem "odkarmione" przyniósł do schronu. Tak zeznała pani Basia

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto paź 16, 2012 20:22 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Narnia pisze:Hello !

Dziś wysłałam na konto Kociej Chatki 261 zł - które uzbierałam z kociego bazarku :) a to jeszcze nie koniec - bazarek jeszcze trwa :kotek: czekam jeszcze na wplaty a w przygotowaniu kolejny 8)
A do tej kwoty przyczyniły się następujące osoby : :1luvu:
Bagienka :1luvu:
Dorota Wojciechowska :ok:
Yasmin :piwa:
Mokusatsu :love:
Asia i Boguś ( w trakcie licytacji :1luvu: )
Merlok :flowerkitty:
Iwetka :aniolek:
Kasia M1 :balony:
Serdecznie wszystkim dziękuję za udzial w aukcji - mam nadzieje ze wszscy bedą zadowoleni z fantów :piwa:

Kasiu dziękujemy sedecznie Tobie i bazarkowiczom :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto paź 16, 2012 20:24 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Marta dzięki wielkie i uzupełniam grafik :D
Grafik dyżurów na tydzień od 15.10.2012 do 21.10.2012 r.
15.10. pon. rano Marta wiecz. Teresa
16.10. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
17.10. środa rano Asia i Bogusia wiecz. dwie Iwonki
18.10. czwartek rano Marta wiecz. Kasia
19.10. piątek rano Beatka wiecz. Teresa
20.10. sobota rano brak wiecz. brak
21.10 niedziela rano brak wiecz. brak

terenia1

Post » Wto paź 16, 2012 20:26 Re: KOCIA CHATKA część 23.

The Szops pisze:Czwartek rano proszę.

Proszę się nie zdziwic, że w wolierze u Amelki stoi rower. Jechałam tam dzisiaj na rowerze, a wracałam samochodem bo lało i miałam flaka w oponie, zabiorę go w czwartek :wink:

Nie boisz się ,że koty wsiądą na niego i uciekną? :lol:

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Wto paź 16, 2012 20:27 Re: KOCIA CHATKA część 23.

DZIEWCZYNY CZY KTOŚ WIE GDZIE JEST NASZA KLATKA ŁAPKA PILNIE JEJ POSZUKUJE

terenia1

Post » Wto paź 16, 2012 21:00 Re: KOCIA CHATKA część 23.

I nowe wieści od Łicz i Łokera dzieci Elenki :)
"Cześć,

Piszę, aby opowiedzieć jak Łicz i Łoker radzą sobie u nas w domku. Są rozpieszczane na wszystkie możliwe sposoby, całowane są ze 100 razy dziennie, jedzą mokrą i suchą karmę na zawołanie, oprócz tego dostają surową wątróbkę z kurczaka, pierś lub wołowinkę, czasem dostają krewetki tak aby jeszcze bardziej je rozpieścić. Zakupiliśmy hamak na kaloryfer aby mogły się wylegiwać w ciepełku, w łóżku mają swoją osobną poduszkę na której śpią. Jak wyjeżdżamy na weekend to oczywiście jadą z nami,
troszkę u mnie w domu się stresują ale jednocześnie są bardzo zaciekawione bo mamy 3 koty i dwa psy które są nimi zaciekawione ale jednocześnie są bardzo pozytywnie nastawione do nich. Także kotki rozwijają się super są zdrowe, łobuzują czasami strasznie ( czasami muszę je uspokajać bo wariują ). "

Obrazek

Obrazek

terenia1

Post » Wto paź 16, 2012 22:07 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Skasowało mi się więc w skrócie:
Ziutek wygląda żle, Pinezka kaszle, wolierowce kichają i mają załzawione oczy, Amelka chwilowo bez rujki czeka na sterylkę....
Łezek ma w boksie tylko miskę z wodą i obok - kupkę suchego, gdyż sobie wysypał z miski w ramach protestu po zamknięciu w boksie, zrobił dzis też całkiem "pozytywne" kupki.
Misia tricolorka zrobiła piękną kupę a potem spektakularny sik na pół kuwety
Wydaje mi się, że Erni może mieć gorączkę! :(
Nowe szare maleńtaski spoko ale nie ma dla nich jedzonka!!!!
Marcinek robi samą rzadziznę :(
Szrekunia nadal licha.
Skoro jest zakupiony Solcoseryl zmieniłam Cornele-gel na Solcoseryl w kartach u Erniego i Arii (jak kazała wetka)

CZY JEST KTOŚ CHĘTNY BY SIĘ ZŁOŻYĆ NA PORZĄDNĄ DIAGNOSTYKĘ I LECZENIE ZIUTKA!?!

