Maluszek wyrzucony na mróz szuka DS !!! (od strony 39)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 11, 2012 20:37 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ok ja postaram się jutro zrobić ogłoszenie na tablica.pl bo tam jak zrobie to z tej strony można fajne ogłoszenie wydrukować z takimi paseczkami do wyrywania z numerm telefonu.

Pani Jasiu czy da Pani rade zrobic jakies zdjęcia temu koteczkowi szaro buremu? bo ten Pan by chciał :roll:

ewik85

Od: Śro kwi 18, 2012 7:50

Post » Czw paź 11, 2012 20:42 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:ok ja postaram się jutro zrobić ogłoszenie na tablica.pl bo tam jak zrobie to z tej strony można fajne ogłoszenie wydrukować z takimi paseczkami do wyrywania z numerm telefonu.

Pani Jasiu czy da Pani rade zrobic jakies zdjęcia temu koteczkowi szaro buremu? bo ten Pan by chciał :roll:

Tak Ewik zrobię jutro przy karmieniu. Tylko jak się okaże, że to kotka? to co będzie? Po prostu się pomyliliśmy. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: A on nie może wejść na forum kocie i go tutaj zobaczyć. Mogę Ci na e-maila wysłać te zdjęcia co już są a jutro zrobię następne. :dance: :dance2: :dance: :dance:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw paź 11, 2012 20:44 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

olafen pisze:http://tablica.pl/oferta/czworka-malutkich-kociakow-pilnie-szuka-domu-ID1EsTw.html

Dzięki Olu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Czw paź 11, 2012 20:50 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

jasia0245 pisze:
olafen pisze:http://tablica.pl/oferta/czworka-malutkich-kociakow-pilnie-szuka-domu-ID1EsTw.html

Dzięki Olu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ewik tablica jest oglądałam ich zdjęcia, Ola nam zrobiła. To chyba nie potrzeba robić drugiej. :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt paź 12, 2012 9:43 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

oki super to ja tylko wydrukuje i porozwieszam gdzie się da :)

ewik85

Post » Pt paź 12, 2012 19:46 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Kotki nowe zdjęcia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
jeszcze koteczka, która znalazła domek.
Obrazek
Obrazek

jasia0245

Post » Nie paź 14, 2012 16:29 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Kotek biały w łatki to kocurek na 100%, dzisiaj sprawdziłam. :ryk: :ryk: :ryk: Ale on kochany, dzisiaj zaniosłam im też troszeczkę surowego mięska ale chwytały z ręki i ze smakiem zjadły. On początkowo był nieufny, a teraz gdy tylko zawołam zaraz cała trójka wyłazi z dziury. :catmilk: :catmilk: :catmilk:
Dzisiaj w śmietniku leżało futro sztuczne, pomyślałam będzie ciepłe dla kotków, więc podjechałam autkiem pod sam śmietnik i włożyłam do bagażnika. Jutro potnę nożyczkami i Kiciuni na parkingu strzeżonym ocieple 1/2 futra te fotele i reszta do trafostacji aby koteczkom też ciepło było.
Nikt nie pyta o koteczki ani na wątku nic nie pisze. :cry:
Obrazek

jasia0245

Post » Pon paź 15, 2012 15:28 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Dzisiaj jak byłam rano to była cała trójka, biegusiem jak usłyszały, że to ja idę z michą wyskakiwały po kolei z dziurki. Przeciełam te sztuczne futerko na pół i 1/2 dałam dla Kiciuni, położyłam jej pod tę małą przyczepkę koło portierni. Pan który ma dzisiaj dyżur nic nie da zjeść Kiciuni. Ona na mnie czeka w taki ziąb cały czas pod tą przyczepą. Tak mi jej szkoda, dlatego wyłożyłam tam te pół futra.
Natomiast tym na parkingu nie strzeżonym włożyłam do tej dziury drugą połówkę, dzisiaj będą miały już cieplej. Tylko nie wiem czy biały w łatki koteczek poszedł sobie na spacerek, czy może ktoś go wziął. Zobaczę czy pojawi się jutro rano jak przyjdę ich karmić. :roll: Nie było go przed szesnastą.
Ewik85 mam do Ciebie kolejną prośbę abyś w najbliższą sobotę i niedzielę nakarmiła kotki te 3 i Kiciunię. Jeśli chodzi o Kiciunie mogłabym jej zostawić, ale możesz jej wziąść mleczko, one wszystkie zresztą lubią mleko, karmę morką i suchą. :ryk: :roll: Odpisz czy będziesz mogła.
Obrazek

jasia0245

Post » Wto paź 16, 2012 12:55 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Fajnie, że ktoś dba o te kotunie :) pan w sprawie tego białego koteczka nie odpisuje :(

Nie ma problemu, ugotuje im filecika z kurczaka - moje to uwielbiają :ryk: nakarmię całą czwórkę :)

ewik85

Post » Wto paź 16, 2012 16:52 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

ewik85 pisze:Fajnie, że ktoś dba o te kotunie :) pan w sprawie tego białego koteczka nie odpisuje :(

Nie ma problemu, ugotuje im filecika z kurczaka - moje to uwielbiają :ryk: nakarmię całą czwórkę :)

OK. Ewik85 - dziękuję, że się w sobotę i niedzielę koteczkami zaopiekujesz. Dzisiaj rozwiesiłam u weta koło ZNTK ogłoszenie o koteczkach. Nie było żadnych ogłoszeń dot. kotków. Jutro może w szkole po drodze pozwolą i do drugiego weta postaram się zawieżść ogłoszenie. Koteczki są smutne, chyba już im za zimno, biały był dzisiaj rano i teraz przed godzinką też był. Teraz nie było tej czarnej koteczki. Ojj potrzebne im bardzo domki i ludzkie ciepełko. Rozwiesiłam też jedno ogłoszenie na tablicy w naszej klatce. :cry:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt paź 19, 2012 15:13 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Wczoraj objechałam połowę szkół podstawowych w naszym mieście i poprosiłam o rozwieszenie ogłoszenia o kotkach. Co niektóre / sprawdziłam/ wiszą na honorowych miejscach. Byłam też na Broniewskiego i rozwiesiłam w lecznicy, jednak telefony milczą, nikt nie dzwoni w sprawie kotków.
Kotki mają się dobrze codziennie do nich chodzę i karmię. One bardzo dużo jedzą tak jakby na zapas. :ryk:
Dzisiaj spotkałam dwóch chłopców takich 9 może 10 lat mieli, może babcia jednego z nich zdecyduje się na kota. Zobaczymy czas pokaże, czy maluszki znajdą swój własny choć jeden domek. :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt paź 19, 2012 18:57 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Ja trzymam za te domki kciuki :) :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt paź 19, 2012 19:52 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

olafen pisze:Ja trzymam za te domki kciuki :) :ok: :ok: :ok:

Dzięki.
Jeżeli nie będzie osób chętnych, to nie wezmę kotka żadnego wcześniej, bo Sisi bardzo przeżywała poprzednie pojawienie się czarnulki. Syczała, pokazywała jej ząbki i była taka jakby jej coś zagrażało. Pusia była wobec malutkiej obojętna i zachowywała się raczej normalnie. :lol:
Obrazek

jasia0245

Post » Pt paź 19, 2012 19:55 Re: Czwórka malutkich kociaków PILNIE szuka DT lub DS !!!

Kotki jak ludzie, reagują na obcych :kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

[poprzednia][następna]