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro paź 17, 2012 9:38 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Mara S pisze:Skasowało mi się więc w skrócie:
Ziutek wygląda żle, Pinezka kaszle, wolierowce kichają i mają załzawione oczy, Amelka chwilowo bez rujki czeka na sterylkę....
Łezek ma w boksie tylko miskę z wodą i obok - kupkę suchego, gdyż sobie wysypał z miski w ramach protestu po zamknięciu w boksie, zrobił dzis też całkiem "pozytywne" kupki.
Misia tricolorka zrobiła piękną kupę a potem spektakularny sik na pół kuwety
Wydaje mi się, że Erni może mieć gorączkę! :(
Nowe szare maleńtaski spoko ale nie ma dla nich jedzonka!!!!
Marcinek robi samą rzadziznę :(
Szrekunia nadal licha.
Skoro jest zakupiony Solcoseryl zmieniłam Cornele-gel na Solcoseryl w kartach u Erniego i Arii (jak kazała wetka)

CZY JEST KTOŚ CHĘTNY BY SIĘ ZŁOŻYĆ NA PORZĄDNĄ DIAGNOSTYKĘ I LECZENIE ZIUTKA!?!

ja się chętnie dołożę

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro paź 17, 2012 11:05 Re: KOCIA CHATKA część 23.

poszukuje filmików (kiedys gdzies byly) z kociakami ze schroniska
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro paź 17, 2012 11:36 Re: KOCIA CHATKA część 23.

balbina38 pisze:
Mara S pisze:CZY JEST KTOŚ CHĘTNY BY SIĘ ZŁOŻYĆ NA PORZĄDNĄ DIAGNOSTYKĘ I LECZENIE ZIUTKA!?!

ja się chętnie dołożę

Czy jeszcze ktoś mógłby wspomóc Ziutka?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro paź 17, 2012 12:23 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Dziś byliśmy w zoologicznym i zajrzałam do puszeczki :) na oko będzie gdzieś z 15 zł. Może jeszcze ruszy bardziej :)
W ogóle przy bloku moich rodziców są kotki, źle się nie mają, bo i ciepłe posłanka, 2 budki... ludzie je karmią, ale i tak nam ich szkoda. Kupiliśmy saszetkę i puszkę na próbę no i daliśmy im. Są 2 czarnulki a mama taka jak nasza Inka- bardzo podobna, no i jeszcze pojawił się taki- on jadł przy mnie tą saszetkę, został wymiziany no i musiałam lecieć na spacer. Zrobiłam mu zdjęcie, kochany co?
Obrazek
Ale wystraszony troszkę był...

A tu nasze Kotwory :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Śro paź 17, 2012 12:36 Forum

CZY KTOŚ DAŁBY RADE UPIEC CIASTO NA SOBOTNIĄ AKCJE W AUCHAN ??? Z pieniażkow bazarkowych kupilam 1,2 kg suchej dla maluszkow i 30 tacek whinstona. Kupilam też 18 tacek dla doroslych i 10 saszetek intensinala- rozliczenie zrobie wieczorem
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro paź 17, 2012 14:53 Re: KOCIA CHATKA część 23.

terenia1 pisze:I nowe wieści od Łicz i Łokera dzieci Elenki :)
"Cześć,

Piszę, aby opowiedzieć jak Łicz i Łoker radzą sobie u nas w domku. Są rozpieszczane na wszystkie możliwe sposoby, całowane są ze 100 razy dziennie, jedzą mokrą i suchą karmę na zawołanie, oprócz tego dostają surową wątróbkę z kurczaka, pierś lub wołowinkę, czasem dostają krewetki tak aby jeszcze bardziej je rozpieścić. Zakupiliśmy hamak na kaloryfer aby mogły się wylegiwać w ciepełku, w łóżku mają swoją osobną poduszkę na której śpią. Jak wyjeżdżamy na weekend to oczywiście jadą z nami,
troszkę u mnie w domu się stresują ale jednocześnie są bardzo zaciekawione bo mamy 3 koty i dwa psy które są nimi zaciekawione ale jednocześnie są bardzo pozytywnie nastawione do nich. Także kotki rozwijają się super są zdrowe, łobuzują czasami strasznie ( czasami muszę je uspokajać bo wariują ). "

Obrazek

Obrazek

Łokerek to cała Elenka
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro paź 17, 2012 14:54 Re: KOCIA CHATKA część 23.

edisza pisze:Dziś byliśmy w zoologicznym i zajrzałam do puszeczki :) na oko będzie gdzieś z 15 zł. Może jeszcze ruszy bardziej :)
W ogóle przy bloku moich rodziców są kotki, źle się nie mają, bo i ciepłe posłanka, 2 budki... ludzie je karmią, ale i tak nam ich szkoda. Kupiliśmy saszetkę i puszkę na próbę no i daliśmy im. Są 2 czarnulki a mama taka jak nasza Inka- bardzo podobna, no i jeszcze pojawił się taki- on jadł przy mnie tą saszetkę, został wymiziany no i musiałam lecieć na spacer. Zrobiłam mu zdjęcie, kochany co?
Obrazek
Ale wystraszony troszkę był...

A tu nasze Kotwory :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

są przesłodkie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]